تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خودت را به داشتن نيّت خوب و مقصد زيبا عادت ده، تا در خواسته ‏هايت موفق شوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868303422




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فردوسی پور جمعه به برنامه گلخانه می رود!


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: فردوسی پور جمعه به برنامه گلخانه می رود!
عادل که جمعه شب و از ساعت 20:30 به برنامه گلخانه می رود ، در این برنامه به پرسش های بینندگان پاسخ خواهد داد و البته در دل برنامه ، چند مصاحبه ضبط شده از علی پروین ، علی کفاشیان و رامبد جوان درباره او پخش می شود.
عادل فردوسی پور برای 90 دقیقه ، جمعه شب روی آنتن شبکه 3 می رود.
 


به گزارش خبرآنلاین:عادل فردوسی پور به برنامه گلخانه شبکه 3 می رود تا درباره خودش حرف بزند. او در شب 14 آذر به مناسبت سالگرد تاسیس شبکه 3 ، راهی این برنامه ویژه می شود تا در گفت و گو با محمدرضا حسینیان و مهدی نادریان درباره رازهایی بگوید که برنامه اش را در همه این سالها به پر بیننده ترین برنامه شبکه سوم سیما تبدیل کرده است.


فردوسی پور که از سال 1388 تا امروز ، این برنامه را در صدر جدول برنامه های پر بیننده تلویزیون و شبکه 3 قرار داده است ، در همه این سال ها با چالش های بسیاری روبرو بوده است. مشکلاتی چون فشار اهالی فوتبال ، نمایندگان مجلس ، مسئولان عالیرتبه ورزش و همه آنهایی که احساس می کردند ، منافع شان به خطر افتاده است. عادل که هر بار در برابر تمام این تهدیدها تنها جوابی کلیشه ای داشت:« 90 در دل مردم جا باز کرده چون سعی می کند با آنها صادق باشد و آنچه باور دارد حقیقت است را برای شان بگوید.» او بارها به پیامک هایش اشاره کرده و گفته مثل ناموسش از این اس ام اس ها مراقبت می کند. یکی از راه هایی که در سال های پر فشار عادل ، با آن سعی می کردند محدودش کنند ، فشار بر پیامک هایش بود که او با تمام وجود در برابرشان ایستاد .


90 در همه این سال ها با همه دشواری هایش البته منقدان بسیاری داشته. آنهایی که مثل قلعه نویی ، گاه علی پروین و ... که او را متهم کرده اند به خراب کردن چهره فوتبال و بی اعتمادی مردم نسببت به فوتبالیست ها. یکی مثل امیر قلعه نویی ، عادل را باعث زوال فوتبال ایران می شناسد و این گفته را مدام تکرار می کند . فارغ از اینکه خودش چطور نتیجه گرفته است و چه برای فوتبال ایران انجام داده اما این تئوری او را تحقیق های مختلف علمی رد کرده است. تقریبا یک سال قبل بود که یک پایان نامه دانشجویی که در آن تقریبا تمام بزرگان فوتبال ایران از علی دایی ، محمد دادکان ، فرهاد مجیدی ، علی پروین ، علی کریمی ، مهدی مهدوی کیا ، کریم باقری ، حمید استیلی ، علیرضا منصوریان ، منصور پورحیدری ، مجید جلالی ، جواد نکونام، پرویز مظلومی و 306 بازیکن و مربی لیگ برتری نظرات شان را درباره برنامه 90 گفته بودند ، نتایجی بدست آمد که تمام گفته های امیر قلعه نویی را زیر سئوال می برد و نشان می داد بازیکنان و مربیان لیگ برتری بر این باورند که 90 نتنها عامل نابودی فوتبال ایران نیست که نقشی موثر در ریشه کنی فساد در فوتبال ایران داشته است. جالب اینکه فردوسی پور در آن تحقیق ، درباره بخشی از این انتقادهای سنتی گفته بود:«یادتان باشد 90 باعث شد خیلی از این بزرگان ، تاج و تخت شان را ببازند و حق دارند از ما شاکی باشند.»


اگرچه همه این بزرگان هم انتقادهایی به شیوه کاری عادل دارند. از محمد دادکان که می گوید باید سهم فوتبال در برنامه بیشتر از حاشیه هایش باشد ، تا علی دایی و علی کریمی و بقیه. فردوسی پور در دو سال گذشته با افزودن بخش های فنی آنالیز ، سعی کرده تا به فوتبال نزدیک تر شود.


90 فردوسی پور البته منتقدانی هم از نظر ساختاری دارد. اینکه او تمام اتکای برنامه اش را بر اجرا و محبوبیت خودش گذاشته و هنوز شاخص هایی که بر اساس آنها برنامه اش را پیش می برد ، تقریبا همان تاکتیک های دهه های قبلی است. چیزی که فردوسی پور مدام درباره اش می گوید باید پاسخش را در امکانات و هزینه های برنامه دید که 90 یکی از کم خرج ترین برنامه های صدا و سیماست. او که در تمام این سالها هیچ گاه روی استیج هیچ برنامه ای نرفته و هیچ اسپانسری را در کنار برنامه اش غیر از اسپانسر پیامکی برنامه نداشته است ، عادل را در شرایطی قرار داده که بتواند خیلی صریح درباره پاکی سخن بگوید . اگرچه این رفتارش به تکنیک های برنامه سازی 90 هم ضربه های بزرگی زده است.


عادل که جمعه شب و از ساعت 20:30 به برنامه گلخانه می رود ، در این برنامه به پرسش های بینندگان پاسخ خواهد داد و البته در دل برنامه ، چند مصاحبه ضبط شده از علی پروین ، علی کفاشیان و رامبد جوان درباره او پخش می شود. این بخش از گفته های علی پروین درباره او که دیگر عادل خوب شده و همه را به جان هم نمی اندازد ، رسانه ای شده است اما این مصاحبه ها ، کلی حرف شنیدنی دیگر هم دارد.


تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۱۲ آذر ۱۳۹۴ - 03 December 2015





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن