واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استاندار خوزستان: عملکرد آموزش و پرورش در بحث پیشگیری از مواد مخدر موفق بوده است استاندار خوزستان گفت: آموزش و پرورش استان در کنار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان بسیار خوب وموفق عمل کرده است.
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۴ آذر ساعت 11:07

به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، ،عبدالحسن مقتدایی در مراسم آغاز هفته مانور مبارزه با اعتیاد و آسیب های اجتماعی که در تالارمهتاب کتابخانه مرکزی اهواز برگزارشد، با تاکید بر اقدامات خوب و موثر آموزش و پرورش استان در پیشگیری از مواد مخدر، اظهار کرد: آموزش و پرورش استان در کنار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بسیار خوب و موفق عمل کرده است که جا دارد از مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان و تلاشگران عرصه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و اعتیاد در ادارات و مدارس استان تشکر ویژه کنم. مقتدایی افزود: دانش آموزان به عنوان هدف اصلی پیشگیری از مواد مخدر هستند و در این مانور مستقیما دانش آموزان و جوانان را مخاطب خود قرار داده ایم چرا که آموزش های لازم به خانواده ها داده شده است و مسئولان نیز شرایط محیطی را تحت کنترل دارند و این دانش آموزان و جوانان هستند که باید به این امر مهم توجه داشته باشند که همیشه "مصرف نکردن مواد بسیار آسان تر از ترک آن است".
وی نقش خانواده ها را نیز در ایجاد جامعه ی سالم بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: در مرحله اول خانواده ها باید به نیاز فرزندانشان توجه کافی داشته باشند و فضاهای مجازی را که فرزندانشان به آنها دسترسی دارند تحت کنترل درآورند . ما نیز به تبع آن شرایط بیرونی از جمله بستن مرزها ، جمع آوری توزیع کنندگان و مصرف کنندگان و اشراف اطلاعاتی مناسب و آموزش های لازم از طریق آموزش و پرورش را در دستور کار خود قرار داده ایم.
استاندار خوزستان با اشاره به اینکه طی 2 سال گذشته 3 مانور در رابطه با مواد مخدر انجام شده است ،تصریح کرد: با توجه به اینکه هفته مبارزه با مواد مخدر در تیرماه انجام می شود ولی بخاطر اهمیت ویژه آن در استان ، این مانور 2 بار در سال انجام می شود که اولین آن در اسفند92 و دومین مانور در اسفند 93 و آذرماه94 بوده است.
وی داشتن ایده های نو و جدید را از برنامه های مهم این مانور عنوان کرد و افزود: در سال آینده ایده های جدید باید توسط دانش آموزان مطرح شود چرا که با استفاده از شیوه های کهنه نمی توان به جنگ با اعتیاد رفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]