تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چیزى زکاتى است و زکات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846150711




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سازمان ملل اثرات مخرب جنگ ها بر محيط زيست را محاسبه کند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ آذر ۱۳۹۴ (۱۰:۲۳ق.ظ)
ابتکار: سازمان ملل اثرات مخرب جنگ ها بر محيط زيست را محاسبه کند موج - رئيس سازمان حفاظت محيط زيست گفت: پيشنهاد و درخواست جمهوري اسلامي ايران در اجلاس آب و هوا در پاريس اين است که سازمان ملل آثار و تبعات جنگ‌ها و درگيري‌هاي مسلحانه را بر تغييرات اقليمي و محيط زيست محاسبه کند.
به گزارش خبرگزاري موج، معصومه ابتکار در حاشيه نخستين روز از اجلاس بين المللي آب و هوا در پاريس با بيان اينکه اين اجلاس از جنبه بين المللي واقعه اي بسيار مهمي است گفت: اجلاس پاريس فرصت مهمي است براي حضور سران کشورها در موضوع تغييرات آب و هوايي براي شکل گرفتن يک تفاهم جديد که بتواند جلوي عواقب و عوارض تغيير اقليم را بگيرد و مانع خسارت‌هاي بيشتر به کشورها و جوامع مختلف شود.
وي با اشاره به اينکه اجلاس امروز پاريس يک نشست سياسي و اعلام رسمي براي اقدام عملي در برابر تغييرات آب و هوايي است افزود: کشورهاي صنعتي و توسعه يافته امروز يک مسووليت تاريخي دارند و آن اينکه در سال‌هاي گذشته به مسئوليت‌هاي خود عمل نکرده‌اند و همين طور خسارت‌هايي که وارد شده را جبران نکرده‌اند.
ابتکار گفت: کشورهاي در حال توسعه خواهان ديده شدن و پرداختن به عملکرد سال‌هاي گذشته کشورهاي صنعتي هستند و هرچند مسئوليت مقابله با تغييرات اقليمي، مسئوليت مشترکي در ميان کشورهاست اما متفاوت است زيرا کشورها به ميزان سهمي که در ايجاد اين شرايط دارند مسووليت متفاوتي هم در مقابل ساير کشورها دارند به همين دليل در نشست پاريس به اين مسووليت ها پرداخته خواهد شد.
وي پذيرش داوطلبانه سهم کشورها در توليد گازهاي گلخانه اي را اتفاقي جديد براي مقابله با گرم شدن زمين دانست و گفت: به همين دليل حدود صد و هشتاد کشور جهان برنامه‌هاي خود را در اين زمينه به صورت مکتوب ارائه کرده‌اند.
ابتکار با تاکيد بر اينکه اقدامات دواطلبانه از طرف کشورهاي صنعتي بايد به صورت تعهدي الزام آور پذيرفته شود، افزود: کشورهاي صنعتي سهم بيشتري در توليد گازهاي گلخانه اي و گرم شدن زمين دارند به همان تناسب هم بايد مسووليت‌هاي بيشتري را در کمک به حل اين مشکل بپذيرند.
معاون رئيس جمهور با بيان اينکه دستيبابي به فناوري هاي نوين از سوي همه کشورها اهميت مضاعفي دارد گفت: استفاده از انرژي‌هاي تجديدپذير مانند خورشيد، باد و بهينه سازي مصرف سوخت اهميت فوق العاده اي در شرايط کنوني دارد و ايران هم در اين زمينه برنامه‌هايي را ارائه کرده است و با اين برنامه ها اميد داريم در نهايت به سندي متعادل و منطقي که منافع همه طرف ها را در جهان تأمين کند دست يابيم.
ابتکار به پيمان زيست محيطي کيوتو و ميزان تعهد کشورهاي صنعتي به آن اشاره کرد و افزود: بسياري از کشورهاي صنعتي به تعهدات خود بر اساس اين پيمان عمل نکردند و کشورهايي که به ان عمل کردند بسيار کم بود.
وي گفت: در حال حاضر نگراني اصلي افزايش گرماي زمين بيش از دو درجه است که اگر تحقق يابد طبق نظر متخصصان و کارشناسان عواقب و عوارض بسياري براي زمين خواهد داشت به همين خاطر همه تلاش ها به اين سمت است که گرماي زمين و انتشار گازهاي گلخانه اي به حد اعلام شده نرسد. رئيس سازمان محيط زيست افزود: اجراي تعهدات کامل از طرف کشورهاي صنعتي و توسعه يافته يکي از بزرگ‌ترين نگراني‌هاي کشورهاي در حال توسعه بوده زيرا اين کشورها معمولاً به تعهدات خود عمل نکرده‌اند.
ابتکار تدوين الزامات و ضمانت‌هاي اجرايي را براي کشورهاي صنعتي از مهم‌ترين نيازهاي اساسي امروزدر کمک به شرايط آب و هوايي ارزيابي کرد و گفت: يکي از مباحث مهم در فرايند اجلاس آب و هوا رسيدن به سازوکارهايي است که اجرايي کردن نتايج اين نشست بين المللي را تضمين کند.
وي انتقال فناوري از کشورهاي صنعتي به کشورهاي در حال توسعه را بسيار مهم و اساسي در کاهش انتشار گازهاي گلخانه اي توصيف کرد و افزود: در اين زمينه اجلاس پاريس بايد به دنبال تدوين سازکارهاي حقوقي و همين طور مشوق‌هاي اقتصادي باشد که موضوع بسيار مهمي است؛ زيرا برايند ان کاهش تغييرات اقليم را در پي خواهد داشت.
رئيس سازمان محيط زيست کشورمان با بيان اينکه جمهوري اسلامي ايران هم برنامه خود را به اجلاس پاريس اعلام کرده است، گفت: براساس هماهنگي‌هاي دستگاه‌هاي مختلف و تصميم دولت چهار درصد کاهش انتشار گازهاي گلخانه اي در برنامه جمهوري اسلامي ايران قرار گرفته و به اين اجلاس اعلام شده است که در صورت رفع کامل تحريم ها و همکاري‌هاي بين المللي اين رقم به دوازده درصد افزايش خواهد يافت.
معاون رئيس جمهور با اشاره به اينکه جمهوري اسلامي ايران مجموعه پيشنهادات مشخصي براي اين اجلاس دارد، گفت: پيشنهاد مشخص ما اين است که اجلاس آب و هوا آثار جنگ و درگيرهاي مسلحانه در بحث تغيير اقليم را به طور دقيق بررسي کند. يعني رد پاي کربن‌هاي ناشي از جنگ و ناامني ها را بايد محاسبه کنند؛ زيرا آثار صنايع جنگي بسيار بزرگ است اما هيچ زماني به تاثيرات زيست محيطيان پرداخته نشده است.
بيست و يکمين اجلاس بين المللي آب و هوا در پاريس از روز يکشنبه با حضور صد و هشتاد و سه کشور عضو سازمان ملل در بورژه پاريس به مدت دوازده روز آغاز شد. در روز نخست اين اجلاس که در سطح سران برگزار شد بيش از يک‌صد رئيس جمهور و نخست وزير حضور دارند.
در اجلاس پاريس قرار است درباره کاهش انتشار گازهاي گلخانه اي و همين طور کاهش دو درجه اي گرماي زمين گفتگو و درباره آن سندي منتشر شود. بر اساس آمار در دو دهه گذشته تغييرات آب و هوايي موجب مرگ بيش از 600 هزار نفر و ضرر اقتصادي حدود يک هزار ميليارد دلاري به کشورهاي مختلف شده است.
طبق اعلام سازمان ملل، طي اين مدت به طور ميانگين سالانه 335 فاجعه مرتبط با آب و هوا اتفاق افتاده که نسبت به ده سال پيش از آن، دو برابر شده است. تاکيد دانشمندان بر ضرورت کاهش انتشار گازهاي گلخانه اي به منظور کاهش خسارات و تلفات ناشي از فجايع اقليمي، همچنين رسيدن به يک توافقي عملي در اين مورد طي نشست جهاني پاريس، به دليل همين تاثيرات منفي است.
فرانسه که پس از حملات اخير تروريستي ميزبان اين اجلاس بين المللي است، براي تأمين امنيت اين نشست شديدترين تدابير امنيتي را اتخاذ کرده است. پليس اين کشور فقط در اطراف محل برگزاري اجلاس سه هزار پليس مسلح را مستقر کرده است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن