واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه میناب:
بناهای اسلامی سند هویت نظام هستند
امام جمعه میناب با بیان اینکه بناها گویای تاریخ هر شهر هستد، گفت: بناهای اسلامی سند هویت نظام هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس از میناب در شرق هرمزگان، حجتالاسلام والمسلمین میرزا حسین معتمدیفر ظهر امروز در جمع شهردار، رئیس شورای شهر میناب و کارشناسان بنیاد معماری انقلاب اسلامی وابسته به شورای فرهنگی دفتر مقام معظم رهبری با تشریح روند شکلگیری انقلاب اسلامی از وقوع انقلاب اسلامی، تشکیل دولت اسلامی، ایجاد نظام اسلامی، وجود جامعه اسلامی و ایجاد تمدن اسلامی به عنوان مراحل انقلاب نام برد و گفت:بناهای اسلامی موجود در هر جامعه نمود آن جامعه محسوب میشوند.
وی بناهای اسلامی را سند هویت نظام دانست و گفت: نمیتوان ریشه و تاریخ ملتی را که دارای این گونه بناها است، نادیده گرفت.
امام جمعه میناب در ادامه با بیان اینکه شهرداری و شورای شهر باید معماری و نمای اسلامی شهر میناب را با جدیت پیگیری کنند، افزود: حرکت شورای شهر و شهرداری در تدوین سند توسعه شهر بر مبنای این الگو میتواند زمینه توسعه میناب را با توجه به پتانسیلهای موجود در این شهر در حوزههای مختلف اقتصادی، گردشگری، مذهبی و اجتماعی و فرهنگی فراهم آورد.
معتمدیفر همچنین با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در زمینه سبک معماری اظهار داشت: مقام معظم رهبری بارها در سخنان خود بر ضرورت ایجاد تغییر در سبک معمارهای کشور و ایجاد یک سبک اسلامی تاکید داشتهاند.
امام جمعه میناب با بیان اینکه سبک اسلامی در معماری از نیازهای ضروری کشور است، گفت: باید با فراهم کردن زیر ساختها، زمینه ایجاد و نهادینه کردن این سبک از معماری را در شهرها به وجود آورد.
امام جمعه میناب با تاکید بر تدوین سند توسعه شهر میناب بر مبنای معماری اسلامی، بیان داشت: در این راستا باید سهولت بهرهمندی و استفاده مردم از نوع معماری، معنویت و راهنما بودن این سبک از معماری، عدم وجود فاصله فقیر و غنی در این سبک استفاده از اسامی و نامهای متناسب و تغییر اسامی نامانوس و مغایر با فرهنگ و ارزشهای انقلاب، در نظر گرفتن امکانات و خدمات رفاهی و فضاهای عمومی در نظر گرفته شود.
شهردار میناب نیز با اشاره به ضرورت وجود طرح جامع توسعه شهری در میناب گفت: شهر پویا نیازمند یک طرح جامع براساس زمانبندی مشخص به صورت برنامه کوتاه مدت و بلند مدت است.
محمد داشیجان بیان کرد: با اولویتبندی طرحهای عمرانی و توسعهای و برآورد شاخصهای مختلف، به دنبال توسعه متوازن و یکپارچه در میناب هستیم.
وی از تهیه طرح مطالعات جامع راهبردی شهر میناب خبر داد و گفت: این طرح با هدف ارائه راهکارها و تعریف پروژههای شهری بر اساس برنامههای زمانی در دستور کار قرار گرفته و با پیگیریهای انجام شده و بهرهگیری از مشاوره بنیاد معماری انقلاب اسلامی در مرحله تهیه قرار دارد.
قائم مقام بنیاد معماری انقلاب اسلامی نیز در این نشست ضمن بیان دیدگاهها و برنامههای بنیاد معماری در حوزه معماری شهرها گفت: این مرکز زیر نظر کارگروه فرهنگی و هنری دفتر مقام معظم رهبری در زمینه معضلات معماری از چهار سال پیش آغاز به کار کرد.
محمد زاهدنیا در ادامه با بیان اینکه بیش از 14 هزار نفر معمار در تدوین سند چشمانداز معماری کشور مشارکت دارند، از رونمایی سند چشمانداز معماری کشور طی آینده نزدیک خبر داد و گفت: این سند طی آئینی با حضور سران و مدیران ارشد کشور رونمایی میشود.
وی الگوسازی و تعریف پروِژههای عمرانی بر اساس سبک معماری انقلاب اسلامی را از مهمترین فعالیتهای بنیاد معماری انقلاب اسلامی ذکر کرد و گفت: در این راستا با حضور کارشناسان مجرب در حوزههای مختلف توسعه شهری در هفت کارگروه سند و طرح جامع توسعه شهر میناب تدوین خواهد شد.
انتهای پیام/88004/غ40
http://fna.ir/XHDAQ1
94/09/18 - 15:35
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]