تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827085888




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عرصه حفاظت محيط زيست کشور بايد به 16 درصد برسد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۴ آذر ۱۳۹۴ (۱۳:۲۶ب.ظ)
ابتکار: عرصه حفاظت محيط زيست کشور بايد به 16 درصد برسد موج - معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست عرصه حفاظت از محيط زيست کشور را 11 درصد اعلام کرد و گفت: اين رقم بنابر تصميم‌هاي جهاني بايد به 16 درصد برسد.
به گزارش خبرگزاري موج، معصومه ابتکار در نشست شوراي برنامه ريزي و توسعه استان يزد افزود: بر اساس يک برنامه محيط زيستي بين المللي، قرار است کشورها 16 درصد از عرصه سرزميني خود را به شکل ويژه حفاظت کنند و اين امر بايد تا سال 2020 محقق شود.
وي اظهار داشت: يکي از مهم‌ترين و اصلي‌ترين برنامه‌هاي اين سازمان حفاظت از تنوع زيستي است که در همه کشورها به مرحله اجرا درآمده است.
معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با بيان اينکه در ايران اين ميزان 11 درصد و در استان يزد شش درصد است افزود: پنج سال زمان داريم تا اين ميزان را به 16 درصد در سطح کشور برسانيم و بر اساس اين طرح بايد بخش‌هايي از سرزمين را به شکل ويژه با مشارکت و همراهي مردم کنترل کنيم و اجازه هيچ نوع بهره برداري در آن ندهيم.
ابتکار يادآور شد: اين به معناي آن نيست که 89 درصد بقيه عرصه ها رها شده بلکه به اين معنا است که سختگيري در 11 درصد بيشتر است و هدف اين برنامه در کشور ما رعايت عدالت بين نسلي يعني همان موردي است که رهبر معظم انقلاب نيز به آن اشاره داشتند ضمن آنکه محدوديت ها بيشتر در اين مناطق است.
وي با اشاره به نامه مقام معظم رهبري و حمايت‌هاي ايشان و جامع نگري رياست جمهوري در حمايت از محيط زيست و با تأکيد بر لزوم مشارکت مردمي گفت: اين حمايت ها و مشارکت مردمي، آينده توسعه پايدار و حفاظت از محيط زيست کشور را تضمين مي‌کند و با توجه به اينکه دولت يازدهم بحث محيط زيست را در کنار رفع تحريم ها و ديگر مباحث حائز اهميت در اولويت قرار داده فرصت کم نظيري براي توسعه و حفاظت محيط زيست کشور فراهم شده است.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به ضرورت نگاه آمايشي در راستاي ارتقاي ظرفيت‌هاي زيستي افزود: متاسفانه شاخص ردپاي کربن در مباحث زيست محيطي بالاست و اگر انسان ها از ظرفيت زيستي عبور کنند منابع طبيعي که قابليت بازسازي خود را دارند به بيابان بي فايده تبديل مي‌شوند.
ابتکار گفت: توقف يا معکوس کردن روندهاي زيست محيطي به زمان و برنامه ريزي صحيح و آمايش صحيح سرزميني نياز جدي دارد.
وي با اشاره به عدم مديريت خاک و منابع زيست محيطي آن‌ها و تبديل اين موارد به تهديدهاي بهداشتي و آلودگي هوا گفت: نمي‌توان با قوانين طبيعت جنگيد و بنابر نظر 140 رئيس جمهور و نخست وزير در اجلاس اخير پاريس عمل به سمت سازگاري بيشتر و بهتر با اين قوانين است چون طبيعت طاقت فشار بيشتر و بهره کشي بيشتر را ندارد.
معاون رئيس جمهور با اشاره به ضرورت سازگاري زندگي بشري با طبيعت خاطرنشان کرد: هماهنگي و سازگاري با قانون طبيعت و برنامه ريزي بر اساس ظرفيت زيستي ضروري است.
وي حرکت به سمت سرمايه گذاري و اشتغال اقتصادي خلاق را زمينه‌هاي تحقق اقتصاد مقاومتي عنوان کرد و گفت: اتکا به منابع پايه در راستاي خودکفايي بايد به حداقل ممکن برسد و بيشتر به سمت صنايع سبز و فناوري‌هاي نوين حرکت کنيم به همين دليل است که امروزه صنعت سينما و هنر و IT را جزو صنعت‌هاي سبز مي‌دانند.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به مزاياي صنايع نوين گفت: اين صنايع علاوه براينکه ارزش افزوده بالا دارد اتکا به منابع پايه آن پايين بوده و تخريب و آلودگي کمتري دارد.

سرلوحه توسعه صنعتي استان يزد فناوري‌هاي نوين از جمله انرژي خورشيدي باشد
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست زمينه فناوري استان يزد را سرلوحه توسعه صنعتي اين استان دانست و ادامه داد: وجود قنات و شرايط فرهنگي استان يزد از جمله ويژگي‌هاي حائز اهميت در راستاي حفظ محيط زيست و منابع طبيعي است.
ابتکار با تاکيد بر اينکه مشارکت عمومي اقشار مختلف جامعه در راستاي حفظ محيط زيست و ارتقاي منابع طبيعي توسعه يابد به تخليه 75 درصد سفره‌هاي آب زيرزميني در مقاطع کوتاه اشاره و گفت: وجود مشکلات اقتصادي و اشتغال نبايد به مانعي براي حفظ منابع طبيعي نسل‌هاي آينده تبديل شود.

انقراض 50 گونه جانوري جهان در طول 70 سال گذشته
معاون رئيس جمهور تصريح کرد: در 70 سال گذشته 50 گونه مختلف جانوري محيط زيست در جهان منقرض شده‌اند و لذا حفظ منابع طبيعي و محيط زيست در عصر امروز شاخصي کاربردي بودن جوامع است.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با تاکيد بر افزايش گردشگري طبيعي در کشور ادامه داد: سرمايه گذاري در گردشگري طبيعي از جمله فرصت‌هاي مناسب اقتصادي و زيست محيطي براي استان يزد است.
وي با بيان اينکه يزد بايد در حوزه توسعه پايدار به‌ويژه در حفاظت از محيط زيست در کشور پيشگام باشد افزود: روحيه کويري و سازگاري با کوير و قناعت و بزرگواري مردم استان در اين مسير بسيار مؤثر و تأثيرگذار خواهد بود.
اين مسئول با اشاره به اينکه استان يزد با وجود پايگاه ها و ظرفيت‌هاي علمي بالا مي‌تواند به قطب پژوهشي در حوزه محيط زيست کشور تبديل شود يادآور شد: بايد نگاهمان بر پايه شاخص‌هاي محيط زيست باشد و همه منابع را استفاده نکنيم و ضمن توجه به آيندگان، عدالت بين نسلي در استفاده از منابع و محيط زيست را رعايت کنيم.

ابلاغ اعتبار مطالعاتي طرح گرد و غبار يزد در کمتر از 10 روز
مدير ملي مقابله با پديده گرد و غبار سازمان حفاظت محيط زيست کشور نيز در اين جلسه از ابلاغ اعتبار مطالعاتي طرح گرد و غبار يزد در کمتر از 10 روز خبر داد.
ضياء الدين شعاعي با بيان اينکه بحث مديريت گرد و غبار بحث مبتلا به دهه‌هاي اخير است اعلام کرد طرح مطالعاتي گرد و غبار و ريزگردها در کمتر از 10 روز به استان يزد ابلاغ خواهد شد.
وي اظهار اميدواري کرد تا با همکاري دانشگاه يزد اين طرح مطالعاتي به بهترين نحو و در کمترين زمان انجام شود و در برنامه‌هاي بعدي پيشگيري و مقابله با ريزگردها در کشور اجرايي شود.
معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با هدف شرکت در چند نشست و کارگروه تخصصي از جمله شوراي برنامه ريزي، هم انديشي سازمان‌هاي مردم نهاد حوزه محيط زيست، برگزيدگان زن استان و حضور در جمع دانشگاهيان و قضات استان يزد صبح شنبه به اين استان سفر کرده است.
در جلسه امروز شوراي برنامه ريزي استان يزد، تابش نماينده مردم اردکان و رئيس فراکسيون محيط زيست در مجلس شوراي اسلامي، حجت الاسلام دخيل عباس زارع زاده نماينده پنج شهرستان استان، استاندار و معاونان و جمعي از مديران کل اقتصادي استان حضور داشتند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن