تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): آيا به شما بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، كمك مالى به برادر (دينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862389407




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پزشکان در خدمت به زائران حسيني سبقت مي‌گيرند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ آذر ۱۳۹۴ (۱۴:۱۶ب.ظ)
پزشکان در خدمت به زائران حسيني سبقت مي‌گيرند موج - سيل زائران اربعين از مرزهاي کشور به سمت کربلا روان شده است، جمعيت زيادي از روزهاي گذشته به سرزمين عاشقان امام حسين (ع) رسيده‌اند و جمعيت چندصد هزار نفري نيز با پاي پياده در مسير کربلا هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، جمعيت زائران به قدري زياد است که تعداد قابل توجهي در خيابان‌ها و پياده‌روهاي شهر کربلا ساکن شده‌اند، به نسبت حجم بي‌سابقه زائران حسيني حجم مراجعات به درمانگاه‌ها و چادرهاي هلال‌احمر نيز افزايش يافته است، به طوري که پزشکان و پرستاران در شيفت‌هاي غيرکاري هم براي ارائه خدمات درماني و دارويي کمک مي‌کنند.
برخي از صحنه‌ها در چادرها و درمانگاه‌ها بسيار زيبا و قابل تأمل است، پزشک فوق تخصص قلب که حتي از تزريقات و جارو زدن چادر هم ابايي ندارد و در ويزيت بيماران از همه پيشي مي گيرد؛ پزشکي که دوره رزيدنتي خود را تازه به اتمام رسانده و براي شروع کار، مُهر تخصص خود را در راه خدمت به سيدالشهدا (ع) متبرک کرده است.
پرستار داوطلبي که وقتي با درخواست مرخصي ۲۰ روزه‌اش موافقت نمي‌شود؛ به عشق خدمت به زائران حسيني با مرخصي ساعتي آمده و حتي در اين مدت بيمه او نيز قطع شده است، با اين همه در دو شيفت کاري با عشق و علاقه دارد خدمت مي‌کند.
اکثر مراجعان به علت سرماخوردگي، درد عضلاني و تاول پا به چادرها و پايگاه هاي پزشکي هلال احمر مراجعه مي‌کنند، در بين مراجعه کنندگان از کشورهاي عربستان، کويت، بحرين، لبنان و...، نيز به چشم مي‌خورند.
تعداد زائران ايراني براي تخليه تاول پا قابل توجه‌تر است و البته در بين صحبت‌هايشان از خدمات هلال احمر ايران ابراز خرسندي و رضايت کامل دارند. بعضي از آنها به خوبي با هلال‌احمر و خدمات آن در ايام مختلف در کربلا آشنا هستند و ابراز رضايت مي‌کنند، از اينکه يک همزبان به آنها رسيدگي مي‌کند، زبان آنها را مي‌داند و مشکلي در بيان و توضيح دردهاي خود ندارد، اظهار رضايت مي‌کنند و برخي ديگر هم که براي اولين بار مي‌آيند؛ از اين نوع خدمات گسترده شگفت‌زده مي‌شوند.
زائري که به يکي از درمانگاه‌هاي کربلا مراجعه کرده از تفاوت سطح خدمات مي‌گويد و اينکه هلال‌احمر ايران پزشکان حاذق را به خدمت گرفته و علاوه بر ارائه خدمت به هم‌وطنان خود، مرحمي بر دردهاي زائران بسياري است که به عشق اربعين مولاي خود آمده‌اند و در اين ميان زائري ديگر را مي‌بيني که به علت رعايت اصول بهداشتي ترجيح مي‌دهد به چادر هلال‌احمر بيايد.
حس رضايت زائران در قالب لبخندها و دعاهاي خير براي کادر درمان ابراز مي‌شود، خانمي که به دليل درد شديد کليه‌اش مراجعه کرده و مداوا شده يا دختر جواني که هر روز براي تعويض پانسمان انگشت پيوند شده‌اش مراجعه مي‌کند و تقريباً کادر درماني را به اسم مي‌شناسد يا تمام کساني که روي تاول‌هاي پايشان مرهم گذاشته شده، اجر زحمات تيم درماني را از سيد الشهدا (ع) آرزو مي‌کنند.
و قطعاً اين دعا، بهترين سپاس از زحمات بي‌دريغ و عشاق الحسين (ع) است که براي ادامه خدمت به آنها انرژي دو چندان مي‌دهد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن