تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سوگند به خدا ، هر كس كه حقيقت سجده را به جاى آورد ، زيان نكرد و كسى كه در سجده، ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821006828




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جدیدترین آمار رسانه های مجوزدار در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
جدیدترین آمار رسانه های مجوزدار در ایران




رییس دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها گفت: تعداد رسانه‌های مجوزدار کشور به ۷۲۲۰ مورد رسیده است که از این تعداد حدود ۵۰ درصد آنان غیرفعال هستند.





خبرگزاری ایسنا: رییس دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها گفت: تعداد رسانه‌های مجوزدار کشور به ۷۲۲۰ مورد رسیده است که از این تعداد حدود ۵۰ درصد آنان غیرفعال هستند.

محمد سلطانی‌فر در همایش آسیب‌ها و چالش‌های رسانه گفت: در آذربایجان‌غربی 75 رسانه محلی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز دریافت کرده‌اند که دو مورد از آنان نیز روزنامه‌های محلی بوده و بقیه هفته‌نامه، دو هفته‌نامه و فصلنامه و ماهنامه هستند.

سلطانی‌فر تصریح کرد: هم اینک با وجود 10 هزار کانال تلویزیونی و نزدیک به 100 هزار شبکه اجتماعی در دنیا، هنوز هم نیاز به وجود رسانه‌های محلی احساس می‌شود.

رییس دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در اشاره به رسانه‌های محلی، چالش‌ها و رویدادهای آن، گفت: آمار سایت‌ها از مرز یک میلیارد گذشته و به ازای هر هفت نفر یک سایت در جهان داریم، اما از این آمار، تعداد رسانه‌های با هویت و بر مدار سواد و دانش بسیار اندک است.

سلطانی‌فر گفت: نشریات بر اساس چهار گروه نوع محتوا، سن مخاطب، سواد مخاطب و جنسیت شکل می گیرد اما باید از لحاظ محتوا غنی باشند.

وی در ادامه گفت: محتوا رکن اصلی نشریات محلی است؛ بر این اساس نشریات محلی باید طبق شعار جهانی عمل کنند تا تولید محتوا در دنیای جهانی قابلیت دفاع داشته باشد.

رییس دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها با بیان اینکه سیاسی شدن بیش از حد مطبوعات مشکل اساسی آنان است، گفت: از زمانی که مخاطب تبدیل به تولیدکننده محتوا شده، رسانه‌ای شکل گرفته که بر مدار سواد نیست و آن را به سمت مسایل سیاسی می‌برد.

سلطانی‌فر از کارکردهای رسانه‌های محلی به تقویت هویت و همگرایی ملی، مدیریت بحران، ریشه‌گیری و تحکیم مجدد سنت‌ها و اطلاع‌رسانی اشاره کرد و گفت: مرگ اقتصادی مرگ خاموش رسانه است و برخلاف مرگ سیاسی. رسانه‌ها مسایل را به قربانگاه سیاسی می‌برند.






تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن