واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تجاهل امريكا مقابل تروريسم سعودي
ارتباط عوامل كشتار اخير امريكا با عربستان وعوامل تروريستي وهابي و سلفي روشن است. داعش هم بعد از اين اقدام تروريستي جشن اينترنتي گرفته است اما اين بار به طرز مشكوكي مقامات و رسانههاي امريكا از تروريستي خواندن اين اتفاق احتراز كردهاند...
ارتباط عوامل كشتار اخير امريكا با عربستان وعوامل تروريستي وهابي و سلفي روشن است. داعش هم بعد از اين اقدام تروريستي جشن اينترنتي گرفته است اما اين بار به طرز مشكوكي مقامات و رسانههاي امريكا از تروريستي خواندن اين اتفاق احتراز كردهاند و فضا را به سمت بحث قديمي لزوم كنترل بيشتر فروش سلاح به شهروندان كشاندهاند بلكه احتمالاً مجبور نباشند براي مردم توضيح دهند كه خوانش سعودي– وهابي مورد حمايت خود امريكا سر منشأ تروريسمي است كه مردم امريكا را هدف ميگيرد.
يك روز پس از حادثه خونبار ورزشگاه گلف شهر «سن برناردينو» ايالت كاليفرنيا كه 14 امريكايي را به كام مرگ كشاند و 21نفر را زخمي كرد، «باراك اوباما» رئيسجمهور امريكا گفت: اين حادثه احتمالاً تروريستي بوده ولي ما هنوز نميدانيم!
همسو با اوباما رئيس پليس فدرال امريكا (اف.بي.آي) در منطقه لس آنجلس امريكا روز پنجشنبه اعلام كرد: سخن گفتن درباره اينكه حادثه تيراندازي در كاليفرنيا با انگيزه « تروريستي» رخ داده هنوز زود است. ديويد بوديچ در نشستي خبري گفت: «اينكه بخواهم حادثه تيراندازي كاليفرنيا را تروريستي توصيف كنم، اقدامي عجولانه و هنوز زود است.» خبرگزاري رويترز در گزارشي از ديربورن (شهري در ايالت ميشيگان امريكا) به قلم بن كلايمن نوشت: جاش ارنست سخنگوي كاخ سفيد هم كه اين را ميدانست، در پاسخ به سؤالي مرتبط گفت: «رئيسجمهور (اوباما) هم اذعان دارد كه اين واقعه، يك تراژدي بوده ولي در عين حال، وي انتظار دارد مردم (امريكا) درك دقيقي از آنچه رخ داده، داشته باشند.» ارنست ادامه داد: «اوباما از مردم خواسته قضاوت عجولانه نكنند و اجازه بدهند صدها بازرس كه در حال بررسي اين موضوع هستند، كار خود را انجام دهند.» سخنگوي كاخ سفيد در عين حال در لحني تهديدآميز گفت: «رهبران جوامع مسلمان بايد با ما همكاري كنند زيرا اين به نفع آنان است كه اعضاي آسيبپذير جامعه آنان در فراسوي مرزها، هدف تبليغات راديكال افراطگرايان قرار نگيرند.» اين احتياط مشكوك در حالي است كه ارتباط عوامل كشتار تروريستي روز چهارشنبه با عربستان محرز است. «معلولان سيد فاروق» ۲۸ ساله كه اصالتاً پاكستاني بوده و سال گذشته در سفري به عربستان سعودي رفت و در آنجا با «تشفين مالك» ۲۷ ساله ازدواج كرد و به كاليفرنيا بازگشت، در اين مدت ظاهراً از طريق تلفن و شبكههاي اجتماعي ارتباط خود را با عوامل تندرو تكفيري تقويت كرده است. اين زوج تكفيري كه عملاً در طول سال گذشته خانه خود را تبديل به انبار مهمات كرده بودند، ساعاتي بعد از كشتار در زمين گلف در يك درگيري با پليس كشته ميشوند. فاروق در محل كار خود دست به اين حمله زد و پليس ميگويد كه اين حمله تا حدودي برنامه ريزي شده بود. بهرغم كشف تجهيزات ساخت بمب، اسلحه و هزاران تير توسط پليس در خانه اين دو مظنون و با اينكه مشخص شده آنها در حال آماده شدن براي انجام حملهاي ديگر بودند و حتي وقتي با پليس روبهرو ميشوند، ۷۶ گلوله به سوي مأموران شليك كردند، ديويد بوديچ دستيار مدير دفتر افبيآي در لس آنجلس گفت كه ميداند كه «آشكارا مأموريتي در كار بوده اما وقتي با وجود اين همه شواهد مبني بر تروريستي بودن اين حادثه به شكلي متناقض گفته است كه نميداند چرا اين حمله رخ داده است و نميداند كه آيا اين اقدام هدف مورد نظر مهاجمان بوده يا اينكه چيزي باعث شده آنها فوراً دست به اين حمله در اين نقطه بزنند!
از همه اينها گذشته به نقل از پايگاه اينترنتي «وُكاتيو» تروريستهاي داعش چند ساعت پس از تيراندازي مرگبار در منطقه «سن برناردينوي» ايالت «كاليفرنياي» امريكا، با ساخت هشتگ «امريكا - سوختن» (America_Burning)، وقوع اين حادثه وحشتناك را جشن گرفتند. با اين حال، گروه تكفيري-صهيونيستي داعش مسئوليت اين قتلعام را بر عهده نگرفته است. تحقيقات تحليلگران «وُكاتيو» نشان ميدهد بسياري از كاربران اينترنتي حامي داعش با تبادل اطلاعات در دنياي مجازي و ابراز شادي از وقوع اين اقدام دلخراش، سه عامل تيرانداز آن را تحسين ميكنند. يك عنصر داعشي در صفحه توئيتر خود به زبان عربي نوشت: «سه شير باعث افتخار ما شدند. آنها هنوز زنده هستند. خيابانهاي كاليفرنيا مملو از نيروهاي مسلح پليس شده است. امريكا در آتش ميسوزد.» يكي ديگر از كاربران داعشي نيز در يك صفحه عربي تبادل اطلاعات، از اين حادثه بهعنوان «جهنم» امريكا نام برد.
از ايرانستيزي تا كنترل سلاح
بر خلاف اظهارات جمهوريخواهان كه به طور معمول درهمراهي با مواضع رژيم صهيونيستي همه جهان اسلام را معادل تروريسم تعريف ميكنند و حاضر به اعتراف به نقش امريكا و رژيم صهيونيستي در همكاري با رژيم آلسعود در ساختن گروههاي تروريستي چون داعش و القاعده نيستند. مقامات دموكرات امريكا به دنبال اين هستند كه موضوع تروريسم اخير را با بحث كنترل فروش سلاح گره بزنند تا مبادا به ناچار همين چند نكتهاي كه راجع به ارتباط تروريستها با عربستان مشخص شده به عنوان جرياني خبري عليه آل سعود تبديل شود. خلاصه، هر دو جريان سياسي امريكا هر يك به نوعي در تلاش هستند حقيقت اين اقدام تروريستي را قلب كنند. كريس كريستي فرماندار نيوجرسي از نامزدهاي جمهوريخواه انتخابات رياست جمهوري روز بعد از حمله گفت كه مطمئن است اين حمله تروريستي است. وي كه مشخصاً از نامزدهاي لابي صهيونيستي است روز جمعه هم مدعي شد ايران تهديدي بزرگتر از داعش است تا مشخص شود ديدگاه وي درباره تروريستي بودن حادثه سنبرناردينو از رويكرد صهيونيستي- سعودي چسباندن تروريسم به محور مقاومت پيروي ميكند. اما در مقابل دموكراتها به سردمداري باراك اوباما رئيسجمهوري امريكا در گفتوگو با شبكه سيبياس، ضمن ابراز همدردي با خانوادههاي كشته شدگان اين حادثه، از لزوم اتخاذ اقداماتي براي جلوگيري از تكرار حوادث تيراندازي در امريكا در نتيجه لزوم كنترل فروش سلاح صحبت كردند. جاش ارنست سخنگوي اوباما هم به تقابل قديمي اوباما با اعضاي جمهوريخواه كنگره بر سر عدمتصويب قانون محدود شدن دسترسي به سلاح هم اشاره كرد و گفت: «ميتوان كاري كرد كه اگر شخصي نبايد به سلاح دسترسي داشته باشد، حداقل به اسلحههاي جنگي دست پيدا نكند.»
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]