تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870850867




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پایین آمدن شاخص های زیست محیطی در شهرها/ناکارآمدی سیاست های شهری


واضح آرشیو وب فارسی:هدانا: همدان- معاون وزیر راه و شهرسازی بابیان اینکه زیست پذیری در شهرها روبه کاهش است، گفت: شاخص های زیست محیطی در شهرهای کشور پایین آمده است.به گزارش خبرنگار مهر ، محمد سعید ایزدی ظهر چهارشنبه در سمینار تجارب بازآفرینی شهری در بافت تاریخی شهر همدان که در دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزار شد بابیان اینکه مبادی ورودی اغلب شهرها مانند همدان با گاراژ و یا تعویض روغنی تعریف شده است، اظهار داشت: این فضاها برای شهرها فضای نابسامانی به وجود آورده است. وی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه عرصه های وسیعی از شهرها با تنزل کیفیت روبرو است، گفت: بیشتر شهرهای کشور با پایین آمدن شاخص های زیست محیطی مواجه هستند و ۲۱ هزار هکتار از محدوده بافت تاریخی کشور در ۱۶۸ شهر با معضل افت کالبدی روبرو بوده و خالی از سکنه هستند . معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه زیست پذیری در شهرهای کشور رو به کاهش گذاشته و مردم با کاهش زیست پذیری مواجه هستند، افزود: به طور مثال تهران بهترین گزینه برای پایتخت شدن بود اما انسان ها در طول دو قرن آن را به وضع کنونی درآوردند و آلودگی های تهران و تعطیلی سه روزه مدارس همگی از مدیریت و توسعه اشتباه نشأت می گیرد. ۳۵ درصد شهر همدان بافت فرسوده است ایزدی در ادامه سخنان خود به وضعیت شهر همدان اشاره داشت و با بیان اینکه ۳۵ درصد شهر همدان بافت فرسوده است، بیان کرد: قسمتی از شهر همدان از بافت فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی تشکیل شده که ۵۰ درصد جمعیت شهر همدان در این نقاط ساکن هستند. وی اظهار داشت: اروپای غربی و امریکای شمالی از سال ۱۹۸۰ سیاست بازآفرینی در شهرها را در پیش گرفتند که در ایران نیز این سیاست دنبال شده است. معاون وزیر راه و شهرسازی بابیان اینکه طرح بازآفرینی محلات در استان همدان نیز در سه شهر همدان، ملایر و تویسرکان اجرا خواهد شد، عنوان داشت: سیاست باز آفرینی از دهه ۸۰ در اروپا موردتوجه بود چراکه ناکارآمدی دامن گیر اروپای شرقی شده و دولت سیاست بازآفرینی را اتخاذ کرد و تلاش شد وجوه اقتصادی اجتماعی و کالبدی در سیاست بازآفرینی در نظر گرفته شود. ایزدی بابیان اینکه شهر را باید به عنوان سازمان اجتماعی موردتوجه قرار دارد، بیان کرد: شهر به عنوان یک پدیده اکولوژیک شناخته می شود و از طرفی همه وجوه تأثیرگذار را باید در پدیده شهر هماهنگ کرد. وی با اشاره به این موضوع که در بازآفرینی محلات فرهنگ نیز کارساز است، بیان داشت: به طور مثال مراسم مختلفی که در ایام متفاوت در محلات قدیمی شهر جریان دارد به عنوان یک رویداد اجتماعی باید موردتوجه قرار گیرد. شهرهای کشور متأسفانه تاب مقاومت در مقابل هیچ سانحه ای را ندارد معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: امروزه بازآفرینی باید بر مبنای توجه به حضور صورت گیرد و علاوه بر توجه به وجوه اجتماعی باید به وجوه اقتصادی نیز توجه کرد. ایزدی توجه به تمام وجوه را در بازآفرینی یکپارچه ضروری دانست و گفت: امروز شهرهای کشور طوری است که متأسفانه تاب مقاومت در مقابل هیچ سانحه ای را ندارد. وی در ادامه به زلزله رودبار و زلزله بم اشاره داشت و افزود: این اتفاقات را نباید فراموش کنیم چراکه شهرهای کشور تاب وتوان در مقابل کوچک ترین زلزله را ندارند. ایزدی با تأکید بر اینکه سیستم حمل ونقل در کشور باید یکپارچه شود، بیان کرد: شهرهای کشور از وضعیت مطلوب و مناسب برخوردار نیستند و سیاست های شهری در کشور از کارآمدی لازم برخوردار نبودند و با دستور کار جدید باید به کیفیت شهرها توجه و راه حل کارآمد ارائه شود.


چهارشنبه ، ۲دی۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هدانا]
[مشاهده در: www.hodana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن