تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه بهره‏اى از دانش ندارد معنا ندارد كه ديگران او را سعادتمند بدانند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870867604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ثبت نام ۸۷۳۶ داوطلب در انتخابات مجلس شورای اسلامی تا ساعت ۹ امروز


واضح آرشیو وب فارسی:دزنیوز: به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس مستقر در ستاد انتخابات کشور عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور صبح امروز پس از بازدید از ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران اظهارداشت:تا ساعت ۹ امروز ۸۷۳۶ نفر در انتخابات مجلس ثبت نام کردند. وی تصریح کرد: در این دوره ۶۲ درصد افزایش تعداد ثبت نام کنندگان را برای انتخابات […]به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس مستقر در ستاد انتخابات کشور عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور صبح امروز پس از بازدید از ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران اظهارداشت:تا ساعت ۹ امروز ۸۷۳۶ نفر در انتخابات مجلس ثبت نام کردند. وی تصریح کرد: در این دوره ۶۲ درصد افزایش تعداد ثبت نام کنندگان را برای انتخابات مجلس خبرگان داشتیم، همچنین برای انتخابات مجلس نیز افزایش ۶۵ درصدی داشتیم. وزیر کشور تاکیدکرد: مشارکت زنان در این دوره مجلس از ۸ درصد به ۱۱ درصد رسیده است، ۷۳ درصد از ثبت نام کنندگان زیر ۵۰ سال سن دارند که این نشان دهنده جوانگرایی در انتخابات است. وی با بیان اینکه ۵۶۰ نفر از ثبت نام کنندگان دارای سابقه نمایندگی هستند، گفت: بررسی صلاحیت داوطلبان خبرگان از تاریخ ۶ دی ماه به مدت یک ماه انجام می شود و شورای نگهبان نظر خود را درباره افراد به وزارت کشور اعلام می کند. رحمانی فضلی ادامه داد: در تاریخ ۲۱ بهمن ماه اسامی افراد تایید شده اعلام عمومی می شود، مراجع استعلامی تا تاریخ ۹ دی ماه استعلام های داوطلبان را به هیات های اجرایی اعلام خواهند کرد. رحمانی فضلی تاکید کرد: اعلام اسامی داوطلبان انتخابات مجلس ۲۷ بهمن ماه خواهد بود. وی تاکید کرد: در انی دوره با هماهنگی خوبی که دروزارت کشور انجام و نشست هایی که با شورای نگهبان برگزار شد، افراد منصف و باتجربه برای هیات های اجرایی انتخاب شدند. رحمانی فضلی ادامه داد: افراد و احزاب و گروه های مختلف از طرح اظهارات بحث برانگیز و حاشیه ای که ناامیدی در مردم ایجاد می کند پرهیز کنند، مصمم هستیم که با کسانی که قانون را رعایت نکنند، برخورد کنیم.  وزیر کشور ادامه داد: همه دستگاه های مرتبط با شورای نگهبان همگی حول محور قانون عمل می کنند ولی اگر در جایی لازم باشد برای احقاق داوطلبان وارد شویم، قطعا پیگیر حقوق قانونی افراد خواهیم بود، شورای نگهبان نیز معتقد به رعایت حق الناس و حقوق ملت و مردم هستند. وی تصریح کرد: هر کس ادعای ورود پول های کثیف را دارد مدارک خود را به وزارت کشور بدهد و ما قطعا پیگیری خواهیم کرد، امیدوارم مجلس لایحه شفاف سازی منابع مالی را با قید فوریت رسیدگی کند.


جمعه ، ۴دی۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دزنیوز]
[مشاهده در: www.deznews.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن