تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توفيق [انجام كار نيك] از خوشبختى و بى توفيقى از بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862581712




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روحانيت براي تاثيرگذاري بايد سطح علمي خود را ارتقا دهند


واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:

سيد مهدي طباطبايي در حايشه همايش بزرگداشت شيخ هاشم مدرس قلعه‌اي قزويني در گفتگو با خبرنگار فارس در قزوين، گفت: روحانيت پيشرو و بيانگر احكام اسلام بوده و تاكنون نيز اينطور عمل كرده‌ اما مسئله مهمي كه در قرآن و در لسان اهل بيت (ع) آمده اين است كه عالمان ديني بايد قبل از گفتارشان با اعمالشان مردم را به دين دعوت كنند. وي ادامه داد: روحانيون بايد نسبت به اوضاع و احوال جامعه خود را شناخت پيدا كنند و مدارج علمي خود را بپيمايند چرا كه اگر انسان آگاه به خيلي از مسائل ديني نباشد بد جلوه كرده و نمي‌تواند به درستي نيز سخن بگويد. نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: اسلام دين آساني است و به دليل عدم آگاهي و ندانستن حكم خدا بوده كه آن را سخت كرديم، اميدوارم همه بكوشند چهره واقعي اسلام عزيز را به دنيا نشان دهند. وي افزود: در اثر ندانم كاري و عدم تبحر در احكام دين، برخي موجب مي‌شوند چهره اسلام آنگونه كه هست نشان داده نشود بنابراين افزايش سطح آگاهي و علمي، امري ضروري براي علماي ديني است. طباطبايي با اشاره به لزوم داشتن آگاهي براي ورود روحانيون به عرصه سياست ابراز داشت: در طول تاريخ علمايي كه زندگي و روششان دعوت مردم به دين بوده، نام و نشاني از آنها باقي مانده است، اما برخي از روحانيون در گذشته در مسائلي وارد شدند كه در شئون روحاني نبوده و با شكست مواجه شدند. وي اضافه كرد: علما براي ورود به عرصه سياست بايد اطلاعات كافي و قوي از جامعه داشته باشند چرا كه در غيراينصورت شكست خواهند خورد. شاگرد شيخ هاشم قزويني يادآور شد: مرحوم امام (ره) چون سياست را شناخت و در ديانت فقيه و مجتهد بود، توانست با دريافت فقه شيعه و اصول اصلي دين در مسائل سياسي هم ورود پيدا كند. وي اعلام كرد: كليه روحانيون، بايد ذي روحانيت را به لحاظ لباس، خوراك، رفتار مردمي حفظ كنند و ما پيرو انبيا و مكتب انبيا هستيم و بايد روشمان روش انبيايي باشد، زيرا با اين روش مردم هرچه بيشتر به دين نزديك مي‌شوند. طباطبايي در خصوص شخصيت شيخ هاشم قزويني اظهار داشت: مرحوم حاج شيخ هاشم قزويني در زمان خفقان و در زمان بعد از رفتن پهلوي، آمدن متفقين به ايران و در زمان قدرتمندي روس‌ها و توان سياسي انگليسي‌ها، در خراسان مي‌زيست. وي ادامه داد: مرحوم شيخ هاشم قزويني در بعد سياست، سياست ديني را كه تجليل از دين و مذهب بود به كار گرفت و هيئت‌هاي مذهبي را راه‌اندازي كرد و مردم را به شور هيئت‌داري وادار كرد، وي همواره به هيئت‌هاي عزاداري سر‌مي زد و از آنها تشكر كرده و كمك مالي مي‌كرد تا عزاداي‌ها و هيئت‌ها را تقويت كند. نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: شيخ هاشم، مردي ديندار، عالم، زاهد و متدين بود و ذي روحانيت را تا آخر عمر حفظ كرد و اين عالم برجسته در شهر قزوين، مهد علم و ادب متولد شده بود.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن