تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك حديث بفهمى بهتر است از آن كه هزار حديث [نفهميده] نقل كنى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860793156




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هر ایرانی به طور متوسط 5 ساعت فعالیت شغلی دارد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: هر ایرانی به طور متوسط 5 ساعت فعالیت شغلی دارد
نتایج طرح آمارگیری گذران وقت نقاط شهری (بهار1394) در اختیار کاربران آمار قرار گرفت.
فارس: طرح گذران وقت با هدف ارائه اطلاعات مربوط به شناخت الگوی­گذران وقت افراد 15 ساله و بیش‌تر ساکن در مناطق شهری کشور توسط مرکز آمار ایران تهیه و در فصول پاییز و زمستان سال 1393 و بهار و تابستان سال 1394 در مناطق شهری کشور اجرا شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی مرکز آمار ایران، نتایج طرح آمارگیری گذران وقت نقاط شهری (بهار1394) در اختیار کاربران آمار قرار گرفت.

طرح گذران وقت با هدف ارائه اطلاعات مربوط به شناخت الگوی­گذران وقت افراد 15 ساله و بیش‌تر ساکن در مناطق شهری کشور توسط مرکز آمار ایران تهیه و در فصول پاییز و زمستان سال 1393 و بهار و تابستان سال 1394 در مناطق شهری کشور اجرا شد. نتایج فصول  پاییز قبلا به اطلاع مردم رسیده­است و آنچه در زیر می­آید، برگرفته از نتایج فصل بهار 1394 است. نتایج فصل تابستان نیز پس از استخراج اطلاع رسانی خواهد شد.

اعضای 15 ساله و بیشتر خانوار پرسشنامه مخصوص خود (پرسشنامه فردی) را بر اساس راهنمای ضمیمه آن تکمیل نموده­اند. آن­ها فعالیت­های گذران وقت خود را در 24 ساعت آمارگیری، به تفکیک کسرهای زمانی 15 دقیقه­ای وارد پرسشنامه نموده­ و امکان ارائه­ی الگوی گذران وقت جمعیت مناطق شهری کشور را فراهم کرده­اند.

گزیده‌ای از مهم ترین نتایج این طرح در فصل بهار 1394 به شرح زیر است:

افراد 15 ساله و بیش‌تر در یک شبانه روز به­ طور متوسط بیش‌ترین زمان خود را به مدت 13 ساعت و 24 دقیقه به فعالیت نگهداری و مراقبت شخصی اختصاص داده­اند.

بر اساس طبقه بندی فعالیت­های گذران وقت، نگهداری و مراقبت شخصی طیف وسیعی از فعالیت­ها را شامل می­شود. این فعالیت­ها، همان گونه که از نام آن پیدا است، مربوط به مراقبت­های شخصی افراد شامل مراقبت­های بهداشتی، درمانی و آرایشی، فعالیت­های معنوی نظیر فرایض دینی و فعالیت­های مذهبی، نظافت و استحمام، تفکر و و برنامه­ریزی، خوردن و خوابیدن و استراحت و مواردی از این دست است.
بررسی الگوی گذران وقت افراد 15 ساله و بیش‌تر در این فصل نشان می‌دهد که بعد از فعالیت نگهداری و مراقبت شخصی به طور متوسط بیش‌ترین و کم‌ترین زمان صرف شده در شبانه روز به ترتیب مربوط به فعالیت‌های خانه‌داری برابر 3 ساعت و 12 دقیقه و فعالیت‌های‌ داوطلبانه و خیریه برابر 2 دقیقه بوده­است. همچنین براساس نتایج مذکور، مردان بعد از نگهداری و مراقبت شخصی بیش‌ترین زمان شبانه‌ روز را به کار و فعالیت‌های شغلی (4 ساعت و 58 دقیقه) و زنان به فعالیت خانه‌داری (5 ساعت و 16 دقیقه) اختصاص داده‌اند.
براساس نتایج به دست آمده، افراد شاغل 15 ساله و بیشتر به ‌طور متوسط 7 ساعت و 23 دقیقه از یک شبانه روز را به کار و فعالیت های شغلی خود اختصاص داده‌اند. این در حالی است که مردان شاغل به‌ طور متوسط  7  ساعت و 43 دقیقه و زنان شاغل  5 ساعت و 42 دقیقه از شبانه روز را به کار و فعالیت های شغلی خود پرداخته‌اند.

مقایسه نتایج فوق با اطلاعات متناظر در بهار سال 1388 ( به ترتیب 6 ساعت و 47 دقیقه، 7 ساعت و 8 دقیقه و 4 ساعت و 40 دقیقه) نشان می دهد که در سال 1394 افراد شاغل نسبت به دوره قبل زمان بیشتری را به کار و فعالیت شغلی اختصاص داده­اند.
الگوی گذران وقت افراد 15ساله و بیش‌تر به تفکیک روزهای تعطیل و غیر تعطیل گویای آن ‌است که افراد در روزهای تعطیل به طور متوسط 1 ساعت و 49 دقیقه و در روزهای غیر تعطیل 3 ساعت و 3 دقیقه به کار و فعالیت‌های شغلی پرداخته اند.

تاکید بر این نکته ضروری است که این شاخص عمومی و مربوط به کل افراد 15 ساله و بیشتر شاغل و غیر شاغل است و تمام گروه های غیر فعال اعم از محصل، خانه دار، دارای درامد بدون کار را شامل می شود. به همین دلیل ساعات اختصاص یافته این گروه برای کار و فعالیت شغلی در 24 ساعت شبانه روز با افراد شاغل که در بالا اشاره شد متفاوت است.
بررسی فعالیت‌های گذران وقت جوانان 24-15 ساله گویای آن است که این گروه از جوانان در یک شبانه روز به طور متوسط 3 ساعت و 33 دقیقه به انجام فعالیت های آموزشی و 2 ساعت و 8 دقیقه را به استفاده از رسانه های جمعی اختصاص داده‌اند.
بررسی فعالیت‌های آموزشی افراد باسواد براساس سطوح تحصیلی، گویای آ‌ن است که افراد دارای تحصیلات لیسانس با صرف زمان 1ساعت و 54 دقیقه بیش‌تر از سایر گروه‌های تحصیلی به فعالیت‌های آموزشی و فراگیری پرداخته‌اند.
بررسی فعالیت‌های گذران وقت افراد حاکی از آن است که افراد با تحصیلات دکترای تخصصی به طور متوسط 32 دقیقه و افراد بی­سواد 1 ساعت و 21 دقیقه در یک شبانه روز را به فعالیت‌های مشارکت اجتماعی اختصاص داده­اند.
یافته­های طرح نشان می‌دهد که هر فرد 15 ساله و بیش‌تر به‌ طور متوسط در یک شبانه روز 16 دقیقه به انجام فعالیت های ورزشی و 18 دقیقه به فعالیت های تفریحی، فرهنگی پرداخته‌است. فعالیت های مذکور برای مردان به ترتیب 20 و 25 دقیقه و برای زنان به ترتیب 12 و 13 دقیقه می باشد.

لازم به یادآوری است که چکیده نتایج طرح مذکور به زودی از طریق درگاه ملی آمار به نشانی www.amar.org.ir  در دسترس عموم قرار می­گیرد.











تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن