واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در آستانه نخستین سالگرد رحلت آیتالله غیوری
بزرگترین مرکز مهارتآموزی و کارآفرینی ویژه ایتام در شهرری آماده بهرهبرداری است
بزرگترین مرکزمهارت آموزی و کارآفرینی ویژه ایتام و محرومان در آستانه نخستین سالگرد مرحوم آیتالله سید علی غیوری، نماینده ولی فقیه در شهرری آماده بهرهبرداری است.
به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، بزرگترین مرکزمهارت آموزی و کارآفرینی ویژه ایتام و محرومان در شهرستان ری در آستانه نخستین سالگرد مرحوم آیتالله سید علی غیوری، نماینده ولی فقیه در شهرری آماده بهرهبرداری است. سید محمد غیوری، فرزند مرحوم آیتالله سید علی غیوری در گفتوگو با خبرنگار فارس در جنوب استان تهران با اشاره به این خبر گفت: یکی از مهمترین اهداف و چشم اندازهای مرحوم پدرم، دستگیری از محرومان بهویژه خدمت به ایتام بوده است که ساخت 14 مدرسه و مجتمع آموزشی ویژه ایتام و نیازمندان در استانهای مختلف کشور را میتوان مصداق عینی این اندیشه والا برشمرد. وی افزود: مجتمع آموزشی دخترانه شهید سید حسن غیوری در شهرری و مجتمع 14 معصوم(ع) در روستای کریمآباد شهرستان ری 2 مجموعه بزرگ آموزشی جنوب استان تهران هستند که در طول بیش از 2 دهه اخیر تعلیم و تربیت رایگان دهها هزار دانشآموز را از مقطع ابتدایی تا دبیرستان عهدهدار بوده است و اکنون با توجه به نیاز روز جامعه و افزایش آمار بیکاری بر آن شدهایم تا در راستای اهداف و برنامههای مرحوم آیتالله غیوری در کنار برنامههای آموزشی، زمینه مناسبی برای کارآفرینی، توانمندسازی و اشتغالزایی فارغ التحصیلان این مدارس فراهم کنیم. سید محمد غیوری در ادامه اظهار داشت: مجتمع آموزشی 14 معصوم (ع) سالها بهعنوان یکی از بزرگترین مراکز آموزشی استان، خدمات آموزشی رایگانی را در قالب آموزش، سرویس رفت و آمد دانشآموزان، نهار و ... سالانه به بیش از 500 دانشآموز یتیم و مستضعف ارائه میداد و اکنون با توجه به پیگیریهای «حسین طلا»، نماینده مردم تهران و ری در مجلس شورای اسلامی و رایزنیهای انجام شده با سازمان فنی و حرفهای کشور بهدنبال تبدیل این مجتمع آموزشی به مجتمع مهارت آموزی و فنی حرفهای هستیم که خوشبختانه با توجه به بازدید دکتر «پرند»، رئیس سازمان فنی حرفهای کشور اکنون مقدمات و تجهیزات لازم برای راهاندازی مرکز فنی و حرفهای در مجتمع آموزشی 14 معصوم واقع در روستای کریمآباد فراهم شده است و بهزودی فعالیت این مرکز در راستای توانمندسازی دانشآموزان و اشتغالزایی آنها آغاز میشود. وی در ادامه به ساخت مرکز کارآفرینی در مجتمع آموزشی شهید «سید حسن غیوری» اشاره کرد و گفت: در سال 1373 مدرسه شهید غیوری با هدف حمایت از ایتام و دانشآموزان نیازمند به همت مرحوم حاج آقا غیوری، احداث شد و در طول زمان این مدرسه به یک مجتمع آموزشی تبدیل شد و اکنون با توجه اهداف مرحوم پدرم که حتی پس از فارغ التحصیلی دانش آموزان دغدغه حمایت و پشتیبانی از آنها را داشتند، به صرافت افتادیم تا با راهاندازی مرکز کارآفرینی فرصت مغتنمی را مهارت آموزی و معرفی دانشآموزان به بازار کار ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر با پیگیریهای خواهرم «فاطمه غیوری» که سالهاست مدیریت مجتمع آموزشی شهید غیوری را بر عهده دارد، بسترسازیهای لازم برای راهاندازی مرکز کارآفرینی در این مجتمع فراهم شده است و با تکمیل فضای مورد، پذیرش هنرجویان در رشتههای کارآفرینی آغاز میشود. فرزند مرحوم آیتالله سید علی غیوری در بخش دیگری از سخنان خود به اختصار به بخشی از زندگی سیاسی و اجتماعی پرفراز و نشیب مرحوم آیتالله غیوری اشاره کرد و گفت: مرحوم پدرم از سن 19 سالگی برای ادامه تحصیل حوزوی از اصفهان به حوزه علمیه قم رفتند و در محضر بزرگانی چون آیت الله بروجردی(ره) وامام خمینی(ره) درس آموختند. وی بیان داشت: در سال 1342 بنا به درخواست حضرت امام خمینی (ره) با توجه به موقعیت جغرافیایی و مذهبی این منطقه به شهرری آمدند تا فعالیتهایی را در راستای محرومیت زدایی و ترویج اهداف و پیامهای مذهبی و سیاسی ایشان در شهرری انجام دهند. سالها بعد با حمایت اهالی ری و همت مرحوم پدرم، مسجد امام حسن عسگری(ع) به عنوان یک پایگاه مذهبی و اجتماعی و سیاسی در محله صفاییه تاسیس شد و از آن پس این مسجد در دوره های مختلف از قبل از انقلاب تا زمان پیروزی انقلاب، دوران 8 سال دفاع مقدس و دهههای پس از آن تا اکنون این مسجد با پشتیبانی ایشان، نقطه عطف فعالیتهای سیاسی، مذهبی، اجتماعی، امدادی و ... بوده است و میتوان ادعا کرد که نخستین صندوق قرض الحسنه کشور با نام صندوق امام حسن عسگری(ع) به همت پدر و در راستای حمایت از نیازمندان در این مسجد تاسیس شد که خوشبختانه هنوز هم به عنوان یک بازوی حمایتی از نیازمندان، رونق دارد. به گزارش فارس، مرحوم آیتالله غیوری در دوران قبل از پیروزی انقلاب سالها در تبعید به سر میبردند اما همواره دست از فعالیتهای سیاسی علیه رژیم پهلوی نکشیدند و پس از پیروزی انقلاب نیز با توجه به انتصاب ایشان از سوی امام خمینی (ره) به عنوان نماینده ولی فقیه در سازمان هلال احمر، مهمترین اولویت ایشان انجام اقدامات امدادی و محرومیتزدایی در مناطق محروم و کم برخوردار بود و هر زمان که بر اثر بلایای طبیعی و غیرطبیعی در هر نقطهای از کشور، مشکلی برای هموطنان پیش میآمد، ایشان شخصاً در محل حضور مییافتند و پیگیر ارائه خدمات در آن منطقه بودند. ناگفته نماند فعالیتهای خدمترسانی و امدادی آیتالله غیوری فقط به ری و داخل کشور خلاصه نمیشد و ایشان در سایر استانها و کشورهای محروم نیز فعالیتهای بسیاری در قالب امدادرسانی و ساخت مدرسه، حوزه علمیه، درمانگاه، خیریه، صندوق قرض الحسنه و ... انجام دادهاند که اکنون به عنوان باقیات و صالحات از ایشان به جا مانده است. مرحوم آیت الله غیوری، در طول دوران پرفراز و نشیب زندگیشان در قالب عناوین مختلف، رسالتهای خطیری را بر عهده داشتند که به اختصار به انتصاب ایشان بهعنوان نماینده ولی فقیه در شهرری و سازمان هلال احمر، امام جمعه شهرری، نماینده مجلس شورای اسلامی و ... اشاره کرد. روحشان شاد و یادشان گرامی و راهشان همچنان مستدام باد. انتهای پیام/2462/صا40
http://fna.ir/CV49Z9
94/09/24 - 11:41
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]