تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعا كردن را در هنگام رقّت قلب غنيمت شمريد، كه رقت قلب، رحمت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860784892




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس جمهور ترکمنستان: ایران شریک مطمئن سیاسی و اقتصادی عشق‌آباد است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس جمهور ترکمنستان:
ایران شریک مطمئن سیاسی و اقتصادی عشق‌آباد است
رئیس جمهور ترکمنستان گفت: ایران نه تنها کشور همسایه، بلکه شریک مطمئن سیاسی، اقتصادی و تجاری «عشق آباد» است.

خبرگزاری فارس: ایران شریک مطمئن سیاسی و اقتصادی عشق‌آباد است



به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در عشق ‏آباد، «قربانقلی بردی محمداف» رئیس جمهور ترکمنستان که پس از سخنرانی «اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران در همایش بین‏‌المللی «بیطرفی ترکمنستان» سخنرانی می‌کرد، گفت: ایران نه فقط همسایه خوب بلکه شریک مطمئن سیاسی، اقتصادی و تجاری «عشق آباد» است. وی تصریح کرد: ترکمنستان بهترین همکاری‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری، انرژی، حمل و نقل و فرهنگی با جمهوری اسلامی ایران را دارد و بابت حمایت و پشتیبانی مستمر تهران از ابتکارات بین‌المللی و منطقه عشق‏‌آباد در زمینه تامین امنیت انرژی و تعاملات حمل و نقل منطقه‌‏ای و بین‏‌المللی از این کشور تشکر می‌کند.
همچنین «اسحاق جهانگیری» معاون رئیس جمهور ایران در مراسم بیستمین سالگرد اعلام بی‌طرفی ترکمنستان گفت: پس از لغو تحریم‌های ظالمانه که بر علیه جمهوری اسلامی وضع شد، تهران ضمن رفع موانع موجود تعامل بیشتری با جامعه جهانی و همسایگان منطقه‌ای خود برقرار خواهد کرد.
معاون اول رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران طی سخنرانی خود در همایش بین‌المللی بیطرفی ترکمنستان، گفت: ایران توانسته است موضوع هسته‌ای را که بیش از یک دهه گذشته با ادعاها و اتهامات بی‌اساس به یک مشکل تبدیل شده بود با هوشمندی و تعامل عقلانی با جامعه جهانی حل و فصل کند و به‌ زودی شاهد لغو تحریم‌ها خواهیم بود.
وی با اعلام تبریک دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران به کشور ترکمنستان به مناسبت فرارسیدن بیستمین سالگرد اعلام بی‌طرفی این کشور گفت: تهران از نخستین کشورهایی بود که از تصمیم ترکمنستان برای اتخاذ سیاست بی‌طرفی حمایت کرد و این تصمیم را در توسعه، تحکیم و تعمیق روابط 2 کشور مثبت ارزیابی می‌کند.
 
معاون اول رئیس‌جمهور افزود: روابط 2 کشور با اتکا به اشتراکات تاریخی و فرهنگی در مسیر رشد و توسعه در همه زمینه‌ها گسترش یافته است و این روند با استفاده از ظرفیت‌های موجود 2 کشور در پرتوی اراده و تفاهم در جریان است. جهانگیری گفت: معتقدیم امنیت هر کشوری را امنیت منطقه پیرامونی آن تامین می‌کند. وی افزود: محیط پیرامونی ناامن، امنیت را با هر میزان قدرت نمی‌تواند به طور کامل ایجاد کند و بر همین اساس ما امنیت همسایگان خود را امنیت خود می‌دانیم.
جهانگیری گفت: این روزها شاهد گسترش خشونت و افراط گرایی در منطقه و کشته شدن انسان‌های بی‌گناه هستیم و این روندی است که متاسفانه با مداخله کشورهای فرامنطقه‌ای پیچیده‌تر شده است و هر روز شاهد اقدامات غیرانسانی و غیراسلامی این گروه‌ها به نام عدالت و اسلام هستیم. وی گفت: اگر جهان با این جنایات برخورد جدی نکند بدون شک صدمات جبران‌ناپذیر آن برای همه کشورهای دنیا بروز خواهد کرد.
 
جهانگیری افزود: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره بر ارتقای روابط با همسایگان و منطقه استوار بوده است و این مسیر با قوت در دولت فعلی پیگیری می‌شود.
 
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد با کشورهای منطقه به ویژه کشور ترکمنستان در تمام عرصه‌ها از جمله تحکیم امنیت و صلح همکاری کند. همایش بین‌المللی «سیاست بیطرفی: همکاری‌های بین‌المللی برای صلح،امنیت و توسعه» امروز در محل قصر جدید نمایشگاه‌های بین‌المللی در عشق‏ آباد با حضور سران 86 کشور دنیا از جمله معاون اول رئیس جمهور اسلامی ایران برگزار شد.







انتهای پیام/

http://fna.ir/DOOZRB





94/09/21 - 14:51





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن