واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: معاون سلامت وزير بهداشت در پاسخ به ايسكانيوز: طرح پزشك خانواده با جديت دنبال خواهد شد/كمبود منابع برنامه چهارم توسعه در نظام سلامت را محقق نكرده است
تهران - خبرگزاري ايسكانيوز:معاون سلامت وزارت بهداشت با تاكيد براينكه موفقيت نظام سلامت در گروي اجراي طرح پزشك خانواده است، گفت:جابجايي در حوزه معاونت سلامت وزارت بهداشت تاثيري در اجراي اين طرح نداشته و بنابراين همچنان با جديت گسترش مي يابد.
"دكتر حسن امامي رضوي" در حاشيه مراسم توديع و معارفه رييس دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت:در ابتدا و شروع كار خود در معاونت سلامت به دليل اينكه معاونت سلامت حوزه گستردهاي است كه بحث بهداشت كشور و درمان در آن ادغام شده، بنابراين بايد با برنامهها و حوزههاي مختلف كاري آشنا شوم.
وي با اشاره به سياستهاي برنامه چهارم توسعه ادامه داد: تاكنون در حوزه سلامت اقدامات خوبي انجام شده اين در حالي است كه در برخي موارد به علت كمبود منابع كافي مشكلاتي وجود دارد ولي به علت اين كه منابع كافي براي برخي از كارها در نظر گرفته نشده، برنامه چهارم توسعه نيز در مواردي محقق نشده است.
معاون سلامت ادامه داد: قرار بود سهم مردم از پرداخت هزينههاي خدمات سلامت كاهش يابد كه اين امر نيز به دليل كمبود منابع مناسب محقق نشده و اميدوارم در اين مدت يكسال و نيم باقي مانده عملي شود.
امامي رضوي موفقيت نظام سلامت را در گرو اجراي طرح پزشك خانواده دانست و برگسترس سريع اين طرح تاكيد كرد و گفت: طرح پزشك خانواده بايد ابتدا در روستاها كامل شده و سپس در شهرها نيز اعمال شود.
وي افزود: قرار است تا پايان سال 88 برنامه شهري پزشك خانواده نيز اجرايي شود. براي اجراي اين كار بايد منابع و زيرساختهاي كافي وجود داشته باشد.
وي با اشاره به گسترش خدمات نظام سلامت در سطح كشور گفت: در حال حاضر خدمات محدودي در سيستم شبكه و نظامهاي مراقبتي ارايه ميشود. اين درحالي است كه انتظارات جامعه از اين خدمات زياد است. به دليل كمبود منابع، نظام شبكه در روستاها محدود مانده و هنوز به شهرها گسترش نيافته است.
معاون سلامت وزارت بهداشت گفت:برنامه هايي كه ميتواند در نظام شبكه اجرا شود، نظام مراقبت از نوزادان و مادران كه اجرا شده و در حال حاضر مراقبت از سالمندان، گروههاي پرخطر، جوانان و نوجوانان به نظام مراقبت اضافه شده است كه تمامي اين موارد نيازمند انتقال منابع بيشتري به حوزه سلامت است.
وي ادامه داد: اگر بخواهيم كشور توسعه يابد ابتدا بايد به سلامت كليه اقشار در همه ابعاد توجه شود. زيرساخت و مبناي توسعه، انسان سالم است.
به گفته دكتر امامي رضوي گفت:در صورت جذب منابع اعتباري مناسب و طراحي ساختار آن توسط همكاران دانشگاهي پيشرفت خوبي در بحث پزشك خانواده خواهيم داشت و به همين منظور بايد به دنبال منابع جديد بود.
وي همچنين استفاده از منابع اعتباري كشور و جذب منابعي كه در اختيار دولت نيست ولي ميتواند به بخش سلامت منتقل شود، تاكيد كرد./120
يکشنبه 12 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]