محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845773936
لاریجانی:اگر پرونده PMD بسته نشود ما هم به تعهدات عمل نمیکنیم/وضع اقتصادی کشور خوب نیست/ظهور بابک زنجانی محصول جسورانه رفتار کردن بود، نه شجاعت مدیرانه
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
لاریجانی:اگر پرونده PMD بسته نشود ما هم به تعهدات عمل نمیکنیم/وضع اقتصادی کشور خوب نیست/ظهور بابک زنجانی محصول جسورانه رفتار کردن بود، نه شجاعت مدیرانه
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور در حوزه اقتصادی چالش دارد و مشکل اصلی آن رکود است، درخصوص تعداد مصوبات مجلس نهم تاکید کرد: نقطه ثقل توجه مجلس به مسائل اقتصادی بود که بر همین اساس 200 قانون در حوزه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، هسته ای و غیره به تصویب رسید.
روز نو : رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور در حوزه اقتصادی چالش دارد و مشکل اصلی آن رکود است، درخصوص تعداد مصوبات مجلس نهم تاکید کرد: نقطه ثقل توجه مجلس به مسائل اقتصادی بود که بر همین اساس 200 قانون در حوزه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، هسته ای و غیره به تصویب رسید.
به گزارش روزنو، دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در برنامه زنده تلویزیونی گفتگوی ویژه خبری که امشب (دوشنبه، 9 آذرماه) از شبکه 2 صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران روی آنتن رفت، ضمن بیان ارادت به ساحت مقدس امام حسین(ع)، اولاد و اصحاب باوفای ایشان که این روزها همه دل در گروی راه و مسلک ایشان دارند و افتخار مردم ایران تعشق در راه امام حسین(ع) است، گفت: همین امر رمز حرکت رو به جلوی ملت ایران بوده و که یکی از نشانه های ملت ایران است؛ همچنین درود می فرستیم به روح پرفتوح شهید راه آزادی آیت الله مدرس(ره) که اسوه یک نماینده واقعی در کشور ما بودند و در شرایط بسیار پر فراز و نشیب کشور، آن مرحوم با نقش آفرینی های خود توانست یک راه درست را پیش پای نمایندگان آینده کشور قرار دهد و نیز خسته نباشید می گویم خدمت همکاران و نمایندگان مجلس نهم و امیدوارم که در ایفای وظیفه نمایندگی خود موفق باشند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه در خصوص تجربه نمایندگی و ریاست دو دوره مجلس اظهار کرد: من ناآشنا با کار مجلس نبودم چون در طول سال های بعد از انقلاب در رسانه ملی بودم یا جاهایی که با مجلس در ارتباط بود فعالیت می کردم و کارکرد آن را می شناختم.
دو وظیفه مهم تقنین و نظارت همواره بر عهده مجلس است
وی افزود: در دوره های مختلف با فضایی که در کشور وجود داشت شأن مجلس و رویکرد آن متفاوت بود اما دو وظیفه مهم تقنین و نظارت همواره بر عهده مجلس است که تقنین یعنی تعیین راه حرکت بخش های مختلف حکومتی که این امر در دوره های مختلف حسب نیاز صورت می گرفت و از نظر قانون اساسی نیز مجلس مسئول قانونگذاری است.
دکتر لاریجانی در ادامه با اشاره به وظیفه نظارت در مجلس، عنوان کرد: نظارت و تقنین همواره بر اساس شرایط کشور صورت می گیرد؛ بر همین اساس مجلس نهم در بعضی از زمینه ها خوب عمل کرد و توانست وظیفه خود را درست انجام دهد.
600 طرح و لایحه در مجلس نهم
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه اهم حساسیت مجلس نهم بر مسائل اقتصادی بود، یادآور شد: در مجلس نهم حدود 600 طرح و لایحه ارائه شد که تقریبا به 400 طرح و 200 لایحه تقسیم می شود که از این تعداد برخی در کمیسیون ها رد شد و بعضی هنوز در دست کمیسیون هاست و برخی دیگر آماده است تا در صحن مطرح شود؛ اما به طور کل حدود 200 مورد تبدیل به قانون و به دولت ابلاغ شد که نقطه ثقل آن قوانین اقتصادی بوده است و در کنار آن مسائل فرهنگی، سیاست خارجی و بقیه هم هست.
تسهیل فضای کسب و کار، رونق تولید، جلوگیری از رکود و برجام از مهم ترین قوانینی بود که در مجلس به تصویب رسید
وی در ادامه با بیان اینکه بررسی لایحه بودجه سالانه یکی از مسائل مهمی است که در مجلس مطرح می شود، بیان کرد: تسهیل فضای کسب و کار یکی از موضوعاتی بود که در کنار بودجه در سال های اخیر خیلی به آن حساس بودیم و قوانینی در این زمینه مطرح شد و یا بحث رونق تولید یا جلوگیری از رکود که لایحه دولت بود و در مجلس به آن افزوده شد و برای ایجاد فضای رقابت آمیز قانون مهمی بود همچنین یکی از قوانین مهم برجام بود و قبل از آن نیز قانونی در حوزه هسته ای که به تصویب رسید.
طرح افکار مختلف در مجلس نشانه دموکراسی است
دکتر لاریجانی در ادامه درپاسخ به این سوال که سخت ترین روز کاری شما در مجلس چه زمانی بوده، گفت: کار با همکاران نماینده سختی ندارد و عصبانیت حین کار خیلی عجیب نیست؛ گاهی مسائلی بین همکاران پیش می آید و گفتگویی صورت می گیرد.
وی توضیح داد: از مسائل مهمی که در مجلس تصویب شد بحث مربوط به جلوگیری از رکود بود که روی آن حساسیت داشتیم چون یکی از مشکلات عمده کشور بود؛ از سوی دیگر موضوعی که برای سرنوشت کشور با اهمیت بود موضوع برجام بود چرا که 3 سال در کشور روی آن کار شد و چالش هم داشت که طبیعی بود؛ همچنین اینکه در مجلس خیلی این بحث داغ شد نشان می دهد دموکراسی در کشور ما اهمیت دارد و اختلاف نظر در مجلس طبیعی است.
رئیس قوه مقننه کشورمان افزود: البته برخی نظر بر رد برجام داشتند که تلقی آنها به این صورت بود اما به هر حال مجلس بخشی از لذت بخش ترین بخش های کشور است که افکار مختلف در آن مطرح می شود چرا که مطرح شدن یک صدا درست نیست و اینکه افکار مختلف مطرح می شود نشانه اوج دموکراسی در کشور است.
با بخش های مختلف کشور ارتباط دارم
وی در ادامه درخصوص ارتباط خود با آحاد مردم بیان کرد: ارتباط من با بخش های مختلف کشور کم نیست؛ مثلا همین امروز با گروه های مختلفی از مردم ارتباط داشتم که نمونه آن بازنشستگان تأمین اجتماعی بود که مشکلات بیمه خود از نظر تکمیلی بودن را مطرح کردند یا پولی که به عنوان بازنشستگی به آنها داده می شود با وضعیت فعلی تطبیق ندارد همچنین ملاقاتی با گاوداران داشتم که مشکل شیر را مطرح کردند و مدتی است آن را دنبال می کنیم؛ غالبا به استان ها می رویم مشکلات مردم را می بینیم و مشخص است مشکلات کجاست لذا ارتباطات کم نیست و علاقمندم با بدنه مردم هم در ارتباط باشم تا مسائل آنها را بشناسم.
وضع اقتصادی کشور خوب نیست
دکتر لاریجانی در ادامه صحبت های خود در خصوص وضعیت اقتصادی کشور گفت: علاقه ندارم مردم را مأیوس کنم اما وضع اقتصادی کشور ما خوب نیست و اگر بپرسید مهم ترین مسأله برای تمرکز چیست می گویم مسأله اقتصادی است و اینکه رهبری ابتدای سال فرمودند کار تولید در کشور مثل کار مجاهدانه است حرف بلند و دقیقی است.
عزت ملت ما و آینده کشور در گرو رونق تولید است
رئیس مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: اگر به وضعیت ایران نگاه کنیم، حتی از نظر جایگاه بین المللی، آنجا که چالش داریم حوزه اقتصادی است که مشکل اصلی آن رکود است هم چنین بخش های تولیدی فعال نیستند و برخی نقاط، 30 درصد کارها خوابیده و بیکاری هم مشکل دیگری است که با بزک کردن قابل حل نیست لذا باید توجه کنیم عزت ملت ما و آینده کشور در گرو رونق تولید است از این رو فکر می کنم دولت، مجلس و بقیه بخش های کشور امروز یک مأموریت بیشتر ندارند که در اقتصاد مقاومتی تمرکز کنند و اگر می خواهیم بیکاری حل شود و درآمد مردم بالا رود که از سختی درآید باید به تولید توجه کنیم حتی بعضی از آسیب های اجتماعی که امروز در کشور ما وجود دارد باز هم بخشی از آن به خاطر عدم رونق تولید است که البته تحریم ها نیز بر آن اثر داشته است با این حال تحریم تمام مسأله نیست.
دکتر لاریجانی در پاسخ به سوالی در مورد علت اجرایی نشدن برخی قوانین در کشور و اینکه مجلس از بعد نظارتی چه کمکی می تواند به این مهم داشته باشد، افزود: البته دولت ها در اجرای قانون یک وضع ندارند برخی از دولت ها در اجرای قانون سهل انگاری داشتند و برخی در اجرای قانون عملکرد بهتری داشتند.
رئیس مجلس مجبور به لغو بسیاری از مصوبات دولت قبل میشد
وی ادامه داد: البته اینکه دولتها باید قوانین را به موقع عمل کنند امر دیگری است؛ فرض کنید مصوبات دولت باید به رئیس مجلس ارائه شود و در هیات تطبیق مورد بررسی قرار بگیرد، چرا که این هیات، مصوبات را با قوانین تطبیق میدهد. این در حالی است که در دولت قبل بسیار خلاف قانون عمل میشد، تا جایی که مشاهده میشد رئیس مجلس مجبور به لغو بسیاری از آنها میشد. گرچه روش ما این بود که ابتدا نظر مشورتی به دولت میدادیم که اکنون هم چنین روشی را پیش گرفتهایم که اگر دولت خود علاجی برای آن بیاندیشد دیگر مصوبهای لغو نخواهد شد.
دولت یازدهم توجه بیشتری به قانونمداری دارد/ درخصوص عدم اجرای برخی قوانین برنامه پنجم تذکر دادیم
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در دولت فعلی این موضوع کاهش پیدا کرده و این نشان میدهد که در این دولت توجه به قانون بیشتر شده است، اما در اینکه برخی مسائل قانونی به موقع انجام نمیشود دارای اشکال است. بهعنوان مثال در قانون برنامه پنجم توسعه هنوز برخی از آییننامهها تصویب نشده در حالی که زمان اجرای برنامه پنجم در حال اتمام است و در این زمینه باید دولت آییننامه آن را بنویسد و مجلس نیز از بُعد نظارتی خود بارها تذکراتی را به دولت داده است.
دکتر لاریجانی افزود: از مجموع آییننامههایی که دیوان محاسبات احصا و برای مجلس شورای اسلامی فرستاد حدود 20 درصد آن هنوز نوشته نشده بود؛ که ما این موضوع را به دولت منعکس کرده و خواستار تعیین تکلیف این آییننامهها شدیم. البته در قانون بودجه مجلس فشارهایی را به دولت وارد کرد که در نهایت دولت دستورالعمل و آییننامههایش را نوشت.
مجلس اختیار واگذاری طرحهای متورم به بخش خصوصی را به دولت داده است
وی افزود: از سوی دیگر بخشی از قوانین به موقع اجرا نمیشود؛ بهعنوان مثال در بودجه امسال و سال گذشته، مجلس اختیاری به دولت داد که بتواند طرحهای عمرانی متورم را با بخش خصوصی واگذار کند که البته این اقدام موضوع بسیار مهمی بود که در مجلس صورت گرفت، اما متاسفانه این موضوع نه در سال گذشته و نه در سال جاری به اجرا درآمد.
رئیس مجلس شورای اسلامی درباره چگونگی ورود مجلس نسبت به دیر اجرا شدن برخی قوانین گفت: ما در اینخصوص چندین بار با دولت مکاتبه کردیم و صحبتهایی نیز در اینخصوص انجام دادیم تا به نتیجه برسد، چرا که معتقدیم این قوانین باید اجرایی شود.
حدود 400 هزار میلیارد تومان پروژه کلنگزده داریم ولی بودجه عمرانی 20 تا 30 هزارمیلیارد است
دکتر لاریجانی تصریح کرد: ما در حدود 400 هزار میلیارد تومان پروژه کلنگزده داریم که البته از ابتدا کار غلطی بود اما به هر حال صورت گرفت. این در حالی است که بودجه عمرانی ما 20 تا 30 هزار میلیارد تومان بیشتر نیست که البته اگر با احتساب تورم در نظر گرفته شود، 20 تا 30 سال طول میکشد که این پروژهها محقق شوند.
گاه سیستم های نظارتی آنقدر سخت می گیرند که مدیران شجاعت خود را از دست می دادند
وی یادآور شد: از اقداماتی که در مجلس انجام دادیم این بود که ابتدا پروژهها را به صورت تشویقی به مردم واگذار کردیم که در این زمینه باید دستورالعملهای آن نوشته میشد. بر این اساس پیگیریهایی برای بررسی مشکلات آنها انجام دادیم که متوجه شدیم یکی از این مشکلات بحث سیستمهای نظارتی است که آنقدر سخت گرفته میشود که مدیران شجاعت خود را از دست می دادند، به گونهای که این مدیران معتقد بودند که اگر این پروژهها واگذار شود، ممکن است در صداوسیما و رسانهها جور دیگری عنوان شده و بهعنوان مثال یک "ب.ز" یا "ب.م" جدید بهوجود می آید که در این شرایط مدیر احساس ترس میکند.
رئیس قوه مقننه کشورمان افزود: مدیری که شجاعت را از دست دهد، ابتکاراتش محدود میشود، لذا این مدیران معتقد بودند که ما باید دست به عصا راه رویم و باید سیستمهای نظارتی به ما اجازه دهند در حالی که به نظر میرسد این معضل باید در کشور علاج می شد تا مدیران شجاعت خود را از دست ندهند.
ظهور افرادی مانند "ب.ز"، محصول جسورانه رفتار کردن بود، نه شجاعت مدیرانه
دکتر لاریجانی با بیان اینکه مدیران موتور محرک دستگاههای اجرایی به شمار میروند، تصریح کرد: این افراد شجاعت را به مجموعههای زیردست خود القا میکنند، لذا در این صورت ابتکارات جدید به دست میآید که این موضوع نباید از بین برود.
وی در پاسخ به این سوال که گاهی شجاعت زیاد منجر به بروز و ظهور افرادی مانند "ب.ز" است، گفت: به این موارد شجاعت نمیگویند بلکه این اقدامات نوعی جسورانه عمل کردن است؛ در شجاعت، عقلانیت و اعتدال نهفته است، یعنی کسی که با شجاعت، خردمندانه گام برمیدارد و کسی که جسورانه عمل میکند قطعاً گام غلطی برمیدارد. بدون شک مبنای حکمرانی خوب، عقلانیت است که باید این موضوع با حضور کارشناسان و متخصصان بررسی شود. به ویژه آنکه در شرایط فعلی لازم است برای گذر از این شرایط رکودی ابتکارات جدید به دست آید.
مجوز مجلس به بانکها برای واگذاری 10 هزار میلیارد از طرحهای خود
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با یادآوری اینکه قوانین باید در کشور اجرا شوند، افزود: لازم است آییننامههای این قوانین تهیه شود؛ ما در مجلس به بانکها اجازه دادیم تا بتوانند 10 هزار میلیارد از طرحها را واگذار و آن را به افزایش سرمایه خود تبدیل کنند که البته متاسفانه تاکنون این اقدام نیز صورت نگرفته است.
باید با همفکری کشور را از رکود نجات دهیم
دکتر لاریجانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ما اکنون در شرایط مناسب اقتصادی نیستیم و حال سهم دولت و مجلس در اینخصوص چه میزان است، بیان کرد: من نمیخواهم به عملکرد دستگاهها در این موضوع نمرهای بدهم، اما به هر حال ما بخشهایی از حکومت هستیم و امروز نیازمندیم با همفکری کشور را از این گردنه عبور دهیم. اگر چه معتقدیم که کشور با مشکلاتی روبرو است، ولی باید به دولت کمک کرد تا از این مرحله عبور کند.
وی ادامه داد: حتی لوایحی نبوده که دولت به مجلس ارائه داده و در مجلس مورد بررسی قرار نگرفته باشد. از سوی دیگر مجلس نیز در کمیسیونهای تخصصی کمک ویژهای به دولت کرد. بهعنوان مثال در زمان بررسی لایحه خروج از رکود مجلس کمک ویژهای به دولت کرد. یا درخصوص صنعت برق نیز مجلس همکاریهای خوبی با دولت داشت.
عبور از گردنه هسته ای فضای بهتری برای سرمایه گذاری و رونق تولید فراهم می کند
وی یادآور شد: در بحث اصل 44 ، هم سیاستهای ابلاغی اصل 44 از سوی رهبری که بسیار دقیق بود، و هم قانون مجلس که مثبت بود، به درستی اجرا نشد، به گونهای که اکنون احساس میشود یک رقابت جدی در بازار وجود دارد. الان زمانی است که این موضوعات باید تصحیح شود؛ البته تا جایی که اطلاع دارم دولت به دنبال تصحیح است یعنی فضای دولت به سمت رفع این اشکالات است. من فکر میکنم اگر از گردنه مشکلات هستهای عبور کنیم، به نظر میرسد فضای کشور فضای آمادهتری برای سرمایهگذاری و رونق تولید خواهد شد و لذا به این شرایط نیز امیدوارم.
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]
صفحات پیشنهادی
وضع اقتصادی کشور خوب نیست/ رکود با بزک کردن رفع نمی شود/ اگر پرونده PMD بسته نشود ما هم به تعهدات عمل نمی کنیم
رئیس مجلس با بیان اینکه وضع اقتصادی کشور خوب نیست گفت که تحریم ها بی تاثیر نبوده اما همه مشکلات به آن برنمی گردد به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امشب با حضور در برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه 2 سیما به مناسبت دهم آذرماه سالروز شهادت آیت اپرونده PMD بسته نشود، به تعهدات باقی مانده خود دربرجام عمل نخواهيم کرد
پرونده PMD بسته نشود به تعهدات باقی مانده خود دربرجام عمل نخواهيم کرد معاون وزير خارجه گفت ورود کیک زرد به کشور مانعی ندارد اما رفتن مواد از کشور منوط به بسته شدن پی ام دی است به گزارش خبرنگار سياست خارجی گروه سياسی باشگاه خبرنگاران سید عباس عراقچی معاون ولاریجانی: اگر پرونده PMD بسته نشود،نمی توانیم حرکت ترسیم شده ای در مذاکرات انجام دهیم
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مذاکرات دانش هسته ای را به هیچ وجه حراج نکرده ایم گفت قطعاً تا آنجایی که می شد ما بر اصول و مواضع خود ایستادگی کردیم و توافق هسته ای صورت گرفته یک بسته قابل قبول است به شرط اینکه غربی ها تحریم ها را برداشته و به تعهدات خود از جمله پی اماگر پرونده PMD بسته نشود برجام متوقف خواهد شد
سیاسی انرژی اتمی - مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان در برنامه تیتر امشب به بررسی آخرین تحولات روند اجرای برجام و مذاکرات اصلی با آژانس پرداخت به گزارش سایت خبری تحلیلی 9 صبح به نقل از باشگاه خبرنگاران سیدعباس عراقچی مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان با حضور در برنامه تیتر امشعراقچی: پرونده PMD بسته نشود تعهدات ایران اجرایی نخواهد شد
معاون وزیر امور خارجه گفت ما تعهداتی داریم که در چارچوب به آن عمل می کنیم و اگر پرونده PMD بسته نشود این تعهدات اجرایی نخواهد شد Source سیاسییکشنبه ۸آذر۱۳۹۴اگر پرونده PMD بسته نشود،نمی توانیم حرکت ترسیم شده ای در مذاکرات انجام دهیم
لاریجانی گفت قطعاً تا آنجایی که می شد ما بر اصول و مواضع خود ایستادگی کردیم و توافق هسته ای صورت گرفته یک بسته قابل قبول است به شرط اینکه غربی ها تحریم ها را برداشته و به تعهدات خود از جمله پی ام دی عمل کنند به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا علی لاریجانی امروز دوشنبه 9 آذربذرپاش: اگر پرونده PMD بسته نشود فلسفه مذاکرات هسته ای زیر سوال می رود
عضو هیات رئیسه مجلس در گفتگو با نسیم تاکید کرد ایران قطعا در عرصه دیپلماسی تمام اهرم های خود را بکار خواهد گرفت تا پرونده ای باز و بعضاً غیر عادی در فرآیند هسته ای باقی نماندمهرداد بذرپاش عضو هیات رئیسه مجلس در گفتگو با نسیم با بیان اینکه اقدامات گذشته و حال یا همان پی امآمانو: نمی توانم تضمین کنم همه فعالیت های هسته ای ایران صلح آمیز است؛ عراقچی: پرونده PMD بسته نشود، برجام را م
آمانو می گوید که نمی تواند تضمین کند همه برنامه های هسته ای ایران صلح آمیز است به گزارش آسوشیتدپرس یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در آغاز نشست دوروزه شورای حکام آژانس که روز پنجشنبه در شهر وین پایتخت اتریش برگزار شد گفت من در موقعیتی نیستم که بتوانم بااطمیناپرونده PMD بسته نشود، برجام متوقف خواهد شد/ حداکثر دوره بازسازی راکتور اراک ۵ سال است
مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان در برنامه تیتر امشب به بررسی آخرین تحولات روند اجرای برجام و مذاکرات اصلی با آژانس پرداختبه گزارش گروهسیاسی کمال مهر سیدعباس عراقچی مذاکره کننده ارشد هسته ای کشورمان با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر به بررسی آخرین تحولات روند اجرای برجام باپرونده PMD بسته نشود،نمی توانیم حرکت ترسیم شده ای در مذاکرات انجام دهیم
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مذاکرات دانش هسته ای را به هیچ وجه حراج نکرده ایم گفت قطعاً تا آنجایی که می شد ما بر اصول و مواضع خود ایستادگی کردیم و توافق هسته ای صورت گرفته یک بسته قابل قبول است به شرط اینکه غربی ها تحریم ها را برداشته و به تعهدات خود از جمله پی ام-
گوناگون
پربازدیدترینها