محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830920256
کارهایی که گوگل باید در سال 2016 انجام دهد
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کارهایی که گوگل باید در سال 2016 انجام دهد
در واپسین روزهای سال 2015 میلادی به سر می بریم. در سالی که گذشت، بزرگان حوزه تکنولوژی عملکرد گوناگونی را از خود به نمایش گذاشتند؛ برخی به موفقیت های عظیم دست پیدا کردند و برخی، یک گام دیگر به سراشیبی سقوط نزدیک تر شدند.
وب سایت دیجیاتو - مریم موسوی: در واپسین روزهای سال 2015 میلادی به سر می بریم. در سالی که گذشت، بزرگان حوزه تکنولوژی عملکرد گوناگونی را از خود به نمایش گذاشتند؛ برخی به موفقیت های عظیم دست پیدا کردند و برخی، یک گام دیگر به سراشیبی سقوط نزدیک تر شدند.
گوگل اما در زمره شرکت هایی است که خوب ظاهر شده بود. در این سال، دو تلفن هوشمند جدید با دوربین های فوق العاده از سوی این کمپانی معرفی شدند، آلفابت شکل گرفت، نسخه تازه ای از اندروید با امکانان قابل توجه از راه رسید، دستی به سر و روی پلی استور کشیده شد و نخستین تلاش رسمی این شرکت برای ورودش به بازار واقعیت مجازی رقم خورد.
البته این ها را می توان اصلی ترین اتفاقات رخ داده در کارنامه فعالیت های سال 2015 این کمپانی مستقر در مانتین ویو قلمداد کرد و بی شک دستاوردهای آن بیشتر از این تعداد بوده.
حالا در آستانه ورود به سال جدید میلادی قرار داریم بهتر است نگاهی بیاندازیم به کارهایی که به زعم بسیاری از کارشناسان بهتر است در سال جدید از سوی گوگل صورت بگیرند.
1- برآورد دقیق اتفاقاتی که قرار است برای رابط و تجربه کاربری تبلت ها رخ دهد
تبلت های اندرویدی موجود در بازار خوشبختانه با مشکل عدیده ای روبرو نیستند، اما مسائل کوچکی در مورد عملکرد این سیستم عامل روی دستگاه های یاد شده وجود دارد که بهتر است برای ایجاد یک تجربه بی نظیر کاربری مرتفع گردند.
دو نسخه مختلف از نکسوس 7 با استقبال خوب کاربران روبرو شدند چون به خاطر اندازه و ابعاد بزرگشان، گجت های خوبی برای حوزه سرگرمی به شمار می رفتند اما در مورد نکسوس 10 سامسونگ، نکسوس 9 اچ تی سی و پیکسل سی جدید گوگل، تجربه کاربری استفاده کنندگان از این دستگاه در برخی بخش های کلیدی نیازمند توجه ویژه است و با کمبودهای قابل توجهی روبروست.
در نهایت اما، همه چیز به اپلیکیشن ها مربوط می گردد. توسعه دهندگان اندروید باید تشویق شوند که پشتیبانی از نمای عمودی و افقی را به همه بخش های اپلیکیشن های خود بیافزایند و از ابزارهایی که در اختیارشان قرار گرفته برای بهتر شدن ظاهر اپ هایشان روی نمایشگر بزرگ این دستگاه ها بهره بگیرند.
اما مانعی که برسر راه تحقق این امر وجود دارد نسبت هزینه به سود است؛ در حال حاضر شمار اپلیکیشن هایی که برای نمایش روی صفحه بزرگ تبلت ها بهینه سازی شده باشند زیاد نیست به همین خاطر صرف هزینه برای توسعه اپ مطابق با نیاز کاربران این دستگاه ها توجیه اقتصادی لازم را ندارد و شاید عقلانی به نظر نمی رسد.
از طرفی، همانطور که می دانید سامسونگ هم اکنون بیشترین سهم را از بازار تلفن های همراه و تبلت های اندرویدی موجود در بازار دارد و به همین خاطر، بسیاری از توسعه دهندگان برآن شده اند که به جای این مساله، از ابزارهای ارائه شده توسط کمپانی کره ای یاد شده برای اضافه کردن پشتیبانی چند پنجره ای به محصولاتشان بهره بگیرند که این موضوع می تواند برای برخی از کاربران دردسر آفرین باشد.
مساله دیگری که در این رابطه مطرح می شود، پیدا کردن محتوای بهینه است؛ همانطور که می دانید پلی استور گوگل فاقد لیست جامع از اپلیکیشن هایی است که بهترین نما را روی تبلت ها دارند و به همین دلیل، حتی بعد از فراهم شدن پشتیبانی کامل از نماهای افقی و عمودی، تلاش توسعه دهندگان برای راضی نگه داشتن کاربران بی حاصل خواهد بود.
البته تهیه لیستی از مشکلات پیش روی گوگل کار آسانی است و دشوارترین بخش ماجرا مرتفع نمودن آنها خواهد بود. در هر حال، پشتیبانی چند پنجره ای را نمی توان راهکار جامع و حلال همه مشکلات خواند و بهتر است اپلیکیشن هایی ارائه گردند که بهتر روی نمایشگرها بزرگ قابل اجرا هستند و لازم است که در سال جدید، گوگل همکاری نزدیک تری با توسعه دهندگان داشته باشد و در جهت رفع این مشکلات بکوشد.
2- افزودن امکانات نسخه های جدید اندروید به اپلیکیشن ها قبل از همه
این کار هم زحمت زیادی ندارد اما ظاهرا هر سال مثال های مختلفی از این مشکل مطرح می گردند و به هیچ نتیجه ای هم نمی رسند. وقتی نسخه جدیدی از اندروید، با امکانات و قابلیت های جدید ارائه می گردد، ضروری است که اپلیکیشن های گوگل قبل از همه، به این امکانات مجهز گردند و در اختیار کاربران قرار گیرند.
حالا چند ماهی از ارائه اندروید 6.0 یا همان مارشملو می گذرد و هنوز هیچ نشانه ای از پشتیبانی Direct Share (یا اشتراک گذاری مسنقیم) در پلتفرم هنگ اوت گوگل نیست. اگر مثالی بهتر از این می خواهید کافیست نگاهی به اپلیکیشن های گوگل که به صورت روزمره مورد استفاده قرار می دهید بیاندازید و ببینید که کدام هایشان امکان بکاپ منیجر مارشملو را پشتیبانی می کنند.
همانطور که احتمالا می دانید، غول جستجوگر دنیا، در ابتدا، دسترسی توسعه دهندگان شخص ثالث را به نسخه های جدید اندروید فراهم می کند و به همین خاطر، وقتی نسخه جدید (مثلا مارشملو) از راه می رسد، پشتیبانی از امکانات و قابلیت های آن در اپلیکیشن های ارائه شده از سوی این توسعه دهندگان فراهم است.
اما ظاهرا تیم های داخلی این شرکت، خود قادر به انجام چنین کاری نیستند. از همین رو، باید بگوییم این کاری است که در سال جدید، به شدت نیاز به انجامش احساس می شود و به خصوص با توجه به این نکته که کلیه اپلیکیشن های شرکت یاد شده به لطف زبان طراحی متریال شکل و شمایلی یک دست پیدا می کنند، بهتر است که کلیه این تغییرات هرچه سریعتر اعمال گردند.
در واقع بهتر است که کارایی این اپلیکیشن ها، دنباله رو شکل ظاهری شان باشد و اگر این طور شود، آنگاه تردیدی نخواهد بود که اپلیکیشن های رقیب یا بهتر بگوییم، توسعه دهندگان آنها، تمام تلاششان را خواهند کرد تا پشتیبانی از قابلیت های جدید را در اسرع وقت به محصولات خود بیاورند.
3- تمرکز بیشتر روی خانواده ها
در سالی که گذشت، گوگل اقدامات شایسه و به جایی را روی پلی استور انجام داد تا در زمینه پشتیبانی از خانواده ها و نیازهایشان چیزی کم نگذاشته باشد.
رتبه بندی های خانواده، دستورالعمل های کار با اپلیکیشن ها که برای کودکان بهینه سازی شده اند، راه اندازی سرویس یوتوب کیدز و بسیاری دیگر، از جمله اقداماتی هستند که از سوی این کمپانی مستقر در مانتین ویو روی اکوسیستم اندروید صورت گرفته اند تا پشتیبانی هرچه بهتر از خانواده ها به عمل بیاید.
از همین رو می توان عملکرد شرکت مورد بحث را در این حوزه مطلوب قلمداد کرد و اعلام نمود تنها کار منطقی که باید صورت بپذیرد این است که گوگل همچنان با انرژی و پشتکار به سمت جلو حرکت کند و شاید بهترین نقطه برای شروع، در نظر گرفتن مکانیزم های خرید بهتر برای کودکان باشد.
در حال حاضر سیستم خرید گوگل برای کودکان با استفاده از اکانت شخصی شان کاملا بی مصرف است. محدودیت های مختلفی به لحاظ رتبه بندی یا نوع محتوا برای کودکان وجود دارد.
از همین رو، یا بهتر است که این شرکت ابدا اجازه داشتن پسورد اکانت به کودکان را ندهد یا اینکه اجازه دانلود و خرید هرچیزی را برایشان صادر نماید.
اینکه والدین از راه دور، دسترسی لازم برای نصب اپلیکیشن ها از طریق اکانت خود را داشته باشند (معمولا از طریق تلفن های هوشمند یا تبلت های اندرویدی) به مراتب عقلانی تر از آن است که این امکان در اختیار کودک قرار گیرد اما به هیچ محتوایی دسترسی نداشته باشد.
یک راهکار جایگزین مناسب چیزی شبیه به سیستم خرید فعلی اپل است که بر اساس آن، کودک درخواست دریافت تاییده از والدینش را می کند و والدین اجازه را صادر می کنند.
4- امکان تقسیم صفحه نمایش و کیبورد
روند کنونی در بازار تلفن های هوشمند و تبلت ها حکایت از آن دارد که ابعاد هیچکدامشان قرار نیست کوچک شود. ظاهرا نمایشگر این دستگاه ها مرتبا بزرگ و بزرگ تر می شود و بسیاری از ما نیز تنها با یک عدد از این گجت ها نمی توانیم اموراتمان را بگذرانیم. از همین رو، عالی خواهد بود اگر گوگل در سال جدید تغییرات اندکی را برای بهینه شدن هر چه بیشتر این محصولات اعمال نماید.
کیبورد دو بخشی: تایپ با ابزارهای تاچ بسیار ساده است و در برخی موارد می توان گفت که راحت تر از کیبوردهای فیزیکی خواهد بود. اما برخی مواقع نیز پیش می آید که نیاز می شود نمای صفحه اصلی را از حالت عمودی به افقی در آورید.
البته این نکته خوب است اگر دست های کشیده ای داشته باشید. حالا بسیاری از کاربران چشم به تلفن های هوشمندی نظیر نکسوس 6P دوخته اند و می خواهند بدانند که بازخورد انتخاب حروف G یا H روی کیبورد آنها چطور خواهد بود و آیا این کار به راحتی انجام می شود یا خیر.
راهکار این مشکل بی تردید استفاده از کیبورد دو بخشی است؛ به این ترتیب در وضعیت افقی کیبورد شما به دو بخش در صفحه اصلی تقسیم می شود. این ایده قطعا تازگی ندارد اما بی تردید بهترین راهکار پیش رو برای گوگل به شمار می رود.
نمایش دو بخشی: وقتی حرف از تبلت ها به میان می آید، کاربران زیادی از پشتیبانی چند پنجره ای سخن می گویند و این همان راهکاری است که سامسونگ، الجی و هوآوی کاربردی بودنش را در هر جایی نشان داده اند. سال ها می شود که حرف از این قابلیت روی تبلت های اندرویدی به میان می آید و وقت آن رسیده که گوگل آن را به قابلیتی استاندارد در اندروید بدل نماید.
سینک بهینه: گوگل در یکسان سازی و یا اصطلاحا سینک کردن اعلان ها میان دستگاه های مختلف عملکرد خوبی داشته است، اما اگر روشی وجود داشت که می شد انتخاب کرد کدام نوتیفیکیشن ها به کجا بروند خیلی خوب بود.
البته هم اکنون می شود این امر را تاحدودی روی هر دستگاه پیاده سازی کرد اما بهتر بود اگر این فرایند با دقت و فیلترینگ بهتری قابل انجام بود. یادآورها یا همان ریماندرهای اینباکس فوق العاده اند اما بسیاری از کاربران روی تبلت های خود به آنها نیازی ندارند.
نوتیفیکیشن هایی که بعضا در مورد افزودن شدن محتوای جدید به اکانت های نتفلیکس ارائه می شوند نیز همینگونه اند؛ در حالی که دیدن آنها روی تلفن های هوشمند می تواند برای کاربر آزار دهنده باشد، مشاهده شان روی اسمارت واچ مشکلی را به وجود نمی آورد.
دریافت این اعلان ها می تواند انعطاف پذیری خوبی داشته باشد و گوگل توانایی لازم برای بهینه سازی این امر را دارد.
5- افزودن سخت افزار انتقال محتوای HDMI به پلیر 2 نکسوس
چندی پیش Shield TV انویدیا عنوان برترین کنسول تلویزیونی مبتنی بر اندروید را از آن خود کرد و پلیر نکسوس را کنار زد و تخفیف هایی که بعدها برای آن ارائه گردید نیز رقابت در بازار این محصولات را به مراتب دشوارتر نمود.
اما آنچه در تمامی کنسول های تلویزیونی اندرویدی موجود در بازار به چشم نمی خورد، سخت افزار انتقال محتوای HDMI است و این همان امکانی است که گوگل می تواند در سال جدید به محصول خود بیافزاید.
محض اطلاع تان باید بگوییم انتقال این نوع محتوا زمانی رخ می دهد که یک منبع HDMI را در اختیار می گیرید و آن را از طریق رابط کاربری روی سیستم دیگری پخش می کنید. به این ترتیب می توانید برای نمونه محتوای تلویزیون های کابلی را از طریق اینترفیس تلویزیون های اندرویدی دریافت نمایید و محبوب ترین تکنولوژی بهره مند از این تکنولوژی را می توان اکس باکس وان خواند که به لطف آن می توانید اینترفیس مورد نظرتان را در کنار محتوای دلخواهتان داشته باشید.
شرکای سخت افزاری کنونی گوگل هم اکنون تلاش دارند که این امر را با عرضه تلویزیون های پشتیبانی کننده از پلتفرم اندروید تی وی محقق نمایند، اما عرضه گیرنده ای که سخت افزار انتقال محتوای HDMI را داشته باشد، شاید همان راهکاری است که هر کسی در خانه خود به آن نیاز دارد.
6- عملکرد بهتر در حوزه واقعیت مجازی
در حال حاضر آکیلس و اچ تی سی را می توان دو غول اصلی صحنه مبارزه شرکت های فعال در زمینه واقعیت مجازی خواند. اما در این عرصه، گوگل با عرضه کاردبرد شاید مهم ترین اقدام را در جهت فراهم نمودن امکان استفاده کاربران از این تکنولوژی انجام داده باشد.
از همین رو امسال، اتفاقات خوبی برای استفاده از واقعیت مجازی مبتنی بر تلفن های هوشمند رخ داد، با این همه، لازم است که گوگل تلاش هایش در این زمینه را بهبود ببخشد و به رشد خود در این عرصه ادامه دهد.
تجربه واقعیت مجازی در یک محیط سه بعدی فوق العاده است و مرتبا نیز بهتر می شود اما امکان فیلم برداری برای این تکنولوژی اتفاقی است که این حوزه را جذاب تر خواهد کرد.
از همین رو به چیزی نظیر کاردبرد کمرا (یا دوربین هدست مقوایی گوگل) برای فیلم برداری نیاز خواهد بود؛ راهکار ارزان قیمت ضبط ویدئو برای واقعیت مجازی که به همه امکان می دهد بخشی از این تجربه باشند.
البته در یک سال گذشته، LucidCam تلاش هایی را برای ارائه یک راهکار ارزان قیمت برای این منظور انجام داده بود و این را هم می دانیم که برنامه Jump گوگل قرار است ضبط پیشرفته ویدئو را وارد سطوح تازه ای کند، اما برای عملیاتی شدن این مساله لازم است که کار ساده تری رخ دهد.
در حال حاضر شمار زیادی از کاربران دوست دارند که واقعیت مجازی را امتحان کنند، از همین رو بهتر است که گوگل پیش قدم شده و این مهم را با کمترین هزینه برای کاربران محقق نماید.
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
5 کاری که سونی باید در سال 2016 انجام دهد
5 کاری که سونی باید در سال 2016 انجام دهد سبد گوشیهای سونی برای قدرت خریدهای مختلف کامل است اما در حال حاضر قیمتهای این شرکت در بالای لیست گرانترینها هستند سونی میتواند از پس ساخت دستگاههای واقعا عالی بربیاید اما هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن دارد در سالهای گذشته ومهم ترین پدپده های فناوری در سال 2016
برخی از فناوری هایی که ممکن است در سال 2016 همه گیر شوند بیشتر یادآور فیلم های علمی – تخیلی هستند اما ظاهرا تا از راه رسیدن آنها زمان زیادی باقی نمانده است فارس در اینجا قصد داریم تعدادی از این فناوری ها را که هم اکنون به سرعت در حال پیشرفت هستند هم با یکدیگر مرور کنیم هدست هجریانهای قابل توجه فناوری در سال 2016
جریانهای قابل توجه فناوری در سال 2016 در سال 2015 نمایشگرهای اچدی بر بازار تسلط داشتند به نظر می رسد در سال 2016 کانون توجه بر نمایشگرهای 4K باشد که این نه تنها شامل تلویزیون های اتاق نشیمن خانه شما می شود بلکه دنیای گوشی های هوشمند را نیز در بر خواهد گرفت عصرایران محمد مهدیربات های خانگی در سال 2016 + عکس
انسان ها ذاتا موجوداتی اجتماعی هستند و ممکن است از سال دیگر ربات ها را هم به عنوان دوست و همکار در جمع خود بپذیرند اتاق خبر 24 ربات های امروزی آن قدر باهوش شده اند که می توان با آنها گپ زد شوخی کرد و فعالیت های حرفه ای انجام داد برخی از این ربات ها از توانایی خوبی برای درک احسال 2016 چه مدل های آرایشی مد می شود؟
سال 2016 چه مدل های آرایشی مد می شود سال جدید مد جدید اگر به دنبال مد و فشن هستید و دوست دارید همیشه ظاهری به روز داشته باشید به مدل هایی که در سال 2016 مد خواهند شد نگاهی بیاندازید برترین ها سال جدید مد جدید اگر به دنبال مد و فشن هستید و دوست دارید همیشه ظاهری بهبارسلونا در انتظار فرا رسیدن سال 2016 میلادی
به نقل از وب سایت SPORT کمتر از یک هفته به پایان سال میلادی 2015 باقی مانده و محرومیت تیم فوتبال بارسلونا از بستن قرارداد با بازیکنان جدیدش با آغاز ژانویه 2016 به پایان خواهد رسید طرفداری- اگر مجموعه فعلی بارسلونا که در نیم فصل اول عملکرد آن ها را تماشا کردیم را کنار بگذاریم حاایران یکی از جذاب ترین کشورها برای سفر در سال 2016 از دیدگاه لس آنجلس تایمز
جوان لس آنجلس تایمز در مقاله مقصدهای گردشگری جذاب برای سفر در تعطیلات کریسمس را معرفی کرد و درباره ایران نوشت بسیاری از آمریکایی ها علاقه مند به سفر به ایران هستند و چندین شرکت گردشگری به آنها در این امر کمک می کنند ایران مملو از برج ها مساجد و میادین تاریخی به ویژه در شهر با3.2 میلیارد کاربر اینترنتی جهانی تا سال 2016
مرکز تحقیقاتی IDC در یک گزارش جدید پیش بینی کرد 3 2 میلیارد نفر معادل 44 درصد ساکنان کره خاکی در سال 2016 میلادی به اینترنت دسترسی خواهند داشت به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات ایستنا بر اساس این گزارش گفته شده است که در سال 2016 میلادی 2 میلیاردسال رستگاری در 2016
سال 2016 ممکن است محکی باشد برای بازار نفت شاید هم برخی مفاهیم رایج حتی ضرب المثل ها را هم تغییر بدهد این ضرب المثلی که می گوید بهترین درمان برای قیمت های کم قیمت های کم است هم شاید تغییر کند در شرایطی که کشورهای صادرکننده نفت به فکر چاره اندیشی برای تقاضای کم بازار که بدون تپیشبینی گلف نیوز از روابط ایران و آمریکا در سال 2016/ برجام برای آمریکا چیزی فراتر از حلوفصل موضوع هستهای
پیشبینی گلف نیوز از روابط ایران و آمریکا در سال 2016 برجام برای آمریکا چیزی فراتر از حلوفصل موضوع هستهای است با درنظر گرفتن این موضوع که تندروها در ایران هرگونه احتمال گرم شدن روابط تهران و اشنگتن را بی نتیجه خواهند گذاشت پیش بینی می شود که روابط ایران و آمریکا در سال 2016-
علم و فناوری
پربازدیدترینها