تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر زبان مؤمن نورى (الهى) است و درخشان و برزبان منافق شيطانى است كه سخن مى‏گويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860843886




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شرايط پذيرش دانشجوي دکتري سخت تر از گذشته شده است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ آذر ۱۳۹۴ (۱۷:۵۳ب.ظ)
شرايط پذيرش دانشجوي دکتري سخت تر از گذشته شده است موج - آخوندزاده گفت: شرايط پذيرش دانشجوي دکتري پژوهش محور سخت تر از گذشته شده و تغيير در عنوان مدرک در راستاي شفاف شدن مدارک اين گروه صورت گرفته است.
به گزارش خبرگزاري موج،شاهين آخوندزاده، قائم مقام معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، در نشست خبري امروز در ارتباط با برنامه پزشک پژوهشگر، گفت: اين موضوع با تشريح شيوه‌هاي پذيرش در دکتري تخصصي پژوهش محور در کشورهاي مختلف قابل توضيح است.
وي افزود: در حال حاضر در تمام دنيا دانشجوي دکتري، تنها يک دانشجوي دکتري است و عنوان پژوهش محور يا آموزش محور در عنوان فرد ذکر نمي‌شود. اما در ايران به دليل اينکه دو نوع شيوه پذيرش داريم اين عنوان در مدرک افراد درج مي‌شود.
آخوندزاده گفت: در دنيا کساني که مي‌خواهند PHD بگيرند از طريق استاد جذب مي‌شوند. به اين ترتيب که استادي که گرانت تحقيقاتي دريافت کرده است براي پيشبرد تحقيقاتش نياز به دانشجوي دکتري دارد و اطلاعيه عمومي در مجلات علمي منتشر مي‌کند و پس از آن افراد از همه جاي دنيا اقدام به ارسال رزومه مي‌کنند و استاد بهترين ها را براي همکاري انتخاب مي‌کند.
وي افزود: در واقع حقوق اين دانشجويان در قالب آن گرانت ديده شده است و اين افراد بدون هيچ امتحاني و تنها با مصاحبه استاد در صورت دارا بودن شرايطي که آن استاد اعلام کرده است، جذب مي‌شوند و در مرکز تحقيقاتي يا دانشگاه مشغول مي‌شوند. بنابراين يک رقابت علمي جدي در اينجا وجود دارد تا بهترين افراد با بهترين اساتيد کار کنند و پذيرش دکتري کاملاً استاد محور است.
قائم مقام معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت گفت: در اين شيوه هم اگر نيازي به گذراندن دروس باشد براي تقويت دانشجو، فرد به کلاس‌هاي آموزشي معرفي مي‌شود و دانش خود را تکميل مي‌کنند.
وي گفت: در ايران دو شيوه آموزش محور و پژوهش محور داريم که در آموزش محور دانشجو با آزمون پذيرفته مي‌شوند اما در پژوهش محور بايد فرد دو مقاله اصلي ISI و يا پاپ مد و ساير مدارک از جمله زبان را کامل داشته باشد و پس از آن در مصاحبه شرکت کند.
آخوندزاده با اشاره به سوء تفاهم بوجود آمده گفت: دانشجويان آموزش محور تصور کرده‌اند که تغييري در شيوه پذيرش دانشجويان دکتري تخصصي پژوهش محور صورت گرفته در صورتي که هيچ تغييري در اين زمينه داده نشده است بلکه شرايط پذيرش بسيار سخت تر از گذشته شده است.

تنها تغيير در عنوان مدرک دکتري تخصصي پژوهشي صورت گرفته است
وي افزود: تنها تغيير اين است که قبل از اين عنوان پايان نامه فارغ التحصيل دکتري تخصصي پژوهشي در مدرک فرد ذکر مي‌شد. اين موضوع با بخشنامه معاونت آموزشي تغيير کرد و از اين پس فرد بايد پايان نامه خود را به همراه مقالات به کميته ارزشيابي مدارک تحصيلي ارائه دهد و در نهايت در عنوان مدرک «دکتري تخصصي پژوهشي در يک رشته» درج مي‌شود.
قائم مقام معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت تاکيد کرد: در دستور العمل دکتري تخصصي پژوهشي آمده است که اين افراد حق کار باليني ندارند و در هيات علمي آموزشي جذب نمي‌شوند و همچنان در مدرکشان عنوان دکتري تخصصي پژوهشي درج مي‌شود که اين موارد همچون گذشته است و تغييري نکرده است.

وي افزود: فارغ التحصيلان دکتري تخصصي پژوهشي همچنان تنها مي‌توانند عضو هيات علمي پژوهشي شوند و تنها در مراکز تحقيقاتي مشغول به کار مي‌شوند.
آخوندزاده تاکيد کرد: نکته مهم که معترضان توجه نکردند اين است که رقابت بسيار سختي براي جذب در هيات علمي و يا کار در مراکز تحقيقاتي وجود دارد و تعداد افراد زيادي هم با دکتري تخصصي، بيکار هستند بنابراين مهم توانمندي در اين رقابت علمي است و نه تنها عنوان مدرک فارغ التحصيلي.
وي گفت: در حال حاضر ۵۶ هزار دانشجوي دکتري تخصصي در کشور مشغول به تحصيل هستند که از اين تعداد ۶ هزار نفر در وزارت بهداشت تحصيل مي‌کنند و از اين ميان ۷۰۰ نفر تنها در دکتري تخصصي پژوهشي تحصيل مي‌کنند که ظرفيت پذيرش در اين گروه را به سالانه ۷۰ نفر رسانده‌ايم.
قائم مقام معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت يادآور شد: نکته ديگري که بايد تاکيد کنم اين است که اينکه دکتري تخصصي پژوهشي در دولت قبل ايجاد شده است و نبايد برخورد سياسي با اين مسئله داشت. تنها اشکال اين بود که در اين دوره اي تعداد زيادي بيش از ظرفيت مراکز تحقيقاتي، دانشجو گرفته شد که اين مشکل را با سخت تر کردن شرايط ورود برطرف شد.

استاد براي گرفتن دانشجوي دکتري پژوهشي بايد گرانت و H index بالا داشته باشد
وي گفت: در حال حاضر استاد بايد گرانت پژوهشي داشته باشد و H index استاد ۱۰ باشد تا بتواند دانشجوي دکتري تخصصي پژوهشي بگيرد. ضمن آنکه فرد هم بايد داراي شرايطي که گفتيم از نظر مقاله، نمره زبان و ساير شرايط را داشته باشد. اين در حالي است که ورود به اين دوره سخت تر از آموزش محور است.
آخوندزاده يادآور شد: ظرفيت را به ۷۰ نفر در سال رسانده‌ايم و شرايط را سخت تر کرده‌ايم که استادان برتر کشور بتوانند دانشجويان پژوهش محور خوبي را تربيت کنند تا رشد علمي کشور شتاب گذشته را دوباره بدست آورد.
وي با اشاره به وجود يک دانشجوي دکتري تخصصي پژوهش محور در رشته نانو فناوري با ۲۶ مقاله ISI گفت: ما بهترين دانشجويان را بايد توسط بهترين استادان تربيت کنيم.
قائم مقام معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت با اشاره به تسهيلات وزارت بهداشت به استادان براي دريافت گرانت و گرفتن دانشجوي دکتري تخصصي پژوهشي گفت: ما براي استادان از سوي موسسه ملي توسعه تحقيقات علوم پزشکي کشور (نيماد) ۳۰ ميليارد تومان بودجه پژوهشي در نظر گرفتيم تا بتوانند در يک فضاي رقابتي و شفاف درخواست گرافت تحقيقاتي کنند و دانشجو بگيرند.

افزايش گرانت براي استادياران جوان
وي افزود: همچنين ۲۷۰ استاد جوان با ۵ سال سابقه کاري و IF ۲ (ضريب تأثير مقاله) هر کدام ۱۰ ميليون تومان گرانت دريافت کردند که امسال شرط IF ۳ (ضريب تأثير مقاله) را گذاشتيم و اين ميزان گرانت را به ۱۵ ميليون تومان افزايش داديم. اين کار به اين منظور است که اين استادان هم ارتقاء پيدا کنند و دانشجوي دکتري پژوهشي بگيرند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن