واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی:
80 درصد اعتبارات پروژههای سند تدبیر و توسعه را بخش غیردولتی تامین میکند
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی از برآورد اعتباری 48 هزار میلیارد تومانی پروژههای سند تدبیر و توسعه استان خبر داد و گفت: 80 درصد این اعتبارات از طریق بخشهای غیردولتی تامین میشود.
داود بهبودی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: طی یک و نیم سال گذشته تلاشهای گستردهای را برای تقویت نظام برنامهریزی در استان با تعامل و همکاریهای تیم مشاوران اقتصادی استاندار آذربایجانشرقی در دانشگاه تبریز انجام دادیم تا در نهایت ماحصل این تلاشها تبدیل به سند تدبیر و توسعه آذربایجانشرقی شود. وی در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس در مورد چگونگی تامین اعتبار پروژههای این سند با توجه به کمبود منابع مالی دولت خاطرنشان کرد: تنها 20 درصد اعتبارات مورد نیاز این سند متکی به منابع دولتی استانی و ملی است و 80 درصد باقی مانده از منابع غیر دولتی مشتمل بر بخش خصوصی، بانکهای سرمایهگذاری خارجی و نهادهای عمومی غیردولتی تامین میشود. منطقه ویژه علم و فناوری نمادی از دانشگاه جامع ربع رشیدی قرنها پیش است بهبودی در ادامه با اشاره به راهاندازی منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز که جزو هستههای کلیدی سند تدبیر و توسعه استان به شمار میرود، ابراز داشت: وجه تسمیه این منطقه به مجتمع عظیم ربع رشیدی تبریز در عصر خود بر میگردد که تمام استانداردهای بینالمللی آموزش و پژوهش را در خود جای داده و توانسته بود در سطح فراملی بدرخشد. رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی افزود: با چنین رویکردی تلاش میکنیم منطقه ویژه علم و فناوری تبریز نمادی از دانشگاه مادر و جامع ربع رشیدی قرنها پیش تبریز بوده و نقش آن را متبادر کند.
این اقتصاددان یادآورشد: آنچه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز را از سایر مناطق علم و فناوری تمایز میکند این است که این منطقه به یک سایت فیزیکی چند 100 هکتاری محدود و محصور نمیشود و میتوان گفت کل پهنه استان آذربایجانشرقی منطقه علم و فناوری به شمار میرود. این مسئول توضیح داد: کریدور اصلی منطقه از تبریز تا دانشگاه سهند و فضای کالبدی آن از یمین و یسار و شمال و جنوب تبریز تا بستانآباد و اسکو و صوفیان را در بر میگیرد و 17 کانون آن نیز در شهرستانهای سطح استان پراکنده شده است. وی خاطرنشان کرد: ما تمام اجزای مورد نیاز منطقه علم و فناوری مانند دانشگاه و هیئت علمی، کارخانه و واحد تولیدی، آزمایشگاه، شرکتهای دانش بنیان، بازار و تمام نهادهای پشتیبان را در اختیار داریم و حلقه مفقوده این چرخه دمیدن روح واحد در اجزا است تا برای هدفی واحد ساماندهی شده و با کمترین هزینه منجر به ایجاد اقتصاد و فرهنگ دانش بنیان شوند. انتهای پیام/60001/صا
http://fna.ir/N4OP6U
94/09/30 - 12:31
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]