تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):بنده به ايمان ناب نرسد، مگر آن كه شوخى و دروغ را ترك گويد و مجادله (بگومگو) را رها كن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867210853




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنایت شیطانی مرد 35 ساله‌


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: جنایت شیطانی مرد 35 ساله‌
یک مادر وقتی می‌خواست آشنایی را حمایت مالی کند در وسوسه شیطانی وی به قتل رسید. از ساعت 9 شب دهم آبان ماه وقتی جسد زن 30 ساله‌ای در خانه‌اش واقع در خیابان ریحانی تهران پیدا شد تیمی از اداره 10 پلیس آگاهی تهران به همراه بازپرس شعبه 5 دادسرای امور جنایی پای در قتلگاه گذاشتند و دیدند این زن خفه شده است.
آفتاب : تحقیقات میدانی نشان داد زن جوان پسری 11 ساله دارد که صبح جنایت وقتی‌ می‌خواست به مدرسه برود بالای سر مادرش رفته و به تصور اینکه وی خوابیده، روی جسد مادرش پتویی انداخته است.این پسر دانش‌آموز گفت: «ساعت 7 صبح وقتی لباس مدرسه را می‌پوشیدم به اتاقی رفتم که جسد مادرم در آن قرار داشت اما در آن لحظه متوجه مرگش نشدم حتی برای آنکه مادرم سردش نشود، یک پتو روی او انداختم. حوالی ظهر بود که از مدرسه برگشتم اما کسی در خانه را باز نکرد به همین خاطر به خانه مادربزرگم رفتم. تا شب چند بار با شماره تلفن خانه و گوشی همراه مادرم تماس گرفتیم اما مادرم جوابی نداد تا اینکه با مادربزرگم به خانه‌مان رفتیم باز کسی در خانه را باز نکرد و به همین خاطر با کمک همسایگان، در ورودی خانه را شکستیم و وارد شدیم؛ زمانی که به اتاق مادرم رفتم، جسد مادرم درحالی که هنوز پتو روی آن قرار داشت را دیدم و آن زمان بود که فهمیدم صبح آن روز، من روی جسد مادرم پتو انداخته‌ام و متوجه مرگ وی نشده‌ام.


کارآگاهان جنایی در بازرسی از خانه این زن فهمیدند مبلغ 5 میلیون و 600 هزار تومان از آنجا به سرقت رفته است و به احتمال زیاد وی با دزد آشنا درگیر شده بود که دزد با یک رشته پارچه‌ای که به دور گردنش انداخته اجازه نداده زن جوان از همسایه‌ها کمک بخواهد چون آثاری از شکستگی روی قفل‌های خانه وجود نداشت هیچ شکی نبود که قاتل آشناست و همین کافی بود تا تجسس‌ها روی کسانی که به خانه زن جوان رفت و آمد دارند، متمرکز شود.


تحقیقات نشان داد مرد 35 ساله‌ای به نام «بصیر» و همسرش رفت و آمد خانوادگی زیادی با قربانی جنایت داشته‌اند و همین سرنخ، پلیس را به سه‌راه طالقانی در خیابان شریعتی کشاند و مشخص شد بصیر که سرایدار و نگهبان یک ساختمان بود همزمان با حضور پلیس در روز هفتم دی ماه به طرز مرموزی محل کارش را ترک کرده است.


وقتی کارآگاهان به بازرسی پرداختند ناگهان بصیر را درحالی که داخل کمد دیواری و به شیوه‌ای ماهرانه در زیر لباس‌ها پنهان شده بود یافتند و او را با 5 میلیون و 600 هزار تومان پول سرقتی زن آشنا که آنها را نیز در کمد دیواری پنهان کرده بود دستگیر کردند.


بصیر که راهی برای دروغ‌پردازی نداشت در بازجویی‌ها گفت: چند روز پیش از جنایت با همسرم به خانه این زن رفته بودیم تا از وی قرض بگیریم. او نیز وعده داد تا قسمتی از این پول را برایمان تهیه کند. روز 10 آبان ماه برای گرفتن پول به خانه این زن رفته بودم؛ پسرش داخل یکی از اتاق‌ها خوابیده بود، وقتی او برای آوردن پول به داخل اتاقش رفت در یک لحظه تسلیم وسوسه شیطانی شدم و به داخل اتاق رفتم اما زن جوان پس از اطلاع از نیتم با من درگیر شد؛ من نیز در آن شرایط برای آنکه کسی متوجه حضور من در خانه نشود، با رشته‌ای پارچه‌ای او را خفه کردم و پس از برداشتن پول‌های داخل اتاق بسرعت پا به فرار گذاشتم.


منبع: ایران




تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن