تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اندكى حقّ، بسيارى باطل را نابود مى كند، همچنان كه اندكى آتش، هيزم هاى فراوانى را م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819761295




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عاملی که موجب مرگ زودرس می شود


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
تیروئید عاملی که موجب مرگ زودرس می شود

متخصص غدد گفت:
عاملی که موجب مرگ زودرس می شود
علائم پرکاری تیروئید شامل عرق کردن زیاد، ریزش مو، شکنندگی ناخن، بیرون زدگی چشم، افزایش اشتها، تپش قلب، اسهال، افزایش تحریک پذیری و غیره است.



به گزارش سرویس علمی جام نیـوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، بی‌توجهی به پرکاری تیروئید نارسایی‌هایی قلبی و عروقی و مغزی مرگ زودرس را به همراه دارد.

محمد پژوهی متخصص غدد با اشاره به این که بی‌توجهی به پرکاری تیروئید نارسایی‌های قلبی و عروقی، مغزی و غیره مرگ زودرس را به همراه دارد، اظهار کرد: پرکاری تیروئید عارضه‌ای است که هورمون تیروئید در آن زیاد ترشح می‌شود و در سه حالت افزایش هورمون‌های تیروئید، غدد تیروئیدی و در بافت‌های غیرطبیعی دیگر مغزی به وجود می‌آید.
 
بی توجهی به این عارضه نارسایی‌های قلبی و عروقی، مغزی، ضعف اعصاب، ایست قلبی، سنگکوب، سکته‌های قلبی و مغزی و مرگ زودرس را به همراه دارد.
 
وی افزود: علائم پرکاری تیروئید شامل عرق کردن زیاد، ریزش مو، شکنندگی ناخن، بیرون زدگی چشم، افزایش اشتها، تپش قلب، اسهال، افزایش تحریک پذیری و غیره است.
 
پژوهی تصریح کرد: می‌توان پرکاری تیروئید را با استفاده از روش‌های اندازه‌گیری هورمون‌های تیروئید در خون شامل سونوگرافی و اسکن تشخیص داد و با داروهای ضدتیروئید، برخی مواقع عمل جراحی و مصرف یک دوره رادیواکتیو درمان کرد.
 
این متخصص غدد در پایان گفت: پرکاری تیروئید در تمام سلول‌های بدن و اعضای بدن شیوع پیدا می‌کند و بیشتر در ناحیه گردن به صورت بیماری گواتر ظاهر می‌شود. این عارضه در بانوان و آقایان به طور یکسان بروز می‌کند و تفاوتی در این خصوص پیدا می‌کند و بیشتر در ناحیه گردن به صورت بیماری گواتر ظاهر می‌شود. این عارضه در بانوان و آقایان به طور یکسان بروز می‌کند و تفاوتی در این خصوص وجود ندارد. بانوان به دلیل داشتن موهای بلند بیشتر دچار ریزش مو می‌شوند.   2013



۰۱/۱۰/۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن