تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه گناهان گذشته كسى كه از روى ايمان و براى رسيدن به ثواب الهى معتكف شود، آمرزي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872075213




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت‌الله یعقوبی: بوکوحرام آزادانه فساد می‌کند و ارتش نیجریه، شیعیان را هدف قرار داده است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
آیت‌الله یعقوبی: بوکوحرام آزادانه فساد می‌کند و ارتش نیجریه، شیعیان را هدف قرار داده است
آیت‌الله یعقوبی از مراجع عظام نجف اشرف، در دیدار سر کنسول ایران در نجف، گسترش محبان اهل بیت در تمام جهان را عامل اصلی دشمنی‌ها با مکتب تشیع دانست.

خبرگزاری فارس: آیت‌الله یعقوبی: بوکوحرام آزادانه فساد می‌کند و ارتش نیجریه، شیعیان را هدف قرار داده است



به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف و نمایندگی سازمان حج و زیارت در دیدارهای جداگانه با آیت‌الله العظمی «الشیخ محمد الیعقوبی» تشکر و قدردانی دولت و مردم و مرجعیت جمهوری اسلامی ایران را از مردم عراق به خاطر مهمان‌نوازی و برگزاری مراسم اربعین، ابراز کردند. بنا به این گزارش «عبدالرحیم ساداتی فر» سر کنسول ایران در نجف اشرف تأکید کرد که اگر مهمان‌نوازی مردم عراق و دایر کردن مراکز خدمات‌رسانی آن‌ها نبود، ممکن نبود تا این تعداد از زائران در چنین مراسم باشکوهی گرد هم آیند. مراسمی که در ذهن زائران ایرانی باقی ماند. آیت‌الله یعقوبی در ادامه این دیدار سرکنسول ایران در نجف، گفت: این مراسم میلیونی نشانی از نشانه‌های عزت و کرامت و ولایت اهل بیت (علیهم‌السلام) و دوستداران و شیعیان آنان است و گویی خداوند این مراسم را از ثمرات مراسم حج قرار داده بود. در روایت صحیحی از «امام محمد باقر» می‌خوانیم که «خداوند به مردم امر کرد که دور این سنگ‌ها طواف کنند و سپس به سوی ما آیند و ولایت خود نسبت به ما را ابراز کنند...» وی افزود: اما حرمین شریفین درحال حاضر در دست کسانی است که به ولایت اهل بیت (علیهم السلام) ایمان ندارند و حج روح و مضمون اصلی آن که همانا ولایت است را با خود به همراه ندارد و در این‌جا اراده خداوندی خواسته است تا با این زیارت میلیونی، این بیعت عظیم شکل بگیرد و ما را برای بیعت و نصرت و بسیجی که به هنگام ظهور امام مهدی (علیه السلام) رخ می‌دهد، آماده کند.

این عالم شیعیان عراق ادامه داد: در طول تاریخ در زمان معصومین (علیهم السلام) رابطه بین زیارت امام حسین (ع) و مراسم حج شناخته شده بود. حتی کسانی هم که به معصومین اعتقاد نداشتند نیز این موضوع را می‌دانستند. ایشان افزود: در زمان امام هادی (ع) روایت می‌شود که روزی متوکل عباسی یکی از مطربان و خوانندگان خود را می‌طلبد؛ اما اطرافیان به وی می‌گویند که او به حج رفته است. متوکل در این لحظه متعجب می‌شود و می‌گوید: الان که موقع حج نیست و به او گفته می‌شود که او برای زیارت حسین (ع) به کربلا رفته است. در این هنگام متوکل خشمگین شده و می‌بیند که محبت امام حسین (ع) در کاخ او نیز نفوذ کرده و دستور به تخریب بارگاه مطهر امام حسین (ع) و همسطح کردن آن با زمین را می‌دهد. آیت‌الله یعقوبی، افزود: در این مراسم، زائران، بسیاری از مبانی و اخلاقیات اسلامی را به نمایش گذاشتند و بنابر قول خداوند تعالی نمونه بارز «اشداء علی الکفار و رحماء بینهم» بودند؛ محبت و خدمت و فداکاری در بین خود و دوستان و دشمنی و سرسختی با دشمنان و تمام توطئه‌هایی که سنگر مقاومت را نشانه گرفته است. نمایندگی کنسولگری ایران در نجف اشرف نیز با اشاره به دخالت‌های ترکیه در عراق، از این اقدام ترکیه ابراز تأسف و نگرانی کرد. وی همچنین نسبت به ظلم و ستمی که به پیروان اهل بیت (ع) در کشورهای مختلف نیز می‌شود، به خصوص حمله به شیعیان در آذربایجان و یا حمله به شیخ زکزاکی در نیجریه و قتل و کشتار دهها شیعه طرفدار ایشان، ابراز نگرانی کرد . آیت‌الله یعقوبی، در ادامه نسبت به صرف میلیاردها دلار برای ایجا ترس و کشتار و بدنام کردن دین اسلام، در حالی که صهیونیست‌ها در امنیت زندگی می‌کنند، ابراز تأسف کرد.

  ایشان در ادامه با اشاره به حوادث نیجریه و کشتار شیعیان در این کشور گفت: در نیجریه گروه «بوکوحرام» بدون اینکه کسی جلویش را بگیرد به فساد مشغول است و ارتش نیجریه به شرکت کنندگان در مراسم اربعین و مراسم سالگرد وفات رسول الله (ص) تعرض می‌کند. وی این حجم از تعرض به دوستداران اهل بیت (علیهم السلام) را نشانه‌ای بر شکوفایی و گسترده شدن این مکتب در دنیا دانست تا جایی که دشمنان اهل بیت سعی دارند با این اقدامات شنیع، جلوی گسترش آن را بگیرند. آیت‌الله یعقوبی در انتهای سخنان خود، تأکید کرد: آن‌ها می‌خواستند تا عراق را به دوره ظلم و دیکتاتوری و استبداد باز گردانند و هنگامی که در این اقدام به جایی نرسیدند، به سمت تجزیه عراق پیش رفته‌اند و تجزیه نیز چیزی جز اوهام و رؤیا برای آنان نیست.

94/10/09 - 01:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن