واضح آرشیو وب فارسی:مهر: علیرضا رضایی:
برگزاری لیگهای کشتی بسیار سودمند بود/ درآمد ۱۰ میلیارد تومانی
شناسهٔ خبر: 2999388 - دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲
ورزش > کشتی و وزنه برداری
سخنگوی فدراسیون کشتی با اشاره به برگزاری مسابقات لیگ و باشگاههای جهان گفت:مبلغی بيش از ۱۰ میلیارد تومان توسط بنگاههای اقتصادی برای برگزاری این مسابقات به کشتی کشور تزریق شده است. به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رضایی ضمن بیان این مطلب افزود: در واقع برگزاری جام باشگاههای جهان در دو رشته آزاد و فرنگی براي سازمان مديريت كشتی ايران حدود پنج در صد از عايدی كل خانواده كشتی (پنج درصد از حدود ده ميليارد تومان)، هزينه داشته، اما در مقابل برای خانواده كشتی ايران، بيش از ده ميليارد تومان عايدی داشته است. پ وی ادامه داد: نكته مهم اين است كه اين عايدی بدون هيچ گونه هزينه مالی برای مديريت كشتی كشور مستقيماً از طرف بنگاههای اقتصادي به كشتی گيران، مربيان، و كادرهای مديريتي مربوطه پرداخت ميشود. دارنده مدال نقره المپیک تصریح کرد: اين موضوع از این بابت اهميتی مضاعف دارد كه بدانيم اگر بهانهای بنام جام باشگاههای جهان وجود نداشت، حتي يك ريال از حداقل ده ميليارد تومان ذكر شده نيز به كشتي تزريق نميشد. زيرا برای بنگاههای اقتصادي دليلي براي هزينه كردن و پاداش دادن به مربيان و كشتي گيران و كادرهای مديريتی ذيربط وجود ندارد. يعني نه پولی به قهرمانان و مربيان ما ميرسيد و نه مبلغي برای برگزاري مسابقات، كمك حال فدراسيون كشتي بود. رضایی تاکید کرد: اين موضوع جدای از كاركردهای ديپلماسي و تعاملی ليگ جهانی كشتی بعنوان يك حركت نوين در كشتي دنيا است كه توسط كشتی ايران در سطح بين المللی آغاز شده و بتدريج با تكرار و جا افتادن آن، جريان جديدی را در جهان كشتی بهمراه خواهد داشت.
رضایی گفت: کل هزینه های برگزاری دو مرحله رقابتهای داخلی باشگاههای كشتی كشور و جام باشگاههای كشتی آزاد و فرنگی جهان، با در نظر گرفتن جوایز ارزی پرداختی، از سوي فدراسيون و اسپانسرهاي ذيربط اين مسابقات، پرداخت شده است. و نكته قابل توجه اينكه، ۷۰ در صد جوایز ارزی(حدود ۵۰۰ ميليون تومان از هفتصد و بيست میلیون تومان ) تیمهای برتر در دو رشته كشتی آزاد و فرنگی نيز به کشتی گیران و مربیان داخلی میرسد، يعنی به كشتي گيران و مربيان و كادرهای مديريتي ايراني تعلق می گیرد.
وی در خصوص بيان برخی موضوعات در مورد اینکه مبالغی که بخشی از آن صرف هزینه ها جار مانند بلیت برخی تیم های خارجی، اسکان و تغذیه تیم های خارجي و يا برگزاري مسابقات در بالاترين استانداردهای جهاني در كشتی می شود، گفت: اين بديهی است كه بنگاههای اقتصادی هيچگاه حاضر نيستند بی دلیل هزينه های را آنهم در حد و اندازه بيش از ده ميليارد تومان به خانواده كشتی بعنوان پاداش يا حق الزحمه بدهند.
رضایی ادامه داد: فدراسيون كشتي ايران نيز كه حدود پانزده درصد بودجه خود را از دولت دريافت میكند هيچگاه توان پرداخت چنين هزينه هايی را آن هم بطور مستقيم ندارد. پس لازم است زمينه هايی را فراهم کرد تا بنگاههاي اقتصادی با انگيزه و علاقه به ميدان بيايند و در كشتی هزينه كنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]