واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: جلسه بررسی مشکلات کشاورزان شهرستان مرند/ کرمی:پرداخت تسهیلات بانکی به کشاورزان/شریفیان:مهار ویروس آنفولانزا نشست فعالان کشاورزی با بررسی مسائل و مشکلات این حوزه با حضور جمعی از کشاورزان در حوزه های مختلف و مسئولان شهرستانی و استانی جهاد کشاورزی، به ریاست معاون استاندار و فرماندار شهرستان مرند در محل سالن کنفرانس مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان برگزار شد.
۱۳۹۴ سه شنبه ۱ دي ساعت 13:49
به گزارش خبرنگار پانا از اذربایجان شرقی، تقی کرمی در این جلسه گفت: متاسفانه عده ای از افراد از اراضی ملی سوء استفاده می کنند که اداره منابع طبیعی بایستی با همکاری اهالی روستا این افراد را شناسایی و به مراجع قضایی معرفی نمایند.
وی با اشاره به مشکل عده کثیری از کشاورزان بخش دام و طیور گفت: ادارات خدمات رسان از جمله برق و گاز در دریافت مبالغ خود با رافت برخورد نمایند چرا که در صورت بسته شدن این واحد ها کل شهرستان متضرر می شوند و با بسته شدن آنها علاوه بر افزایش بیکاری از لحاظ محصولات دامی و کشاورزی هم با مشکل برخورد خواهیم کرد.
فرماندار مرند در ادامه از پرداخت تسهیلات بانکی با بهره ۴ و ۱۰ درصد به کشاورزان و دامداران خبر داد و افزود: دولت در نظر دارد جهت حمایت از این قشر زحمت کش از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات بانکی ۴۰ میلیارد ریالی با بهره ۴ درصد برای کشاورزانی که به صورت مشارکتی فعالیت می کنند و تسهیلات بانکی ۱۰ میلیارد ریالی با بهره ۱۰ درصد برای کشاورزانی که به صورت غیر مشارکتی فعالیت می کنند پرداخت نماید که نشان از توجه دولت تدبیر و امید به بخش کشاورزی و حتی توسعه روستاها دارد.
کرمی در ادامه با اشاره به آماده بودن سد بناب مرند ادامه داد: در سال قبل برای احیای این سد مبلغ ۱۰ میلیارد ریال و در سال جاری مبلغ ۱۴ میلیارد ریال هزینه شده که در مراحل نهایی برای آب گیری این سد به اندازه ۱ میلیون متر مکعب هستیم .
نریمانی رئیس صندوق بیمه کشاورزی استان نیزدراین جلسه از شروع پرداخت بیمه غرامت کشاورزان خبر داد .
وی با اشاره به نارضایتی کشاورزان و دامداران تحت پوشش بیمه کشاورزی در عدم پرداخت حق بیمه گفت: در سال ۹۳ تعداد ۶۸ هزار نفر و در طی سال جاری ۱۸۷ هزار نفر در سطح استان تحت پوشش بیمه کشاورزی هستند .
نریمانی ابراز داشت: تمامی مطالبات کشاورزان و دامداران در زمینه دام ، زراعت،زنبور عسل غرامت خود را دریافت نکرده اند از هفته آینده غرامت آنها به تدریج پرداخت خواهد شد .
وی گفت: در سال جاری ۱۵۰۰ میلیارد ریال از محل صندوق بیمه کشاورزی به کشاورزان تحت پوشش پرداخت شده است .
معاون امور دام سازمان جهادکشاورزی استان نیز با اعلام اینکه مشکل اصلی دامداران استان عمل نکردن منسجم آنها در تهیه خوراک دام است افزود: دامداران بایستی برای پایین آوردن مخارج تولید، خوراک دام خود را از مزارع خود برداشت نمایند .
حبیب شریفیان با اشاره به وجود ویروس آنفولانزا و لمپی اسکین که دو ویروس کشنده هستند گفت: این دو ویروس در سطح استان با همکاری شبکه دامپزشکی و مراکز بهداشت دام و طیور مهار شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]