تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820265302




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سمیر قنطار کیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سمیر قنطار کیست؟
مبارز لبنانی، که پیشتر اسیر رژیم صهیونیستی بود، در پی بمباران یک منطقه مسکونی در سوریه به شهادت رسید.
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، سمیر قنطار، مبارز لبنانی که حدود سه دهه در زندان‌های رژیم صهیونیستی اسیر بود، امروز یکشنبه در جریان بمباران یک منطقه مسکونی در سوریه به شهادت رسید. 


زندگی سمیر قنطار همواره در مبارزه با رژیم اشغالگر قدس و مخالفت با سیاست‌های تجاوزکارانه آن رژیم در لبنان و فلسطین گذشت. 


 «سمیر قنطار» با سه دهه اسارت قدیمی‌ترین اسیر لبنانی دربند رژیم صهیونیستی به شمار می‌آمد، ۲۰ جولای ۱۹۶۲در روستای دروزی نشین «عیبه» از توابع استان «جبل» لبنان به دنیا آمد. 



سمیر قنطار کیست؟



وی در سال ۱۹۷۸ میلادی در یک عملیات ضد صهیونیستی در شهر صهیونیست نشین «نهاریا» به اسارت در آمد، پس از حدود 30 سال، در سال ۲۰۰۸ آزاد شد و در لبنان «سردار اسرا» لقب گرفت. 


سمیر قنطار در تاریخ ۲۲ آوریل ۱۹۷۹، در حالی که تنها ۱۶ سال داشت به همراه سه نفر از اعضای گروه فلسطینی «جبهه خلق برای آزادی فلسطین» به نام‌های «عبدالمجید أصلان،» «مهنا المؤید» و «احمد الأبرص» به شمال اراضی اشغالی نفوذ کردند و به محل اقامت یک صهیونیست به نام «هاران» در شهر «نهاریا» یورش بردند و در اقدامی متهورانه او را ربودند. 


در همین زمان با نیروهای پلیس مواجه و با آنان درگیر شدند که در این درگیری یکی از نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی کشته شد. در این درگیری دو نفر از همراهان قنطار یعنی «اصلان» و «مؤید» کشته ولی خود وی و «احمد أبرص» از سوی نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی دستگیر شدند. رژیم صهیونیستی مدعی است که در این درگیری قنطار پیش از دستگیری، گروگان‌های خود را به قتل رسانده است. 


سمیر قنطار برای اولین بار در تاریخ ۳۱ ژانویه، زمانی که قصد داشت از مرز اردن و فلسطین اشغالی درمنطقه «مزج پیسان» به همراه دو عضو دیگر جبهه آزادی بخش فلسطین عبور کند و یک کاروان صهیونیستی در مسیر میان منطقه بیسان و طبریا را در مقابل آزادی زندانیان دربند لبنانی در زندانهای رژیم صهیونیستی به گروگان بگیرد، دستگیر شده بود. 


قنطار ۱۱ ماه در زندان اردن به سر برد. وی در ۲۵ دسامبر سال ۱۹۷۸به شرط اینکه دیگر وارد اردن نشود، از زندان آزاد شد. 


سمیر قنطار در تاریخ ۲۸ ژانویه ۱۹۸۵ ازسوی دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی به پنج بار حبس ابد و نیز ۴۷ سال حبس محکوم شد. وی متهم است در قتل پنچ صهیونیست و زخمی شدن یک صهیونیست دیگر دست دارد. 


رژیم صهیونیستی پیش از این با آزادی قنطار مخالفت کرده و آزادی وی را منوط به ارائه اطلاعاتی درباره خلبان مفقود شده صهیونیست «ران آراد» کرده بود. «ران آراد» خلبان اسرائیلی در سال ۱۹۸۶حین پرواز بر فراز لبنان مفقود شد. 



سمیر قنطار کیست؟



قنطار در طول دوران حبس توانست به عنوان دانشجوی آزاد (آموزش از راه دور) در دانشگاه تل آویو مشغول به تحصیل شود و در سپتامبر ۱۹۹۸در رشته ادبیات و علوم اجتماعی این دانشگاه موفق به اخذ مدرک لیسانس شود. 


در ۲۴ ژانویه ۲۰۰۴ رژیم صهیونیستی در عملیات تبادلی که با حزب‌الله و با میانجیگری آلمان انجام داد، اسرای لبنانی را آزاد کرد، اما برخلاف مذاکرات انجام شده از آزادی «سمیر قنطار» سر باز زد ولی پس از آن «نسیم نسر» یکی دیگر از مهم‌ترین اسرای لبنانی در بند رژیم صهیونیستی در اولین مرحله از عملیات تبادل اسرا، دوازدهم خرداد از زندان آزاد شد. 


سید حسن نصرالله در‌‌ همان سال ضمن احمق خطاب کردن سران صهیونیست به سبب ممانعت از آزادی سه اسیر (نسیم نسر، سمیر قنطار و یحیی اسکاف)، قول داد که مقاومت اسلامی در یک عملیات اسیرگیری دیگر این سه تن را از چنگ رژیم صهیونیستی آزاد نماید. عملیات اسیر گیری سال ۲۰۰۶ موسوم به «وعده صادق» و جنگ ۳۳ روزه لبنان ثابت کرد که حزب الله لبنان و رهبر آن بر سر عهد خویش با مردم لبنان هستند و اسرای خود را فراموش نخواهند کرد. 


این سه اسیر قرار بود در تبادل اسرا در سال ۲۰۰۴ میلادی آزاد شوند، اما با خیانت رژیم صهیونیستی در مسیر تبادل در آخرین لحظات از تبادل آنان خودداری شد.


در پی مبادله اسرای درسال ۲۰۰۸ علاوه بر «سمیر قنطار»، چهار نفر دیگر از اسرای لبنانی به نام‌های خضر زیدان، ماهر کورانی، محمد سرور و حسین سلیمان که در جنگ ژوئیه سال ۲۰۰۶ به اسارت در آمدند، آزاد شدند.




انتهای پیام/




برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.





اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

حزب‌الله شهادت یک مقام ارشدش را تایید کرد + فیلم
یکی از فرماندهان حزب الله ترور شد
مشکل اصلی ما دعوت از ايران برای نشست ژنو است
کشته شدن 725 تروریست در صحرای سینا





۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن