تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس روزه دارى را سير نمايد، خداوند از حوض (كوثر) من شربتى نصيب او خواهد كرد كه پس ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871940921




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استاندار خراسان رضوي: جيره‌بندي آب و برق نداريم پيام رهبر انقلاب به مجلس، منشور هدايت و مديريت است تحولات لبنان، حقانيت مقاومت و شكست استكبار را ثابت كرد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندار خراسان رضوي: جيره‌بندي آب و برق نداريم پيام رهبر انقلاب به مجلس، منشور هدايت و مديريت است تحولات لبنان، حقانيت مقاومت و شكست استكبار را ثابت كرد


خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: شهرستان‌ها

استاندار خراسان رضوي با اشاره به پيام رهبر معظم انقلاب به مجلس هشتم، خاطرنشان كرد: اين پيام منشور هدايت، مديريت و نقشه راه چهار ساله مديريت خالصانه در مجلس است.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، محمد جواد محمدي‌زاده در جلسه شوراي اداري استان كه امروز صبح در محل سالن اجتماعات استانداري خراسان رضوي در مشهد برگزار شد، با اشاره به تشكيل مجلس هشتم تصريح كرد: از تلاش‌ نمايندگان مجلس هفتم قدرداني مي‌كنيم و بسيار خوشحاليم كه نمايندگان مجلس هشتم نيز عناصري فرهيخته، دلسوز، پردغدغه و فعال هستند.

وي افزود: مديران دستگاه‌هاي اجرايي با نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي ارتباطي فعال و تعاملي سازنده با حفظ حدود و وظايف داشته باشند.

محمدي‌زاده خاطرنشان كرد: انتخاب چهره شاخص و ارزشمندي مانند دكتر لاريجاني كه جزء ذخاير انقلاب است، فضاي مغتنمي را ايجاد كرده و اگر چه دكتر حداد عادل نيز به عنوان يك چهره فرزانه، صبور و كارآمد تلاش بسياري داشت، اما انتخاب يك چهره جديد و خوش سليقه نيز فرصت مغتنمي است.

استاندار خراسان رضوي با بيان اينكه تشكيل مجلس در موعد مقرر و با راي قاطع مردم صورت گرفت، گفت: اميدواريم كه مجلس هشتم، مجلسي پر قدرت، كارشناس و كارآمد باشد و آمادگي كامل داريم كه با نمايندگان خراسان كه نيروهايي فداكار و فرهيخته هستند، همكاري داشته باشيم.

استاندار خراسان رضوي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به تحولات اخير لبنان تصريح كرد: تحولات لبنان از تفضلات الهي بود و بار ديگر حقانيت مقاومت مردم لبنان و رهبر حزب الله، سيد حسن نصرالله را به جهانيان ثابت كرد.

وي افزود: بار ديگر ثابت شد كه براي نهضت مقاومت هميشه پيروزي و براي استكبار جز شكست و سر افكندگي وجود نخواهد شد.

استاندار خراسان رضوي ادامه داد: نقش سازنده ايران در حوزه بين‌الملل و بازگشت آرامش به لبنان بسيار مشهود بود.

محمدي‌زاده اضافه كرد: اگر چه عوامل آمريكايي با بازگرداندن سنيوره سعي در متشنج كردن مجدد اوضاع داخلي اين كشور داشتند، اما اين عنصر وابسته، خود اعتراف كرد كه به دولت وحدت ملي پايبند خواهد بود.

استاندار خراسان رضوي در قسمت ديگري از سخنان خود، با اشاره به واگذاري سهام عدالت، خاطرنشان كرد: امروز استان به لحاظ بالاترين افراد تحت پوشش در مرحله اول واگذاري سهام در رتبه اول و ممتاز كشوري قرار دارد و در مراحل بعدي نيز كه در حال انجام است به لحاظ نفرات بالاترين رقم در كشور را داراست.

وي افزود: برنامه اين است كه تا پايان شهريور كار واگذاري را به اتمام برسانيم، اما مهمترين مساله در اين موضوع، تشخيص و شناسايي افراد واجد شرايط است كه بايد افراد نيازمند از اين سهام برخوردار شوند و اگر اين امر به نحوي صورت گيرد كه نيازمندان محروم بمانند و افراد غير نيازمند از آن برخوردار شوند، نابخشودني خواهد بود، از اين رو بايد با سرعت، دقت و صحت كارها به انجام برسد تا حق كسي ضايع نشود.

استاندار خراسان رضوي در قسمت ديگري از سخنان خود با اشاره به موضوع خشكسالي افزود: شرايطي كه در استان با وجود سرماي زمستان سال گذشته و كاهش بارش صورت گرفت باعث شد تا استان خراسان رضوي به عنوان استاني بحراني شناخته شود.

وي ادامه داد: استان با مديريت صحيح در حال پشت سر گذاشتن بحران است و با مديريت صورت گرفته آسيب‌ها به حداقل ممكن رسيده است.

محمدي‌زاده با بيان اينكه سرماي سال گذشته و خشكسالي سال جاري بي‌سابقه بوده است، خاطرنشان كرد: هنر در مديريت سخت و چالش‌هاست و مديريت كردن در شرايط عادي و طبيعي هنر نيست، بلكه هنر ما اين است كه بتوانيم در شرايط سخت، مديريت كنيم.

استاندار خراسان رضوي در قسمت ديگري از سخنان خود تصريح كرد: با تمهيدات اتخاذ شده جيره‌بندي آب و برق نخواهيم داشت، اما مديريت مصرف جزء برنامه‌هاي ما مي‌باشد و اقداماتي كه براي تامين آب شرب استان صورت گرفته نتيجه بخش بوده و از اين لحاظ نگراني وجود ندارد.

وي افزود: به طور جدي با كسري آب مواجه هستيم و كاهش مصرف بسيار جدي است، ولي جيره‌بندي نخواهيم داشت كه از دستگاه‌هاي مرتبط با وزارت نيرو خواسته مي‌شود كه موضوع مديريت مصرف را نيز دنبال كرده و ادامه دهند.

محمدي‌زاده با بيان اينكه براي مديريت مصرف بايد از خود دولت شروع كرد، خاطرنشان ساخت: به اداراتي كه مصرف بيش از حد استاندارد دارند تذكر داده مي‌شود و با آن‌ها برخورد خواهد شد، در سرماي زمستان سال گذشته كه استان با كمبود گاز روبه‌رو شد، اين روش صورت گرفت و نتيجه خوبي حاصل شد.

وي ادامه داد: با اصلاح روش‌هاي انجام شده نيز مي‌توان مصرف آب و برق را كاهش داد و مصرف مراكز پرمصرف را بهينه كرد كه اين كار با آموزش صحيح و فرهنگ‌سازي توسط رسانه‌هاي عمومي نيز قابل انجام خواهد بود.

انتهاي پيام
 شنبه 11 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن