تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):صدقه بلا را برطرف مى كند و مؤثرترينِ داروست. همچنين، قضاى حتمى را برمى گرداند و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812761596




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توصیه هایی برای تمیز کردن هوای خانه


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
توصیه هایی برای تمیز کردن هوای خانه




هوای داخل منزل 5 تا 7 برابر آلوده تر از هوای بیرون است. مصرف دخانیات، مواد ساختمان، مبلمان و وسایل خانه، مایت ها، کپک ها، انواع شوینده ها و غیره جزو منابع آلاینده ی داخل منزل هستند که امکان بروز آلرژی، تحریک پذیری مجاری تنفسی یا سردرد را فراهم می سازند.





وبسایت تبیان: هوای داخل منزل 5 تا 7 برابر آلوده تر از هوای بیرون است. مصرف دخانیات، مواد ساختمان، مبلمان و وسایل خانه، مایت ها، کپک ها، انواع شوینده ها و غیره جزو منابع آلاینده ی داخل منزل هستند که امکان بروز آلرژی، تحریک پذیری مجاری تنفسی یا سردرد را فراهم می سازند.

گویا بشر معاصر عزم خود را جزم کرده تا به هیچ چیز رحم نکند. برای راحت تر رسیدن به محل کار و غیره، ماشین های شخصی را به خیابان ها می آورند. خیابان ها را شلوغ می کنند و با ترافیک وحشتناک و هیاهوی بوق و ناسزاهایی که به هم پرتاپ می کنند، نه تنها روح و روان خود را آشفته می سازند، بلکه نفس سالم کشیدن را نیز از خود دریغ می کنند.

در این کلانشهر و شهرهای بزرگ، دیگر حال «هوا» خوب نیست و این یک واقعیت تلخ است. ریه هایمان به قول معروف در «آمپاس» است و خبر نداریم که نفس نفس مونوکسید کربن و کُلی ترکیبات شیمیایی می بلعیم. کسی هم به فکر نیست و برایش مهم نیست. بچه های بیگناه مانند گنجشک های زبان بسته در میان این حجم وسیع آلودگی گیر افتاده اند.

در این وانفسا اغلب مردم تصور می کنند که هوای منزل سالم است و می توانند به آن پناه ببرند. غافل از اینکه هوای داخل منزل 5 تا 7 برابر آلوده تر از هوای بیرون است. مصرف دخانیات، مواد ساختمان، مبلمان و وسایل خانه، مایت ها، کپک ها، انواع شوینده ها و غیره جزو منابع آلاینده ی داخل منزل هستند که امکان بروز آلرژی، تحریک پذیری مجاری تنفسی یا سردرد را فراهم می سازند.

خوشبختانه بر خلاف آلودگی هوای بیرون که کنترل کردنش با اقداماتی نظیر اعلام روز هوای پاک هم غیرممکن به نظر می رسد، می توان با ترفندهایی هوای منزل را تمیز کرد و بهتر نفس کشید. در گام اول توصیه می کنیم به خاطر خودتان و فرزندانتان و نسل های آینده تا می توانید هوای شهر را آلوده نکنید. در گام بعدی اگر برای در امان بودن از این همه آلودگی(که خودمان به بار آورده ایم) به منزل پناه می برید، اول هوای منزل را پاکسازی کنید.

سیگار نکشید اگر می کشید بیرون از منزل

یکی از «خرده جنایت های خانوادگی» سیگار کشیدن در خانه است. شما آگاهانه سیگار کشیدن را انتخاب کرده اید و بدون شک بیش از هر کس دیگری به مضرات آن واقف هستید. اگر نیستید بدانید که دود سیگار بیش از چهارهزار نوع ترکیب شیمیایی دارد که ریه ها را نابود می کنند.
فرقی نمی کند که تابستان باشد یا زمستان. هر روز به مدت 10 دقیقه پنجره ها را باز کنید تا هوای منزل عوض شده و هوای تازه وارد شود

اگر طرفدار آمار و ارقام هستید نیز بدانید که از هر دو فرد سیگاری، یک نفر به دلیل آسیب های همین ترکیبات شیمیایی جان خود را از دست می دهند. اینکه به خودتان آسیب می زنید تاسف انگیز است. اما اینکه دیگران را(که عزیزترین افراد زندگی تان هستند یعنی فرزند، همسر، والدین و دوستان و غیره) در معرض آسیب قرار می دهید نابخشودنی است.

همه ساله حدود پنج هزار انسان به دلیل خودخواهی افراد سیگاری جان خود را از دست می دهند. این افراد کسانی هستند که سیگار نمی کشند، اما در معرض دود سیگار قرار دارند. مصرف دخانیات نه تنها به خود فرد آسیب می زند، بلکه اطرافیان آنها را نیز تحت تاثیر جدی قرار می دهد.

بنابراین توصیه می کنیم حداقل در منزل و محیط های بسته سیگار نکشید، چون این کار باعث آلودگی هوای منزل و ناکار کردن ریه های خود و اطرافیان تان می شود.

پکیج و آبگرمکن های دیواری را سرویس کنید

برای تمیز کردن هوای منزل از آلودگی ها لازم است که هر سال پکیج و آب گرمکن منزل تان توسط یک فرد مجرب سرویس شود. این کار باعث پیشگیری از پخش شدن مونوکسیدکربن در منزل می شود. اگر شومینه دارید نیز لازم است به طور مرتب آن را تمیز کنید.

اگر بخاری استفاده می کنید حواستان باشد

از بخاری صرفا به مدت کوتاه و در یک اتاقی که هوای خوبی در آن جریان دارد استفاده کنید. عدم رعایت نکات ایمنی در نصب بخاری ها و عدم تمیزی آنها، هوای منزل را آلوده به ترکیبات شمیایی کرده و خطرات جانی نیز در پی دارد.

داخل منزل نیاز به هوای تازه دارد

فرقی نمی کند که تابستان باشد یا زمستان. هر روز به مدت 10 دقیقه پنجره ها را باز کنید تا هوای منزل عوض شده و هوای تازه وارد شود. این کار را بخصوص در حین و بعد از تمیز کردن خانه با محصولات شیمیایی مانند مواد سفیدکننده و گردگیری و غیره انجام دهید.

برای نظافت منزل از محصولات طبیعی استفاده کنید

شوینده های شیمیایی حاوی ترکیباتی هستند که به سلامتی آسیب های جدی می زنند. بهتر است از شوینده های طبیعی مانند جوش شیرین، سرکه سفید، لیموترش و غیره برای تمیز کردن و برق انداختن منزل استفاده کنید. شاید باورتان نشود، اما نوشابه می تواند به همان اندازه ی جرمگیرهای شیمیایی برای تمیز کردن کاشی ها کارساز باشد.

رطوبت و کپک ها را جدی بگیرید

رطوبت زیاد داخل منزل باعث ایجاد کپک زدگی در دیوارها، کف و سقف می شود. این لکه های سبز یا سیاه، سمی و آلرژن هستند، یعنی ایجاد حساسیت می کنند. اگر قرار است از آلودگی محیط بیرون به منزل پناه ببرید، این کپک ها را جدی بگیرید. برای مقابله با این مشکل هوای بخش های مرطوب منزل مانند حمام یا آشپزخانه را بیشتر عوض کنید.
یادتان باشد که مبلمان های چوبی نو و تازه تا چند ماه بعد از خرید، ترکیبات شیمیایی آزاد می کنند. لازم است در این فاصله تا حد امکان زود به زود هوای منزل را عوض کرد.

حین آشپزی، درب ماهیتابه ها و قابلمه ها را بگذارید و از روشن کردن هود اجاق گاز غافل نشوید. لباس های خیس را بیرون از منزل خشک کنید. خشک کردن لباس در داخل اتاق ها باعث افزایش رطوبت منزل می شود. اگر به هر دلیلی مجبور به این کار هستید پنجره ی اتاق را باز بگذارید.

اسانس های روغنی را دریابید

از اسانس های روغنی گیاهی به جای شمع های معطر، اسپری ها و خوشبوکننده های صنعتی استفاده کنید. این اسانس ها کاملا طبیعی هستند و بدون آزاد کردن ترکیبات سمی و شیمیایی، هوای منزل را تمیز و تازه می کنند.

گیاهان تصفیه کننده ی هوا

برخی از گل ها و گیاهان آپارتمانی هوای داخل منزل را تصفیه می کنند. این گیاهان قادر به جذب مونوکسید کربن هستند. گیاه فیکوس یا انجیر زینتی ترکیبات شیمیایی زیادی که در اساس منزل، موکت ها یا رنگ ها وجود دارد را به خود جذب می کند.

دریچه ی هواکش را تمیز کنید

برای اینکه هوای آلوده ی منزل به بیرون هدایت شود به هواکش نیاز هست. کاری که شما باید انجام دهید این است که به طور مرتب دریچه های این هواکش ها را گردگیری و تمیز کنید.

حواستان به مبل ها و اثاثیه ی نو باشد

یادتان باشد که مبلمان های چوبی نو و تازه تا چند ماه بعد از خرید، ترکیبات شیمیایی آزاد می کنند. لازم است در این فاصله تا حد امکان زود به زود هوای منزل را عوض کرد.

مواد آلرژن را کاهش دهید

به طور مرتب جاروبرقی بکشید تا فرش ها و موکت ها را از وجود مایت ها و گرد و غبار خلاص کنید. هر روز گردگیری کنید. بین پره های رادیاتور، اجاق گاز، بخاری، اطراف و داخل شومینه و خلاصه همه جای منزل را تمیز کنید.

تمام تلاش تان را برای استفاده از مواد طبیعی مانند لیموترش، جوش شیرین و سرکه به کار بگیرید و تا حد امکان از وایتکس و غیره استفاده نکنید.







تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن