تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):قرآنى كه بر پيامبر نازل شد... عزتى است كه هوادارانش شكست نمى خورند... .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867889582




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ورود داروی ضد ایرانی برند هرسپتین


واضح آرشیو وب فارسی:صنعت بیمه: پس از چندین سال فرآیند تولید بالاخره تولید انبوه داروی ژنریک "ترانستوزمب" از برند "هرسپتین" هفته آینده وارد بازار دارویی کشور می شود.به گزارش سایت تخصصی صنعت بیمه به نقل از رئیس سازمان غذا و دارو از عرضه داروی ایرانی "هرسپتین" برای بیماران مبتلا به سرطان سینه خبر داد و گفت: خوشبختانه پس از چند سال تلاش بالاخره داروی ژنریک "ترانستوزمب" از برند "هرسپتین" هفته آینده با پوشش بیمه ای وارد بازار دارویی کشور می شود. رسول دیناروند در گفت وگو با خبرگزاری تسنیم، درباره ورود داروهای جدید به بازار داوریی کشور اظهار داشت: خوشبختانه پس از چندین سال فرآیند تولید بالاخره تولید انبوه داروی ژنریک "ترانستوزمب" از برند "هرسپتین" هفته آینده وارد بازار دارویی کشور می شود. وی ادامه داد: داروی ژنریک Trastuzumab از برند معروف Herceptin است که تولید خارجی آن متعلق به کشور سوئیس بوده که خوشبختانه با تلاش شرکت های دانش بنیان ایرانی تولید انبوه و عرضه به بازار دارویی کشور را خواهیم داشت. دیناروند که برای بار دوم در خبرگزاری تسنیم حضور یافته بود، گفت: تولید انبوه داروی ایرانی "هرسپتین" برای سال آینده بالغ بر ۴۰ میلیون یورو برای کشور صرفه جویی ارزی خواهد داشت و کمک شایانی نیز به صادرات دارویی کشور خواهد کرد. معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه بر طبق روند مدیریتی دارو در این دوره باید یک دارو به تولید رسیده باشد تا مراسم رونمایی رسمی برای آن صورت پذیرد، بیان داشت: بنابراین با تولید انبوه این داروی ایرانی در آینده ای نزدیک با حضور وزیر بهداشت مراسم رونمایی رسمی این دارو را نیز برگزار خواهد شد. دیناروند درباره تفاوت قیمت داروی ژنریک Trastuzumab با برند معروف Herceptin که برای بیماران مبتلا به سرطان پستان مورد استفاده قرار می گیرد، خاطرنشان کرد: این دارو تحت پوشش بیمه است، بنابراین قیمت برند خارجی آن در دو فُرم دارویی ۱۵۰ میلی و ۴۴۰ میلی به ترتیب دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و پنچ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است که با عرضه داروی ژنریک Trastuzumab هزینه فرم ۱۵۰ میلی به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و فرم دارویی ۴۴۰ میلی به چهار میلیون تومان کاهش می یابد که به دلیل پوشش بیمه ای بودن این دارو بالغ بر ۹۰ درصد هزینه آن را بیمه ها پوشش می دهند و بیماران باید فقط ۱۰ درصد مبلغ دارو را پرداخت کنند.


پنجشنبه ، ۱۰دی۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: صنعت بیمه]
[مشاهده در: www.sanatebime.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن