واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تا پايان اسفند ماه سال جارى؛
۳۶ پروژه عمرانى با اعتبار ۴۷۵ ميليارد تومان در مشهد افتتاح مى شود
![۳۶ پروژه عمرانى با اعتبار ۴۷۵ ميليارد تومان در مشهد افتتاح مى شود شهردار مشهد](http://media.mehrnews.com/d/2015/10/07/3/1860606.jpg?ts=1450406489765)
شناسهٔ خبر: 3012012 - دوشنبه ۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۶
استانها > خراسان رضوی
مشهد- شهردار مشهد از افتتاح ۳۶ پروژه عمرانى با اعتبار ۴۷۵ ميليارد تومان تا پايان اسفند ماه سال جارى خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر، سيد صولت مرتضوى ظهر دوشنبه در نشست خبرى كه در تالار شهداى دولت شهردارى مشهد برگزار شد، اظهار كرد: خوشبختانه مديريت شهرى مشهد با توجه به ركود حاكم بر جامعه با به كار بستن سياست هاى اقتصاد مقاومتى، مديريت جهادى و همكارى خوبى كه با شوراى اسلامى و ساير دستگاه هاى دولتى داشته توانست در مسير توسعه و پيشرفت امورات شهرى اثر گذار باشد. وى افزود: در همين راستا تلاش مى شود تا پايان سال جارى بيشتر پروژه هاى نيمه تمام حوزه عمرانى شهردارى را تكميل و به بهره بردارى برسانيم.
شهردار مشهد از افتتاح ۳۶ پروژه عمرانى با اعتبار ۴۷۵ ميليارد تومان تا پايان اسفند ماه جارى خبر داد و گفت: بيشترين تعداد پروژه ها از جمله پايانه مسافربرى صبا، سالن ورزشى و سوله بحران بلوار نماز و رونمايى از دو هزارمين نوسازى ناوگان تاكسى رانى همزمان با دهه فجر به عنوان عيدى انقلاب تقديم شهروندان مى شود. وى با بيان اينكه توسعه خط يك قطار شهرى مشهد بالغ بر ۲۱۳ ميليارد تومان هزينه داشته است، ادامه داد: خوشبختانه توسعه اين خط بيش از ۵۵ درصد بوده و حفارى و سگمنت گذارى خط دو قطار شهرى نيز در آينده نزديك به اتمام خواهد رسيد.
مرتضوى خاطر نشان كرد: ۱۰ پروژه نيز در حوزه عمرانى با اعتبار ۳۵ ميليارد تومان، چهار بازار ارزاق عمومى در حوزه بازارها، چهار ايستگاه آتش نشانى، سه پروژه در حوزه پسماند با موضوع احداث بوستان و فضاى سبز و شش پروژه ديگر از جمله فاز نخست پارك مينياتورى و كوهسنگى با اعتبار ۶۸ ميليارد و ۴۰۰ ميليون تومان از ديگر فعاليت هاى شهردارى مشهد تا پايان سال است.
وى بيان كرد: از جمله اقدامات انجام شده توسط مديريت شهرى مشهد در دو سال گذشاه مى توان به احداث فاز سه بلوار نماز، آسفالت هفت ميليون متر مربع از معابر و خيابان ها، بهره بردارى از تونل انرژى و ساختمان تالار شهر، احداث فرهنگسراها، بهره بردارى از مساجد و حسينيه ها، تصويب طرح جامع شهر مشهد و مشاركت در ساخت۳۵ مسجد و ايجاد ۵۸ هزار متر مربع فضاى روباز ورزشى اشاره كرد.
شهردار مشهد عنوان كرد: همچنين در حوزه محيط زيست نيز ۱۰۰ بوستان خطى و پارك، بازپيرايى ۵۰ بوستان و رساندن سرانه فضاى سبز شهرى به ۱۳ متر مربع تا پايان سال جارى از اقدامات ديگر اين سازمان است. وى به مهمترين فعاليت هاى شهردارى مشهد از مهرماه ۹۲ تا مهرماه ۹۴ اشاره كرد و افزود: در اين خصوص مى توان از بهره بردارى از ۱۲ ايستگاه آتش، نشانى، بهره بردارى از ۱۶ پروژه در حوزه پسماند، افتتاح يازده بازار ارزاق عمومى با اعتبار ۱۸۰ ميليارد تومان و افتتاح بزرگترين بازار خودرو در شرق كشور در مجيديه نام برد.
مرتضوى ابراز كرد: معاونت اقتصادى شهردارى نيز در اين دوسال اخير تلاش كرد تا بخشى از بدهى سه هزار ميلياردى اين سازمان به بانك ها را پرداخت كند تا اعتماد آنها را بدست آورد و نزديك به يك هزار و ۵۰۰ ميليارد تومان اوراق مشاركت عرضه وتوانست يك ميليارد از اعتبارات ملى را در پروژه هاى عمرانى مشهد تزريق كند.
وى با بيان اينكه تاكنون ۵۰۰ ميليون تومان به بافت هاى فرسوده مشهد اختصاص پيدا كرده است، تصريح كرد: در حال حاضر بافت آبكوه ۴۰ درصد و بافت عامل تا ۸۰ درصد پيشرفت داشتند.
وى اضافه كرد: همچنين در اين خصوص پيشنهاد استفاده از يك هزار ميليارد تومان اوراق سكوك را مطرح كرديم كه جهت اجرا نيازمند حمايت و همكارى دولت و بانك هاى عامل هستيم.
شهردار مشهد مطرح كرد: بر اساس نخستين مصوبه سفر هيئت دولت به خراسان رضوى مقرر شد تا ۵۰ هكتار از زمين هاى زكريا توسط وزارت راه و شهرسازى با مشاركت شهردارى مبنى بر صدور پروانه ساخت در اختيار هيئت اجرايى حاشيه شهر مشهد قرار بگيرد تا نقدينگى در اين بخش تامين شود.
وى در خصوص انعقاد تفاهم نامه شهردارى با ساير دستگاه ها و نحوه مطرح شدن آنها در شوراى شهر مشهد بيان كرد: اين سازمان نمى تواند به افرادى كه قصد مشاركت و همكارى با شهردارى را دارند بگويد صبر كنيد تا ابتدا مصوبه شوراى شهر گرفته بشود بعد با شما مذاكره مى كنيم بلكه در مرحله نخست صحبت هاى اوليه بين طرفين مى شود بعد براى نهايى شدن به صحن علنى شورا لايحه تقديم مى گردد.
وى اظهار داشت: در خصوص اختصاص پنج قطعه زمين به فرماندهى نيروى انتظامى جهت احداث كلانترى و بالابردن امنيت نيز همين اتفاق و مراحل صورت گرفته است.
مرتضوى با اشاره به نظرات دو معاونت اقتصادى و فرهنگى شهردارى مشهد در خصوص بلند مرتبه سازى عنوان كرد: هر كدام از اين معاونت ها ديدگاه خود را در خصوص مديريت شهرى بيان مى كنند و اين به معناى تضاد اين دو معاونت و مخالفت با جذب سرمايه گذار و مشاركت هاى مردمى نيست.
وى اضافه كرد: اما جذب منابع مالى بايد در چهارچوب و استانداردهاى تعيين شده طرح هاى تفصيلى مشهد باشد به طور مثال در يك معبر هشت مترى كه اكثر منازل ويلايى هستند جهت برهم نخوردن امنيت و آسايش مردم نبايد بلند مرتبه سازى انجام شود اما در زكريا، بافت عامل و آبكوه مى توان مجوز براى بلند مرتبه سازى صادر كرد.
وى با بيان اينكه شهردارى در حال حاضر نيازمند اجراى طرح بهاى خدمات شهروندى است، گفت: در سال ۹۲ بالغ بر ۱۰ ميليون متر پروانه و فروش تراكم صادر و در آمد شهردارى نيز يك هزار و ۵۰۰ ميليارد تومان بود كه در سال ۹۳ اين ميزان به شش ميليون متر صدور پروانه و فروش تراكم با درآمد يك هزار و ۷۰۰ ميليارد تومان كاهش پيدا كرد.
شهردار مشهد ادامه داد: در شش ماهه نخست سال جارى نيز اين ميزان تا ۲۳ درصد كاهش داشته است و اين سازمان براى نوسازى ناوگان حمل و نقل عمومى، توسعه فضاى سبز و جمع آورى پسماند بايد به درآمد پايدار برسد بنابراين اين افزايش بها مى تواند به شهردارى در تامين هزينه ها كمك كند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]