تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من پيامبر نشده ام كه لعن و نفرين كنم، بلكه مبعوث شده ام تا مايه رحمت باشم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829182712




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار به فرصت‌سوزی در شرایط جدید اقتصادی


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



هشدار به فرصت‌سوزی در شرایط جدید اقتصادی
فرصت پیش آمده برای اقتصاد ایران پس از توافق با قدرت‌های جهانی، مورد توجه متولیان اقتصادی قرار گرفته است. رئیس اتاق بازرگانی ایران نیز با اشاره به اینکه اکنون در این شرایط مسوولیت حل مسائل اقتصادی با بخش خصوصی است
روز نو : فرصت پیش آمده برای اقتصاد ایران پس از توافق با قدرت‌های جهانی، مورد توجه متولیان اقتصادی قرار گرفته است. رئیس اتاق بازرگانی ایران نیز با اشاره به اینکه اکنون در این شرایط مسوولیت حل مسائل اقتصادی با بخش خصوصی است، گفت: این امر تنها با وصل شدن به اقتصاد دنیا حل خواهد شد و اگر بنگاه‌های تولیدی خود را به اقتصاد بین‌المللی متصل نکنند، آینده‌ای سخت‌تر از شرایط کنونی در انتظار آنها خواهد بود.شامگاه شنبه رئیس اتاق بازرگانی ایران، در نشستی با استاندار آذربایجان شرقی، اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و همچنین روسای اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور گفت: دولت یازدهم، آنچه را که باید در عرصه بین‌المللی انجام می‌داد تمام و کمال انجام داده است و اکنون شرایطی فراهم شده است که باید اقتصادمان را به اقتصاد دنیا وصل کنیم.


محسن جلال‌پور افزود: امروز در شرایطی متفاوت از شرایط گذشته قرار داریم و مسوولیت‌های بخش خصوصی خطیرتر و سنگین‌تر از گذشته شده است.وی ادامه داد: در این شرایط، همه باید به میدان بیاییم و از این وضعیت گذر کنیم؛ چرا که در غیر این صورت فرصت‌های موجود برای خروج از این شرایط، دیگر تکرار نخواهد شد. رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: تمامی نگاه‌ها و نگرش‌هایی که اقتصادی ایران را مطالعه کرده‌اند، تنها راه گذر از وضعیت موجود را وصل شدن اقتصاد فعلی ما به اقتصاد جهانی می‌دانند.




وی با تاکید بر اینکه منابعی مثل نفت، توان خارج کردن ایران از این شرایط را ندارد، به ورود هیات‌های تجاری دیگر کشورها به ایران اشاره کرد و گفت: اگر این آمد و شدهای هیات‌های اقتصادی خارجی منجر به سرمایه‌گذاری نشود و بنگاه‌های ما نتوانند خودشان را به اقتصاد دنیا وصل کنند و نتوانند شرکت‌های مشارکتی را در کشور ایجاد کنند، حتما آینده‌ای سخت‌تر از امروز خواهیم داشت و این اقتصاد، ما را گرفتار و زمینگیر خواهد کرد. وی با اشاره به اینکه متاسفانه ما در فضای گلخانه‌ای بودیم، گفت: امروز رقابت در داخل کشور معنی ندارد و بنگاه‌های ما باید با دنیا رقابت کنند. باز شدن کشور و وصل نشدن ایران به اقتصاد جهانی باعث می‌شود که این سیل جهانی همه ما را زیر آوار خود ببرد. جلال‌پور گفت: امروز توقع ما از بخش خصوصی بیش از حاکمیت است. چرا که دولت یازدهم تمام و کمال کار را در عرصه بین‌الملل و حوزه دیپلماسی پیش برده و در دولت هم بیش از این ظرفیت برای کار اقتصادی وجود ندارد و اگرچه دولتمردان می‌خواهند اقتصاد را از شرایط کنونی خارج کنند، ولی توان آن را ندارند، چرا که خود آنها هم زمینگیر هستند. بنابراین باید امروز مشکل اقتصاد ایران را از سوی بخش خصوصی حل کنیم.اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: مشکلات اقتصادی کشور را نه دولت به تنهایی می‌تواند حل کند و نه ما باید اجازه بدهیم که دولت بیش از این در اقتصاد تصمیم‌گیری داشته باشد. کار اقتصادی باید از دولت گرفته شود.




جبارزاده گفت: طبیعی است که نمی‌توان انتظار داشت کشوری که همه درها به روی آن بسته شده است بتواند یک صادرکننده موفق داشته باشد. البته دولت حل این وضعیت و مشکلات پرونده هسته‌ای را در اولویت قرار داد و سرانجام به نتیجه رسید. اما از این به بعد مسوولیت با شما فعالان بخش خصوصی خواهد بود؛ دولت کاری را که باید می‌کرد، انجام داد و حال نوبت شما است. وی ادامه داد: امروز تصمیم‌گیران اساسی هیات دولت نیز بر این مهم باور دارند و سایر کارها به بزرگ‌ترین نهاد بخش خصوصی که اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور هستند واگذار می‌شود. تقاضای من به‌عنوان یک شهروند ایرانی این است که از لحظه به لحظه این فرصت استفاده شود. شاید اگر 36 سال گذشته را مرور کنیم در هیچ زمانی مانند امروز باور دولت این نبود که باید به بخش خصوصی اعتماد کرد و کار را به بخش خصوصی سپرد. در حال حاضر دولت بر این باور است که بخش خصوصی در این مقطع می‌تواند مشکلات اقتصادی کشور را حل کند. وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در ارتباط با بحث اقتصاد مقاومتی گفت: اولین نهادی که باید پاسخگوی بیانات ایشان باشد اتاق‌های بازرگانی است و باید بخش مهمی از این رسالت را بر عهده بگیرند. دولت نیز باید مقدمات این امر را فراهم کند. جبارزاده گفت: ما نباید منتظر باشیم دولت نسخه درمان اقتصاد را تدوین و به آن عمل کند، بلکه کسانی که باید نسخه عملیاتی رونق اقتصادی را برای کشور ارائه دهند، اتاق‌های بازرگانی هستند و شما باید دولت را از نظرات خود بهره‌مند کنید.




وی پیشنهاد کرد: در استان‌ها، کمیته‌هایی با حضور استانداران، فعالان اقتصادی، روسای اتاق بازرگانی و وزارت صنعت تشکیل شود که هر ماه جلساتی را برای حل مشکلات اقتصادی بیابند. در این جلسات اتاق بازرگانی می‌تواند به صراحت بگوید در 30 روز اخیر چه اتفاقی افتاده و مسائل و مشکلات باید به چه نحوی حل شود؛ ضمن اینکه از وزیر صنعت هم درخواست شده تا مسوولان مشخصی برای این جلسات تعیین کند، بنابراین با بخشنامه و دستورالعمل نمی‌شود مشکل اقتصاد ایران را حل کرد.جبارزاده یادآور شد: رئیس‌جمهوری بارها در نشست‌های مختلف به ما تاکید کردند که نظرات بخش خصوصی را بشنوید و پیگیری کنید.وی در پایان تاکید کرد: شاید بسیاری از تصمیم‌گیران اقتصادی مانند فعالان اقتصادی از جزئیات کار، سختی‌ها و ابعاد مختلف تولید، تجارت و صنعت اطلاعی نداشته باشند بنابراین وظیفه شما است که در این جلسات تصمیم‌گیری حاضر باشید و نظرات کارشناسی خود را با آنها در میان بگذارید.جبارزاده ادامه داد: اگر هر استان سالانه 30 درصد افزایش صادرات نداشته باشد، کار بی‌فایده است؛ در شرایطی که در اطراف ایران بازارهای بسیار خوبی وجود دارد که به‌طور قطع پتانسیل افزایش صادرات برای هر استان تا بالای 30 درصد هم به چشم می‌خورد.






 




تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن