تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آينده نوشته مى‏شود. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869133650




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کتاب «اسناد و موقوفات حوزه علمیه مشهد» رونمایی شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: درهمایش بزرگداشت آیت الله مروارید در مشهد مقدس؛
کتاب «اسناد و موقوفات حوزه علمیه مشهد» رونمایی شد

ایت الله مروارید


شناسهٔ خبر: 3012506 - سه‌شنبه ۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۲
استانها > خراسان رضوی

مشهد- در مراسمی با عنوان بزرگداشت علمای واقف و گرامیداشت آیت الله میرزا حسنعلی مروارید در مشهد ضمن تجلیل از خانواده این روحانی از کتاب«اسناد و موقوفات حوزه علمیه مشهد» نیز رونمایی شد. به گزارش خبرنگار مهر، در مراسمی که ظهر سه شنبه با حضور امام جمعه موقت تهران، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س)، استاندار و جمعی از علمای حوزه علمیه در تالار نور اداره کل اوقاف خراسان رضوی برگزار شد ضمن تجلیل از خانواده آیت الله مروارید از کتاب اسناد و موقوفات حوزه علمیه مشهد نیز رونمایی شد. مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در این مراسم با بیان اینکه اگرچه حوزه علمیه مشهد حوزه نخست جهان تشیع نبوده است بیان کرد: اما این حوزه از نظر موقوفات در صدر حوزه های علمیه جهان تشیع قرار دارد. حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد با اشاره به پیشتازی علمای حوزه علمیه خراسان در امر حسنه وقف بیان کرد: مرحوم آیت الله مروارید از جمله علمایی بودند که در این راستا اهتمام ویژه ای داشتند. وی افزود: این روحانی وارسته علاوه بر اینکه از اموال شخصی خویش وقف می کرد حتی بسیاری از مردم را به وقف با نیت کمک به حوزه های علمیه تشویق می کرد. وی بیان کرد: اگر به دنبال اقتصاد بدون نفت و بر اساس همراهی و مشارکت های مردمی هستیم باید به موضوع وقف با نگاه جدی و عمیق تری بپردازیم. گنابادی نژاد ادامه داد: با وجود اهمیت وقف در جامعه و ایجاد عدالت اجتماعی از این طریق اما در برنامه ششم توسعه به آن توجهی نشده است. آیت الله مروارید آیت الله میرزا حسنعلی مروارید در هشتم شوال سال ۱۳۲۹ هجری قمری مصادف با ۹ مهر ۱۲۹۰ هجری شمسی دیده به جهان گشودند.  شهرت مروارید در این خاندان با یکی از مشهورترین رجال ادب و هنر در عهد تیموری یعنی خواجه شهاب الدین عبدالله مروارید، متخلص به بیانی آغاز می شود.  جد آیت الله مروارید حاج محمدعلی مروارید از اخیار و ملازمان علما عصر خویش و عموی وی، آیت الله حاج شیخ علی اکبر مروارید نیز از جمله علما و از زمره شاگردان محقق بزرگ آیت الله آخوند خراسانی بوده است. جد مادری آیت الله مروارید، آیت الله حاج شیخ حسنعلی تهرانی فرزند حاج محمود تبریزی از اعاظم علمای عصر خود بوده است.  نام آیت الله مروارید به پیشنهاد دوست دیرینه پدرشان، مرحوم حاج شیخ حسنعلی نخودکی انتخاب شد.  آیت الله مروارید به رسم آن روزگار، خواندن و نوشتن را به همره قرائت جزء سی ام قرآن و کلیات سعدی نزد استاد مکتب آموخت و در ۱۳ سالگی با عشق و علاقه وافر به تحصیل در حوزه علمیه مشهد پرداخت.  برخی از اساتید وی می توان به شیخ عبدالحسین محقق قوچانی، شیخ قربانعلی شریعتی، شیخ حسنعلی اصفهانی نخودکی اشاره کرد.  وی در طول حیات خویش با علمای بسیاری در دوره های مختلف رابطه نزدیک داشت، از مهمترین همدرسان و دوستان وی می توان به حاج سید علی شاهرودی و میرزا جواد آقا تهرانی اشاره کرد.  حلقه درس آیت الله مروارید سال ها مجمع فضلا و فرزانگانی بود که از علم معرفت استاد خویش کسب فیض می نمود، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود مجتهدی سیستانی، حجت الاسلام و المسلمین شیخ مسلم حائری، آیت الله شیخ عبدالجواد غرویان و حجت الاسلام و المسلمین شیخ علی اکبر الهی خراسانی از شاگردان این عالم بزرگوار به شمار می آیند.  آیت الله مروارید در کنار تعلیم و تدریس، به توسعه مدارس علمیه طلاب نیز اهتمام ویژه ای داشت، وی در سال ۱۳۵۰ هجری شمسی مدرسه علمیه بعثت و در سال ۱۳۵۵ مدرسه علمیه سعادت را تاسیس و وقف کرد.    









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن