واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مربی که از ایران اخراج شد با تکواندوکاران ایرانی، آذربایجان را قهرمان جهان کرد!
مهماندوست که بیماری فرزندانش حاد بود و حتی در همان مقاطع یکی از فرزندانش بر اثر بیماری فوت کرده بود، نیاز مالی جدی برای مدیریت خانوادهاش داشت و بنابراین امکان صلح و سازش مالی با مسئولان فدراسیون تکواندو را نداشت و در همین راستا با پیشنهاد خارجی که دریافت کرد تهران را ترک نمود و راهی آذربایجان شد.
کد خبر: ۵۵۳۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۵ - 10 December 2015
تیم ملی تکواندو در شرایطی با شکست برابر تیم ملی آذربایجان برای چنددهمین بار نایب قهرمان جهان شد که در دیدار فینال به تیمی با ترکیب عمدتاً ایران که بهترین مربی حال حاضر تکواندو جهان با ملیت ایرانی هدایتش میکرد، نتیجه را واگذار کرد؛ اتفاقی که مسئولان فدراسیون تکواندو را در مظان سوءتدبیر آشکار قرار میدهد.
به گزارش «تابناک»؛ تیم ملی تکواندو ایران در اتفاقی بیسابقه مقابل تیم ملی تکواندو آذربایجان شکست خورد و قهرمانی جهان را در مکزیکوسیتی، نه به کره جنوبی، بلکه به آذربایجانی واگذار کرد که بخش عمده ترکیبش ایرانی بودند و یک ایرانی نیز هدایتش را برعهده داشت.
رضا مهماندوست سرمربی پیشین تیم ملی ایران که در همین مسئولیت به عنوان بهترین مربی تکواندو جهان انتخاب شده بود، امروز با شکست تیم ملی ایران مقابل تیم ملی آذربایجان، مجدداً به عنوان بهترین مربی تکواندو جهان انتخاب شد.
تیم ایران که با ترکیب محمد کاظمی، ابوالفضل یعقوبی، مسعود حجی زواره، سعید رجبی و امید عمیدی و آرمین هادیپور بهعنوان یار ذخیره با هوگو و کلاه قرمز به مصاف آذربایجان رفته بود، در راند اول با نتیجه هشت بر شش شکست خورد. در راند دوم آذریها فاصله امتیاز را زیاد کردند و این راند 29 بر 12 به نفع آذربایجان به پایان رسید. راند سوم نیز به سود آذربایجان پیش رفت و نتیجه پایانی 42 بر 23 به نفر حریف آذری به پایان رسید.
در مقابل سینا بهرامی و میلاد بیگی دو تکواندوکار ایرانی تیم جمهوری آذربایجان بودند که توانستند بر تکواندوکاران ملی پوش ایران غلبه کنند. آیخان تقیزاده نیز که در تیم جمهوری آذربایجان مبارزه میکرد نیز پدری ایرانی دارد. علاوه بر این بازیکنان رادیک عیسی اف و محمد ممدوف نیز برای آذربایجان بر روی شیاپ چانگ رفتند.
پیشتر پولادگر ادعا کرده بود: «این تکواندوکاران حق شرکت در مسابقات جهانی و المپیک را بدون مجوز کشور زادگاهشان ندارند. نمونه این مساله، ورزشکاری است که سال 2006 به همراه خانواده خود به کشور استرالیا مهاجرت کرد و استرالیا قصد داشت برای مسابقات جهانی 2015، از این بازیکن در تیم ملی خود استفاده کند. فدراسیون جهانی تکواندو نیز با ارسال نامه ای از ما خواست که موافقت یا عدم موافقت خود را با این موضوع اعلام کنیم.» اما امروز مشخص شد این ادعا فاقد صحت است.
رضا مهماندوست سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو ایران نیز که در مقام سرمربی تیم ملی تکواندو آذربایجان موفق عمل کرد و پیش از این هوگوپوشان ملیپوش کشورمان برای نخستین بار با هدایتش موفق به کسب عنوان قهرمانی جهان شدند، چهره شناخته شدهای در تکواندو جهان محسوب میشود که بر سر یک کشمکش عجیب مالی، از تیم ملی تکواندو ایران کنار گذاشته شد.
مهماندوست که علاوه بر دریافت حقوق از فدراسیون تکواندو، حقوقی نیز از کمیته ملی المپیک دریافت میکرد، پس از مدتی معترض شد که حقوق دریافتیاش از کمیته المپیک به او تعلق نمیگیرد و فدراسیون تکواندو با این استدلال که او از این مجموعه حقوق میگیرد، حاضر به پرداخت رقم کامل دستمزدش که کمیته ملی المپیک مشخص کرده نشد.
مهماندوست در آن مقطع گفت: «من که به عنوان سرمربی تیم ملی حق مربیگری در لیگ را ندارم، این توقع را دارم که حق و حقوق مربیگریام در تیم ملی به درستی پرداخت شود اما وقتی کمیته ملی المپیک حقوق ماهیانه برای من تعیین میکند معنی ندارد فدراسیون از آن بکاهد. فدراسیون تکواندو باید حقوق مشخص قبلی را هم به من پرداخت کند، درست مثل کاری که فدراسیونهای کشتی و وزنهبرداری بدرستی برای همکاران من انجام میدهند.»
وی ادامه داد: «دیروز (شنبه) متوجه شدم فدراسیون تکواندو بابت حقوق 6 ماه گذشتهام (مصوب کمیته المپیک) که حدود 30 میلیون تومان است تنها مبلغ 17 میلیون به حسابم واریز و حقوق 5/2 میلیونی را از این مبلغ کم کرده است. پس از این اقدام به ذوالقدری دبیر فدراسیون تکواندو زنگ زدم و گفتم که از همه چیز دست کشیدهام و تا زمانی که حقوق ماهیانه 5/7 میلیونی به من پرداخت نشود، سر کارم برنمیگردم.»
مهماندوست ادامه داد: «روزی که این قرارداد را امضا کردم به پولادگر به شوخی گفتم این 5 میلیون کمیته ملی المپیک است و نمیخواهید سر من کلاه بگذارید، گفت نه چنین چیزی نیست، اما واقعا متاسفم که بگویم فریبم دادند و گفتند که سرمربیان کشتی و وزنهبرداری هم تنها حقوق 5 میلیونی کمیته ملی المپیک را دریافت میکنند.»
وی افزود: «به خاطر اعتمادی که به مسوولان فدراسیون داشتم قرارداد را امضا کردم، اما فهمیدم که آنها به من دروغ گفته اند. مسوولان فدراسیون برای این که مرا راضی کنند حتی گفتند اگر مدال طلای المپیک را کسب کنم، پاداش خوبی میپردازند!» و این آغاز کشمکشی بود که به کنار گذاشتن مهماندوست از تیم ملی تکواندو منجر شد.
مهماندوست که بیماری فرزندانش حاد بود و حتی در همان مقاطع یکی از فرزندانش بر اثر بیماری فوت کرده بود، نیاز مالی جدی برای مدیریت خانوادهاش داشت و بنابراین امکان صلح و سازش مالی با مسئولان فدراسیون تکواندو را نداشت و در همین راستا با پیشنهاد خارجی که دریافت کرد تهران را ترک نمود و راهی آذربایجان شد.
پس از رفتن مهماندوست تکواندوکاران ایرانی که علیرغم شایستگی امکان حضور در ترکیب تیم ملی تکواندو ایران را -به دلایل قابل حدس- نداشتند، در اقدامی که قطعاً قابل دفاع نیست راهی آذربایجان شدند و با عضویت در تیم ملی این کشور، ترکیبی که فدراسیون تکواندو به عنوان تیم ملی ایران انتخاب کرده بود، را شکست دادند.
اکنون در پی این بیتدبیریهای آشکار، چنین به نظر میرسد که وقت حساب و کتاب باشد اما آیا اتفاق خاصی خواهد افتاد یا کرسیهای مدیریت تکواندو همچون سالهای گذشته با لرزشی مواجه نخواهد شد؟
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]