واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در جلسه شورای اداری قم مطرح شد؛
بدهی ۳۱ میلیاردی ادارات قم به اوقاف/ کمبود مدیران مطالبهگر
![بدهی ۳۱ میلیاردی ادارات قم به اوقاف/ کمبود مدیران مطالبهگر جلسه شورای اداری قم](http://media.mehrnews.com/d/2015/12/28/3/1952533.jpg)
شناسهٔ خبر: 3011738 - دوشنبه ۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۷
استانها > قم
قم - بدهی ۳۱ میلیارد تومانی ادارات به سازمان اوقاف استان قم و همچنین نبود مدیران مطالبه گر در این استان از جمله مواردی بود که به شکل جدی در هفتمین جلسه شورای اداری استان قم مطرح شد. به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم در هفتمین جلسه شورای اداری این استان که در محل تالار معصومیه استانداری قم برگزار شد، طی سخنانی رویه فعالیت مدیران استان در توجه به ابلاغیه و بخشنامهها را قابل تأمل ارزیابی کرد و گفت: به نظر میرسد مدیران استان با تغییرات همراهی نمیکنند و آن را نمیپذیرند. سید حسن رضوی به برنامه ششم توسعه اشاره کرد و ابراز داشت: اگر روند کنونی همچنان ادامه داشته باشد قطعا مدیران کنونی در اجرای برنامه ششم توسعه با مشکل مواجه خواهند شد زیرا تدوین این برنامه در راستای تغییر بسیاری از موارد و عملکرد جهش وار است. وی با تأکید بر اینکه برای تحقق و پیگیری پروژهها توجه به اعتبارات ملی ضروری است، ادامه داد: مدیران استان باید در این زمینه پیگیر و مطالبهگر باشند اما در حال حاضر مدیران مطالبهگر در استان قم کم است. کاهش بودجه هزینهای در برنامه ششم توسعه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم در ادامه به بودجه هزینهای کشور اشاره کرد و گفت: در سال ۹۱ نزدیک به ۸۵ درصد از بودجه، هزینهای بود که این رقم طی دو سال گذشته به ۷۴ درصد رسید و برنامه ششم توسعه به شکلی تدوین شده تا هر سال یک و نیم درصد از این رقم کاسته شود تا در پایان برنامه این رقم به عدد ۶۷ درصد تقلیل یابد. وی همچینین با تأکید بر اینکه در مباحث نیروی انسانی برنامه ششم توسعه نگاه انقباضی به این مقوله دارد، ادامه داد: کلیه شیوههای جذب نیرو در این برنامه انقباضی و در مسیری است که ورودیها نسبت به خروجیها تعداد کمتری باشد. کاهش وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی رضوی همچنین به بودجه سال جاری و کاهش وابستگی آن به نفت اشاره کرد و گفت: بودجه امسال ۴۷ درصد و بودجه سال آینده ۲۵ درصد به درآمدهای نفتی وابستگی دارد و با توجه به کاهش این وابستگی باید مدیران برای کسب درآمدها از منابع مالی دیگر مانند مالیات، بیمه و... تلاش بیشتری کرده و از فرارهایی که صورت میگیرد جلوگیری کنند.
![](http://media.mehrnews.com/d/2015/12/28/3/1952537.jpg)
وی موضوع آب، محیط زیست و صندوق بازنشستگی را از جمله مشکلات قم برشمرد و ضمن بیان اینکه برخی دیگر از مشکلات استان مانند اشتغال نیز فرا ملی است، گفت: گرچه در برخی از موارد استان قم دارای مقبولیت و ظرفیتهایی است اما باید با برنامه ریزی مناسب از ظرفیتهای استان بهترین بهره برداری صورت گیرد. تخصیص ۵۸ درصدی اعتبارات رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم همچنین در ادامه به تخصیصهای صورت گرفته در استان اشاره کرد و گفت: از مجموع تخصیصها ابلاغ شده ۵۸ درصد محقق شد که در بخش استانی ۱۰ درصد، اعتبارات سفر مقام معظم رهبری ۱۰۰ درصد و استانی و پروژههای ملی ۵۰ درصد تخصیصها محقق شده که رقم ۵۸ درصد با توجه به شرایط کشور بد نیست. وی همچنین از مدیران استان درخواست کرد تا چنانچه پروژه و یا مواردی را مد نظر دارند هر چه سریعتر برای تأمین بودجه و گنجاندن آن در بودجه ۹۵ اعلام کنند. حقوق وقف نباید با مصلحت اندیشی گره بخورد در ادامه جلسه مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم طی سخنانی ضمن توصیف وقف به عنوان بهترین عمل و دستگیری انسان در آخرت، گفت: گرچه وقف پس از انقلاب مورد توجه قرار گرفته اما متأسفانه هنوز آن گونه که باید بدان توجه نمیشود. حجت الاسلام سید اسماعیل حسینی مقدم حقوق موقوفات را طبق روایات از سنگینترین حق الناسها برشمرد و ابراز داشت: در حال حاضر بیش از ۳۱ میلیارد تومان از حقوق موقوفات توسط ادارات پرداخت نشده است که این یک مصیبت است. وی با تأکید بر اینکه وقتی بخواهیم حقوق وقف را بگیریم با مشکل مواجه میشویم، عنوان کرد: حقوق وقف نباید با مصلحت اندیشیها گره بخورد.
![](http://media.mehrnews.com/d/2015/12/28/3/1952532.jpg)
در ادامه جلسه احمد جمالی رئیس ستاد انتخابات استان قم طی سخنانی با اشاره به مشخص شدن هیئت اجرای انتخابات در قم گفت: با یک بررسی از هیئتهای اجرایی سایر استانها حاکی از این امر است که هیئت اجرایی قم قابل قبول و دارای نیروهای متعهد و متدین و به دور از افراط و تفریط است. ۱۵۹ نفر در قم کاندید انتخابات مجلس شدند فرماندار قم نیز طی سخنانی به آمار ثبت نام کنندگان مجلس و خبرگان در قم اشاره کرد و گفت: در مدت زمان تعیین شده قانونی ۱۷ نفر از قم کاندیدای انتخابات خبرگان و ۱۶۱ نفر کاندید انتخابات مجلس شدند که دو نفر برای کاندیداتوری مجلس انصراف دادهاند. رضا سیار با اشاره به اینکه صلاحیتها بلافاصله بعد از مهلت قانونی ثبت نام در حال پیگیری است، گفت: هیئت اجرای رسیدگی به صلاحیت انتخابات مجلس با تغییر یک نفر به صلاحیت کاندیداهای خبرگان نیز رسیدگی میکند. وی با بیان اینکه در انتخابات گذشته ۵۸۴ صندوق رأی برای قم در نظر گرفته شده بود، گفت: هیئت اجرایی تاکنون برای صندوقهای رای انتخابات پیش رو تصمیمی نگرفته ولی احتمالا تعداد صندوقها عدد ۶۰۰ خواهد بود. سیار تأکید کرد: از تمامی ظرفیتهای استان برای برگزاری انتخابات استفاده میکنیم تا کوچکترین مشکلی در این زمینه وجود نداشته باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]