تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ ات گفته شود، درباره ديگران مگوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868509128




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پوشش تعهدات کوتاه مدت در صندوق بیمه روستائی


واضح آرشیو وب فارسی:صبحانه آنلاین: مدیرعامل صندوق بیمه روستائی، عشایر و کشاورزی کشور، گفت: بحث پوشش تعهدات کوتاه مدت در آیین نامه بازنگری و تقریبا نهایی شده که اجرایی خواهد شد.به گزارش صبحانه ، محمدرضا رستمی، در ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر خراسان جنوبی اظهار کرد: با توجه به اینکه بیمه روستایی برای روستائیان و عشایر اجباری نبوده این موضوع باعث شده تا در جذب روستائیان به این نوع بیمه با مشکل مواجه باشیم. وی با اشاره به اینکه در طی ۱۰ سال باید ۱۰۰ درصد جمعیت روستایی تحت پوشش قرار می گرفت، افزود: دلایل مختلفی وجود دارد که باعث شده جمعیت تحت پوشش به میزان مورد نظر نرسد. مدیرعامل صندوق بیمه روستائی، عشایر و کشاورزی کشور ادامه داد: با توجه به اینکه تعهدات این صندوق در بلند مدت بوده و معمولا افق دید مردم و بخصوص جوامع شرقی کوتاه مدت است باعث شده تا از این بیمه استقبال مورد نظر انجام نشود. رستمی یادآور شد: بحث پوشش تعهدات کوتاه مدت در آیین نامه بازنگری تقریبا نهایی شده که اجرایی خواهد شد. وی ادامه داد: در طی این ۱۰ سال فعالیت مشکلات را شناسایی و در راستای رفع آن ها با برنامه ریزی و کار کار شناسی برای رفع آن ها تلاش شده است. مدیرعامل صندوق بیمه روستائی، عشایر و کشاورزی کشور با اشاره به اینکه عدم اطلاع رسانی یکی دیگر از دلایل اصلی عدم شناسایی از این نوع بیمه ها است، تاکید کرد: با توجه به وسعت و نقاط دور از دسترس کار سنگین و بحث بیشتری نیاز دارد که باید از طریق صحبت رو در رو این امر را بین روستائیان بخصوص عشایر ارائه دهیم. رستمی با بیان اینکه کارگزاران این بیمه معمولا افراد با چند مشغولیت کاری هستند، تصریح کرد: به دلیل اینکه این افراد مشغولیت کاری داشته و نمی توانند به خوبی در این خصوص فعالیت داشته باشند ورود بخش خصوصی به این حوزه از برنامه های در نظر گرفته شده است. وی یادآور شد: در خصوص بیمه کارفرمایان بخش کشاورزی که بر عهده تامین اجتماعی بوده با این سازمان قرار داد بسته شده تا این حوزه به بیمه کشاورزی و روستائیان محول شود. مدیرعامل صندوق بیمه روستائی، عشایر و کشاورزی تاکید کرد: در صورت وجود درخواست برای مشارکت در پروژه ها در صورت وجود پروژه های با بازدهی بالا مشارکت می کنیم. رستمی خاطر نشان کرد: در صورتی که تعداد بیمه شدگان این استان تا سال آینده به بالای ۷۰ درصد افزایش یابد این صندوق از مبلغ بیمه ای دریافت از این استان ۲۰ برابر آن را در پروژه های با بازدهی بالا سرمایه گذاری خواهد کرد.


دوشنبه ، ۹آذر۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: صبحانه آنلاین]
[مشاهده در: www.sobhanehonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن