تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):راستى عزّت است و نادانى ذلّت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821235560




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعتراض 33 کشور به ژاپن بخاطر شکار وال‌های اقیانوس


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اعتراض 33 کشور به ژاپن بخاطر شکار وال‌های اقیانوس
خبرگزاری کیودوی ژاپن روز دوشنبه گزارش داد،33 کشور از جمله آمریکا و کشورهای اروپایی در مورد انجام تحقیقات بر روی وال (نهنگ) های اقیانوس توسط ژاپن اعنراض کردند.
آفتاب : براساس این گزارش، استرالیا، زلاند نو، آمریکا و کشورهای اروپایی امروز (دوشنبه) بطور مشترک به ژاپن برای از سرگیری تحقیقات بر روی وال های دریایی در اقیانوس منجمد جنوبی به ویژه در این فصل اعتراض کردند.


این اعتراض که بصورت مکتوب توسط «مارک سینکلر» سفیر زلاند نو در توکیو در اختیار دولت ژاپن قرار گرفت از سوی 33 کشور امضا شده است.


«جان کی» نخست وزیر زلاند نو امروز (دوشنبه) با صدور بیانیه ای ضمن تایید این خبر، مبنای تحقیقاتی بودن اقدامات ژاپن را کذب محض خواند و افزود: ژاپن با این اقدام فقط به قتل عام این حیوان می پردازد.


سال گذشته بود که دیوان عالی بین المللی (دادگاه لاهه) حکم داد که شکار نهنگ توسط ژاپن در خدمت پژوهش علمی نیست و باید پایان یابد.


دولت ژاپن تایید کرده که گوشت نهنگ در این کشور خواهان بسیاری دارد و گران است. سازمان های زیست محیطی بارها علیه ژاپن اعتراض کرده بودند.


ژاپن تاکنون به بهانه ی آزمایش های علمی به شکار نهنگ می پرداخت و برای شرکت های ماهی گیری مجوز شکار نهنگ صادر کرده بود.


بر اساس حکم دیوان عالی بین المللی ، این مجوزها بازپس گرفته می شوند و ژاپن دیگر حق صدور مجوز در این زمینه را ندارد.


کمیسیون بین المللی شکار نهنگ در سال ۱۹۸۶ شکار این جانور آبزی را ممنوع کرد. تنها شرکت هایی مجاز به شکار نهنگ هستند که برای موسسه های پژوهشی صید می کنند.


به گفته «پیتر تومکا» قاضی ارشد دیوان بین المللی لاهه، شرکت های ژاپنی از این روزنه حقوقی برای شکار نهنگ در جنوب اقیانوس آرام سوء استفاده کرد ه اند.


حکم دادگاه وابسته به سازمان ملل قطعی و لازم الاجرا است و امکان دادخواهی در دادگاه تجدید نظر وجود ندارد.


استرالیا و زلاند نو از ژاپن به دیوان عالی بین المللی شکایت کرده بودند، زیرا این دو کشور معتقدند که ژاپن زیر لوای علم، از شکار نهنگ بهره ی اقتصادی می برد.


آنها معتقدند گوشتی که باید در اختیار پژوهشگران قرار گیرد، به اشکال گوناگون روانه بازار می شود، زیرا گوشت نهنگ محبوب مردم این کشور است.


قاضی تومکا گفت که دیوان بین المللی لاهه پس از تحقیقات گسترده به این نتیجه رسیده است که شکارچیان دریایی ژاپن در ۹ سال گذشته نزدیک به ۳ هزار و ۶۰۰ نهنگ شکار کرده اند، در حالی که شمار اندکی از آنها برای پژوهش های علمی به کار رفته است.


دولت ژاپن اعلام کرد، حکم ۱۶ قاضی دادگاه بین المللی را اجرا و از این پس از شکار این پستانداران غول پیکر دریایی جلوگیری خواهد کرد.


دولت ژاپن بی پرده گفته است که گوشت نهنگ در میان ژاپنی ها بسیار محبوب است و به قیمت گزاف به فروش می رسد.


در سال های اخیر گرو ه های طرفدار محیط زیست بارها از طریق عملیات خطرناک مانع شکار نهنگ و دلفین توسط صیادان ژاپنی شده اند.




تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن