تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867985397




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بدهی‌هایی که هیچ‌وقت صفر نمی‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بدهی‌هایی که هیچ‌وقت صفر نمی‌شود
آرمن ساروخانیان
کد خبر: ۵۵۲۹۹۶
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴ - 09 December 2015


لیگ برتر هنوز به نیم‌فصل نرسیده، بحث بدهی باشگاه‌ها دوباره مطرح شده است. دیروز نوبت مدیران استقلال، صدرنشین لیگ‌برتر بود که صورت‌های مالی را بررسی کنند و برای پرداخت بدهی‌ها دنبال چاره باشند. سه هفته پیش حکم فیفا به باشگاه پرسپولیس رسید که باید هر چه زودتر بدهی مانوئل ژوزه، سرمربی سابقش را پرداخت کند وگرنه یک بار دیگر با جریمه کسر امتیاز روبه‌رو می‌شود. نفت تهران که تا فصل قبل یکی از باشگاه‌های متمول محسوب می‌شد، امسال کسر بودجه شدیدی دارد و منصوریان، سرمربی‌اش دیروز مدعی شد که «سال، سال ریاضت اقتصادی نفت است». بقیه باشگاه‌های لیگ‌برتری هم وضعیت بهتری ندارند و می‌توان درباره همه آنها به مثال‌های مشابهی رسید.برای لیگی که با وقفه‌های دایمی‌اش هیچ‌وقت اوج نمی‌گیرد، این بحران‌های مالی ضربه سخت دیگری به کیفیت مسابقات است که همین حالا هم نمی‌تواند تماشاگران را به ورزشگاه‌ها بکشاند. کسانی که تجربه مدیریت در فوتبال ایران را دارند، تاکید می‌کنند مهم‌ترین عامل کنترل بازیکنان، پایبندی به تعهدات مالی است و وقتی پول نرسد، آرامش تیم به هم می‌ریزد.وقتی پیش از شروع فصل سازمان لیگ مدعی شد که می‌خواهد با باشگاه‌های بدهکار برخورد کند، این خوشبینی به‌وجود آمد که قرار است این دور تسلسل به پایان برسد. ابتدا گفته شد که اجازه حضور این تیم‌ها در مسابقات داده نمی‌شود و بعدا برای جلوگیری از وقفه در لیگ پیشنهاد شد که باشگاه‌ها بدهی‌شان را در چند قسط پرداخت کنند ولی خیلی زود مشخص شد که این مصاحبه هیچ پشتوانه اجرایی ندارد و روال سابق از سر گرفته شد.تراز مالی منفی سال‌هاست که ادامه حیات باشگاه‌های ایرانی را به خطر انداخته ولی هیچ راه‌حلی برای این مشکل اساسی ارائه نمی‌شود. حتی تاکید AFC روی لایسنسینگ باشگاه‌ها که یکی از موارد مهم آن مبحث مالی است، نتوانسته مدیریت فوتبال را مجاب کند که به فکر راه حلی اساسی باشد. در قوانین مربوط به لایسنسینگ آمده که باشگاه‌ها در پایان هر سال میلادی باید با تمام بازیکنان، کادر فنی و حتی کارمندان بخش‌های مختلف تسویه حساب کرده باشند و هیچ بدهی مالیاتی نداشته باشند. در این شرایط معلوم نیست چطور سازمان لیگ از AFC بیشترین امتیازات را می‌گیرد و با افتخار از کسب بیشترین سهمیه لیگ‌ قهرمانان خبر می‌دهد؟جارو کردن خاکروبه‌ها زیر فرش، روالی است که این سال‌ها عادی شده و وعده دادن به بازیکنان و مربیان، رویه مدیرانی است که این ترفندها را جزو توانایی‌های‌ حرفه‌‌شان می‌دانند. در این شرایط صحبت از قانون فیرپلی مالی و مقایسه فوتبال اروپا با آنچه در باشگاه‌های لیگ‌برتری می‌گذرد، خنده‌دار است. یوفا از سال 2009 به باشگاه‌ها اجازه نمی‌دهد بیش از درآمدشان هزینه کنند و با این راهکار انباشت بدهی‌ها را متوقف کرده است.برای رسیدن به چنین نقطه‌ای قبل از هرچیز باید منابع درآمد باشگاه‌ها تعیین شود؛ مشکل دیگر این فوتبال که در میان حاشیه‌های روزمره گم شده است. هنوز فراموش نکرده‌ایم که پرونده حق پخش تلویزیونی و تبلیغات دور زمین مفتوح است و همتی برای به نتیجه رساندن آنها دیده نمی‌شود. در این فوتبال که نه برنامه‌ای برای درآمدزایی وجود دارد نه اراده‌ای برای کنترل هزینه‌ها، انتظار تسویه بدهی‌ها بیهوده است.
















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن