واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل بهزیستی استان مرکزی:
طرح خانه امن زنان و دختران آسیبدیده اجتماعی به تصویب رسید
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی از تصویب طرح «خانه امن زنان و دختران در معرض آسیب و آسیبدیده اجتماعی» استان در هفتمین جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان خبر داد.
![خبرگزاری فارس: طرح خانه امن زنان و دختران آسیبدیده اجتماعی به تصویب رسید خبرگزاری فارس: طرح خانه امن زنان و دختران آسیبدیده اجتماعی به تصویب رسید](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/04/14/13930414000615_PhotoA.jpg)
بهروز رفیعی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: هفتمین جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان صبح امروز با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری مرکزی با محوریت طرح خانه امن زنان و دختران در معرض آسیب و آسیبدیده اجتماعی در محل استانداری مرکزی برگزار شد که در این نشست طرح خانه امن با موافقت اعضا به تصویب رسید. وی تصریح کرد: طرح خانه امن با هدف فراهم کردن زمینههای تحصیل، اشتغال، خودکفایی و استقلال، شناخت استعدادها و توانمندیهای دختران و زنان در معرض آسیب و آسیبدیده اجتماعی، هدایت آنها به سمت استفاده از این توانمندیها، حمایت و نگهداری و تأمین محل امن دختران و زنان در معرض آسیب و آسیبدیده اجتماعی نیازمند حمایت اجتماعی اجرا میشود. مدیرکل بهزیستی استان مرکزی مداخله در مشکل یا وضعیت دختران و زنان به منظور ارتقاء سطح دانش و آگاهی آنها و خانوادههایشان و کمک به درک موقعیت خود، ارتقاء توانمندیهای دختران و زنان در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی نیازمند حمایت اجتماعی و خانوادههایشان به منظور مقابله با مسائل فردی و اجتماعی در شرایط بحرانی از طریق ارائه خدمات تخصصی به موقع را از دیگر اهداف این طرح برشمرد. رفیعی افزود: گروه هدف طرح زنان و دختران خشونت دیده، زنان و دختران در معرض خشونت، دختران و زنان در معرض آسیب اجتماعی حاد و دختران و زنان آسیبدیده اجتماعی هستند. وی ادامه داد: خانه امن مکانی است برای اسکان موقت دختران و زنان در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی که در طی اقامت در این مکان از امکانات و خدمات تخصصی فردی، خانوادگی و اجتماعی در راستای رفع آسیبهای وارد شده به فرد به صورت رایگان بهرهمند میشوند. مدیرکل بهزیستی استان مرکزی خاطر نشان کرد: فرایند اجرای طرح در درون سازمان توسط خط اورژانس اجتماعی 123، توسط مرکز مداخله در بحران، توسط خدمات سیار اورژانس اجتماعی، پایگاههای خدمات اجتماعی و سایر مراکز وابسته به سازمان بهزیستی در حوزههای مختلف است و در برون سازمانی توسط مراجع قضایی توسط مراجع انتظامی توسط سایر سازمانها و نهادها از جمله آموزش و پرورش، مراکز مشاوره، سازمان زندانها، پزشکی قانونی، دانشگاهها و سازمانهای غیردولتی انجام میپذیرد. رفیعی اظهار داشت: خدمات تخصصی طرح شامل خدمات روانشناسی، فعالیتهای کاهش بحران، مصاحبه بالینی و معاینه وضعیت روانی، انجام آزمونها، آموزش مهارتهای زندگی، مشاوره و درمان اعم از مشاوره فردی و روانشناسی خانوادگی و گروهی است و خدمات بهداشتی و درمانی طرح تهیه شامل شرح حال، انجام معاینات کامل، انجام آزمایشات پاراکلینیکی روتین، تشخیص و تدوین و نظارت بر بهداشت فردی، خدمات مددکاری اجتماعی، مصاحبه تشخیصی، ارایه خدمات اجتماعی، ارتباط با خانواده، آموزش مهارتهای زندگی با همکاری روانشناس و بازتوانی و پیگیری پس از ترخیص است. به گفته وی انتظارات این اداره کل از دستگاههای اجرایی عضو کارگروه تأمین ساختمان و تجهیزات محل نگهداری زنان و دختران آسیب دیده و در معرض آسیب اجتماعی خشونت دیده و در معرض خشونت، تأمین خوراک، پوشاک، خدمات حمایتی مستمر و غیر مستمر، اشتغال، ارائه آموزشهای فنی و حرفهای، ارائه تسهیلات اشتغالزایی، تأمین امنیت در فرایند اجرایی طرح غربالگری سلامت و آزمایشات و اقدامات مرتبط با سلامت جسمی و روانی است. انتهای پیام/87004/ط30
![](http://farsnews.com/shares/img/short-url-icon.png)
http://fna.ir/A91B0O
![](http://farsnews.com/shares/img/tele-nt.jpg)
94/09/18 - 11:52
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]