تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه كسى مستحق دوستى خداوند و خوشبختى باشد، مرگ در برابر چشمان او مى آيد و آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821206061




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كارگردان فيلم ـ انيميشن «پابه‌پاي آفتاب»: چرا با ما موزه‌يي برخورد مي‌كنند در حد تعهدي كه نسبت به حضرت‌امام(ره) حس مي‌كنم، سعي كردم اثر مناسبي بسازم


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: كارگردان فيلم ـ انيميشن «پابه‌پاي آفتاب»: چرا با ما موزه‌يي برخورد مي‌كنند در حد تعهدي كه نسبت به حضرت‌امام(ره) حس مي‌كنم، سعي كردم اثر مناسبي بسازم


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو

كارگردان فيلم ـ انيميشن «پابه پاي آفتاب» معتقد است: اين سينمايي درست ديده و نقد نشده است تا اين نقطه نظر اعلام شود كه اين فيلم انيميشن «آيا توانسته قصه‌ي حضرت امام خميني (ره) را براي بچه‌ها به گونه‌اي درست تعريف كند.»

رسول بابارضا در آستانه پخش مجدد اين سينمايي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا با تاكيد بر اين نكته كه «بايد بررسي شود كه آيا تحقيقات قبل از ساخت اين انيميشن به فضاي داستاني به خوبي تبديل شده است؟» گفت: از سال 80 تا 82 صرف پژوهش و پيش‌توليد «پابه‌پاي آفتاب» شد؛ البته هيچ‌كدام از منابع تحقيقاتي به صورت قصه نبود.

مجري طرح «پابه‌پاي آفتاب» در ادامه با بيان اين‌كه در فضاي ايران هركس از عهده‌ي ساخت فيلم سينمايي انيميشن برنمي‌آيد، اظهار كرد: با توجه به دوبعدي ساخته‌شدن اين انيميشن و پرداخت آن به شخصيت بزرگي چون امام خميني(ره)، بهتر بود كه اين انيميشن بررسي شود، ولي معتقدم «پابه‌پاي آفتاب» ديده نشد.

بابارضا با بيان اين كه از مركز صبا گله‌مندم گفت: چون فيلم ما زودتر از موعد مقرر روي آنتن سيما فرستاد و آن را به هيچ جشنواره‌اي نفرستاد. اين درحالي است كه «پابه‌پاي آفتاب» موضوعي خاص داشت ولي درست ديده نشد.

كارگردان «پابه‌پاي آفتاب» ادعا كرد: گويا نمي‌خواهند اثري كه همراه با نوآوري است، مطرح شود و دنبال كساني هستند كه كارهاي روتين و درحد فهم خودشان بسازند.

بابارضا در ادامه درباره‌ي توليد «پابه پاي آفتاب» به ايسنا اظهار كرد: ساخت اين انيميشن در سال 82 آغاز شد و تا سال 86 به طول انجاميد. «پابه‌پاي آفتاب» درباره‌ي ماجراهاي كودكي حضرت امام(ره) است كه به نوعي در خاطرات و اسناد ذكر شده است؛ مخاطبان اين كار نيز كودكان و نوجوانان هستند.

وي در پاسخ به اين پرسش كه چگونه به شخصيتي چون امام خميني (ره) در قالب انيميشن (كه تخيل و فانتزي را مي‌طلبد)، پرداختيد، گفت: من نبايد به اين پرسش پاسخ دهم بلكه كارشناسان فيلم‌هاي كودك،برگزاركنندگان جشنواره‌ي كودك و كساني كه در اين زمينه دغدغه دارند،بايد نظر دهند كه آيا فانتزي «پابه‌پاي آفتاب» باعث جذابيت آن شده است يا نه؟

بابارضا افزود: من در حد وظيفه خود و تعهدي كه نسبت به حضرت امام (ره) در خود حس مي‌كنم، سعي كرده‌ام تا حد امكان اثر مناسبي بسازم اما از همه كارشناسان و كساني گله دارم كه اسم خود را متوليان سينما مي‌گذارند چراكه آنان به دنبال اطلاع از آثار ساخته‌شده نيستند؛ بلكه حاشيه‌ها، روزنامه‌ها، خبرها و باندهايشان، براي آنان اهميت دارد، علاوه بر آن دنبال جريان‌هايي هستند كه اين افراد را پشت ميزهايشان نگه دارد و نه جريان‌هايي كه آنان را از پشت ميزهايشان تكان دهند.

كارگردان انيميشن «پابه‌پاي آفتاب» همچنين معتقد است:ساخت برنامه با موضوع حضرت امام (ره) متوليان زيادي پيدا مي‌كنند. كساني هستند كه در آخرين لحظه‌ها خود را به كار تحميل و به جاي عوامل سازنده چون فيلم‌نامه‌نويس اثر خود را مطرح مي‌كنند.

رسول بابارضا در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به ساختن «پا به پاي آفتاب» در سكوت خبري افزود: برخي افراد در عنوان‌بندي آثار ساخته شده درباره‌ي شخصيت‌هايي چون حضرت امام(ره) دخل و تصرف مي‌كنند، در اين شرايط اگر آنان در جريان ساخت «پابه‌پاي آفتاب» قرار مي‌گرفتند ممكن بود آفت‌هاي بيشتري براي اثر داشته باشند.

وي ادعا كرد: برعكس من، كساني هستند كه با استفاده از ژورناليسم، هوچيگري و بزرگ‌نمايي كار خود را پيش مي‌برند و بعضا در نهايت دستاورد چندان قابل طرحي هم ندارند.

بابا رضا در پايان با بيان اين‌كه تاكنون سينماي «پا به پاي آفتاب» 9 بار از تلويزيون پخش شده است، گفت: با توجه به اين نكته، چرا نمي‌توانيم فيلم ديگري بسازيم؟ چه سيستم‌ها و چه عواملي باعث مي‌شوند كه ما كار ديگري نتوانيم توليد كنيم؟ آيا اين موضوع در رسانه‌ها فقط زماني بايد مطرح مي‌شود كه ايام سوگواري يا تجليل است؟چرا بايد با ما موزه‌يي برخورد شود و پس از ساخت يك اثر كنار گذاشته شويم؟

انتهاي پيام
 يکشنبه 12 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 249]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن