تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر که بر خدا توکل کند دشواریها برایش آسان شده و اسباب برایش فراهم گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868011468




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس جدید موساد چه کسی خواهد بود؟ + عکس


واضح آرشیو وب فارسی:اتاق خبر 24: پیش از پایان دوره ریاست تامیر باردو، رئیس کنونی موساد که در ماه ژانویه 2016 به پایان می رسد محافل صهیونیستی در سرزمین های اشغالی منتظر معرفی گزینه های ریاست موساد هستند و رایزنی ها در این خصوص در دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در حال افزایش است.اتاق خبر 24 :  طی هفته گذشته بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی گفتگوهایی را با سه گزینه ای که برای حضور در پست ریاست موساد در نظر گرفته، انجام داده است. با این وجود نام 5 نفر در رسانه های صهیونیستی مطرح شده است. به گفته محافل داخلی رژیم صهیونیستی، نتانیاهو ترجیح می دهد شخصی خارج از موساد را به ریاست این نهاد امنیتی انتخاب کند. به گفته رسانه های صهیونیستی، مشهورترین گزینه ریاست موساد، یوسی کوهن، مشاور امور امنیت ملی نتانیاهو است. کوهن سال های زیادی در موساد کار کرده است و پس از اینکه پست معاون رئیس موساد را به دست آورد این نهاد امنیتی رژیم را ترک کرد.وی از سنین پایین به عضویت موساد در آمد و در مأموریت های سری فراوانی شرکت داشته و تا کنون هویت های مستعار بسیاری نیز داشته است. گفته می شود وی هنوز گذرنامه های متعددی دارد. وی به خاطر ظاهر مناسبی که دارد به «مانکن» مشهور است. بسیاری معتقدند وی گزینه مورد ترجیح نتانیاهو برای ریاست موساد است. در کنار نام کوهن از امیر ایشل، فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی نیز نام برده شده است. نتانیاهو ایشل را در پست کنونی قرار داد و به عنوان شخصیت مورد وثوق نتانیاهو، سرد مزاج و دارای شجاعتی غیر عادی شناخته می شود. گفته شده نتانیاهو وی را به ریاست نیروی هوایی رژیم صهیونیستی منصوب کرد تا به نیروگاه های هسته ای ایران حمله کند اما این امر محقق نشد. اما وی در حوزه ایران یک کارشناس محسوب می شود. گزینه دیگری که نام برده شده، یام تاف سامیا، فرمانده سابق ارتش در منطقه جنوبی سرزمین های اشغالی است. وی کارشناس خبره نوار غزه است و این منطقه را به خوبی می شناسد و یک جنگجوی عملیاتی ماهر محسوب می شود. وی در جنگ سال 1973 در صحرای سینا حضور داشته و گروهی از نیروهای پیاده را رهبری کرده است. مشهور است که وی فرمانده ای است که بسیار به سربازانش وفادار است و در گذشته زمانی که فرمانده گردانی را در جنوب لبنان بر عهده داشته، زمانی که خواستند به وی مدالی بدهند در خواست کرده به تمام سربازانش بدهند و با مخالفت با نظرش از گرفتن مدال خودداری و از مقامش کناره گیری کرده است. نام دیگری که اعلام شده، رام بن باراک، مدیر کل وزارت اطلاعات رژیم صهیونیستی است که قبلاً ریاست موساد را بر عهده داشته است. رسانه های عبری گفته اند یک گزینه دیگر هم وجود دارد که نام وی فاش نشده است.


سه شنبه ، ۱۰آذر۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اتاق خبر 24]
[مشاهده در: www.otaghkhabar24.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن