تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868175476




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شرایط برد-برد در ماجرای رکورد رضازاده


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: شرایط برد-برد در ماجرای رکورد رضازاده
لچوف رکورد رضازاده را شکست و ضامن مین انفجاری نظرات در مورد رضازاده را آزاد کرد. مردم تا جایی که می توانستند نظرات خود را در مورد از دست رفتن رکوردرضازاده بیان کردند. حالا هم رکورد رضازاده بازگشته. شاید شرایطی بهتر از این را نمی توان متصور شد.
عصرایران - همه چیز در کمتر از یک ماه اتفاق افتاد. رکوردحسین رضا زاده شکسته و دوباره به او بازگردانده شد. یک ماه پیش وزنه بردار روس الکسی لوچف  روی تخته رفت و رکورد رضازاده را شکست و پنج شنبه هم اعلام شد که نمونه دوپینگ او مثبت بوده و به احتمال بسیارزیاد مدال طلا و رکوردش پس گرفته خواهد شد. یعنی رکوردرضازاده برجا خواهد ماند و همچنان قوی ترین مردجهان یک ایرانی خواهد بود. در این بین ، اما اتفاقات زیادی درایران رخ داد.


همه رسانه ها از جمله عصرایران خبرشکسته شدن رکورد رضازاده را منعکس کردند. خبری که با واکنش های بسیار عجیب در میان مردم مواجه شد. خبر شکسته شدن رکوردرضازاده در عصرایران 30 دقیقه پس از انتشار با 20 کامنت از طرف مردم رو به رو شد. خبری که در هر حال حاضر 53 کامنت منتشره ، 73 کامنت غیرقابل انتشار و 156 کامنت در حال بررسی دارد. 


خبری که معلوم است مردم در مورد آن حرف بسیار دارند. ماجرای خبرشکسته شدن رکورد رضازاده در همه سایت های خبری به همین صورت بود. در میان کامنت های منتشر شده بودند تعداد زیادی از مردم که خوشحال به نظر می رسیدند. خوشحالی ای که شاید نه به خاطر از دست رفتن رکورد ایرانی که به خاطر زاویه  شان با تصمیمات رضازاده بود. تصمیماتی که مخصوصادر روزهای حضورش در ریاست فدراسیون وزنه برداری بیش از پیش بر محبوبیت اش اثرگذاشت. 


در مورد این اتفاق عجیب هم تحلیلی در عصرایران منتشر شد. حسین رضازاده تلاش کرد در برهه های مختلف به جو بوجودآمده پاسخ هایی داشته باشد. پاسخ هایی که حداقل نشان می داد حسین رضازاده از نظرتعدادی از مردم نسبت به خودش باخبر شده. هرچند تلاش زیادی شد که عکس العمل های مردم فقط تعبیری سیاسی داشته باشد. اما حتما خودرضازاده خوب می داند که تصمیمات ورزشی اش در زمان ریاست برفدراسیون چقدر بر بوجودآمدن این جو تاثیر داشته . 


لچوف رکورد رضازاده را شکست و ضامن مین انفجاری نظرات در مورد رضازاده را آزاد کرد. مردم تا جایی که می توانستند نظرات خود را در مورد از دست رفتن رکوردرضازاده بیان کردند. حالا هم رکورد رضازاده بازگشته. شاید شرایطی بهتر از این را نمی توان متصور شد. شرایطی که تعدادی از مردم حرف هایشان را به قهرمان سال های نه چندان دور بگویند و همچنان افتخاری هم از دست نرفته باشد. 


حالا هم حسین رضازاده و هم ورزشکاران دیگری که اخبار را پی گیری می کنند یک مساله را به خوبی درک می کنند و آن نظارت دقیق مردم بررفتارشان است. نظارتی که مدال های متعدد هم نمی تواند در آن تاثیر بگذارد.رضازاده یک ماه قبل قوی ترین مردجهان بود هنوز هم هست . اما در این بین نظارت تعدادی از مردم را هم در مورد خودش می داند. ورزشکاران دیگر هم این شرایط را دیده اند. فکر می کنید موقعیت برد-برد به چه موقعیتی می گویند؟




تاریخ انتشار: ۰۲:۳۰ - ۰۵ دی ۱۳۹۴ - 26 December 2015





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن