تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):دانشمندان وارثان پيامبران هستند
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868100736




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرگ 7 نفر در مازندران بر اثر آنفلوآنزا


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مرگ 7 نفر در مازندران بر اثر آنفلوآنزا
وی افزود: از میان افراد فوت شده به غیر از دو نفر که جوان بودند و بیماریهای زمینه ای نداشتند و احتمالا متاسفانه به موقع به بیمارستان ها نرسیده بودند بقیه دارای بیماریهای زمینه ای بودند.
آفتاب : رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران تعداد فوتی ها به علت H1N1 در استان را تاکنون هفت نفر اعلام کرد.

دکتر قاسم جان بابایی روز یکشنبه گفت: در مجموع حدود یک هزار نفر به دلیل آنفلوآنزا در بیمارستان های استان (مازندران ، بابل ، تامین اجتماعی ) بستری شدند.

وی افزود: از میان افراد فوت شده به غیر از دو نفر که جوان بودند و بیماریهای زمینه ای نداشتند و احتمالا متاسفانه به موقع به بیمارستان ها نرسیده بودند بقیه دارای بیماریهای زمینه ای بودند.

وی با بیان اینکه بیماری تحت کنترل است افزود : تعداد بیماران بستری در بیمارستان ها در طی روزهای گذشته کاهش یافته و در حال حاضر تعداد بیماران بستری در تمام بیمارستان های استان 180 نفر می باشد.

وی با تاکید بر عمل به توصیه های بهداشتی بر جدا سازی بیماران از افراد سالم و رعایت اصول بهداشتی تاکید کرد و یاد آور شد: بیمارستان های مازندران آماده بستری کلیه بیماران است و دارو نیز به اندازه کافی موجود می باشد و مردم نگرانی در این خصوص نداشته باشند.

وی مهمترین توصیه پزشکی در درمان آنفلونزا را استراحت در منازل، حضور نیافتن در اماکن عمومی برای جلوگیری از گسترش این بیماری اعلام کرد.

وی استفاده از ماسک، شتسشوی منظم دست با آب و صابون از سوی بیماران، پوشاندن دهان و بینی را از مراقبت های عمومی برای کاهش تب این بیماری درجامعه و خانواده دانست.

این مسئول مدت بهبود این بیماری را در افراد مبتلا حدود پنج تا هفت روز اعلام کرد و از دانش آموزان مبتلا به آنفلوانزا نیز خواست که به دلیل هماهنگی با آموزش و پرورش در صورت ابتلای نگران مدرسه نباشند و تا 24 ساعت بعد از فروکش کردن تب نیز از رفتن به مدرسه خودداری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از افراد بالای 65 سال به خصوص افرادی که سابقه بیماری نارسایی کلیوی، قلبی، تنفسی، دیابت کنترل نشده و یا تنگی نفس دارند خواست در صورت بروز این بیماری در کمترین زمان به پزشک معالج مراجعه کنند و تحت درمان قرار گیرند.

به گزارش ایرنا، دکتر جان بابایی گفت: زنان باردار در دوران بارداری و 40 روز پس از زایمان نیز در معرض خطر بیماری آنفلوانزا قرار دارند و در صورت امکان از حضور عیر ضرور در مکان های پرتراکن جمعیتی خودداری کنند و در صورت بروز اولین علائم بیماری به پزشک مراجعه کنند.




تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن