محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840418918
افشاي بخشي از طرحهاي سيا براي مبارزه با تشيع
واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: افشاي بخشي از طرحهاي سيا براي مبارزه با تشيع
يكي از مقامات سابق سيا، در اظهاراتي افشاگرانه تصريح كرد: سيا صدها ميليون دلار براي نابودي تشيع اختصاص داده و هزينه كرده است.
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از رجانيوز، اخيراً در امريكا كتابي با عنوان "طرح تفرقه و منزوي كردن دين" به چاپ رسيده است. در بخشي از اين كتاب، مصاحبه اي از دكتر مايكل برانت (Michael Brant) به چاپ رسيده است كه وي در اين مصاحبه از اقدامات سازمان سيا براي مبارزه با تشيع پرده برداشته است. مايكل برانت از كارشناسان برجسته دفتر شيعه شناسي سازمان سيا و معاون باب وودوردز (Bob Woodwords) از مقامات سابق سيا است.
براساس گفته هاي مايكل برانت، سازمان سيا 900 ميليون دلار براي سازماندهي جريان هاي تخريب و نابودي تشيع اختصاص داده است. گفتني است سازمان سيا در اقدامي هدفمند به فيلتر كردن مطالب بيان شده از سوي اين كارشناس سابق خود مبادرت كرده است، به طوري كه يافتن مطالب مصاحبه وي در شبكه جهاني اينترنت كه غرب مدعي جريان آزاد اطلاعات در آن است، بسيار دشوار است و با جستجوهاي گسترده و سنجيده در اين خصوص تنها مي توان مطالبي را به صورت پراكنده يافت. بخشهايي از اين مصاحبه كه از منابع مختلف در اينترنت جمع اوري شده به قرار ذيل است:
پروژه شيعه ستيزي با اختصاص 40 ميليون دلار آغاز شد. در گردهمايي بزرگ مقامات سيا تصويب شد كه براي مطالعه مذهب تشيع در اسلام و برنامه ريزي براي هدف قرار دادن آن، گروهي ويژه با عنوان دفترشيعه شناسي در اين سازمان آغاز به كار كند و براي شروع كار اين دفتر 40 ميليون دلار اختصاص يافت.
در بخش ديگري از اين مصاحبه آمده است: با ماجراي گروگان گيري در سفارت امريكا در ايران، حادثه طبس، رشد فزاينده انقلاب اسلامي و نمود آثار و پيامدهاي آن در كشورهايي از قبيل عراق، كويت، لبنان و پاكستان، مقامات سيا به اين نتيجه رسيدند كه انقلاب اسلامي ايران فقط نتيجه واكنش طبيعي ايراني ها به سياستهاي شاه نبوده است بلكه عوامل و واقعيت هاي ديگري نيز در اين زمينه مطرح هستند.
مهمترين عاملي كه در اين ميان ايفاي نقش مي كند، جمع عنصر رهبري سياسي ايران و مرجعيت ديني و شهادت (امام) حسين نوه پيامبر اسلام در 1400 سال پيش است. شيعيان از قرن ها پيش با اقامه عزا و ذكر مصيبت، با غم و اندوه ياد وي را گرامي داشته اند.
سازمان سيا پس از تحقيقات مفصل به اين نتيجه رسيد كه مرجعيت شيعه سرچشمه اصلي قدرت شيعه است كه با پافشاري بر اصول و اعتقادات محكم، از دين و تفكرات شيعي دفاع مي كند. شيعيان در طول تاريخ هيچگاه با حاكمان غيراسلامي بيعت نكرده اند. انگليس فقط با فتواي يك مرجع تقليد (آيت الله ميرزاي شيرازي و فتواي تحريم استعمال تنباكو) نتوانست وارد ايران شود.
در عراق نيز صدام حسين با تمام توان و سعي خود نتوانست مركز علمي تشيع و حوزه نجف را با خود همراه كند و مجبور شد اين حوزه را تعطيل كند. حال آنكه مراكز علمي جهان هميشه با حاكمان وقت همراه شده اند. در قم نيز مركز مرجعيت تشيع، تاج و تخت نظام ستمشاهي را برچيد و در برابر ابرقدرت امريكا نيز قد علم كرد و به مبارزه برخاست.
در بخشي از اين مصاحبه به تلاش هاي فرقه ضاله بهائيت براي بدنام كردن روحانيت پرداخته شده است. مايكل برانت مي گويد پس از بررسي هاي مفصل به اين نتيجه رسيديم كه برخورد مستقيم و رودررو با تشيع، ضرر زيادي دارد و امكان پيروزي در آن كم است. به همين خاطر تصميم بر آن شد كه با رويكرد "پشت پرده" در اين خصوص وارد عمل شويم. بر همين اساس، از اصل قديمي انگليسي يعني "تفرقه بينداز و حكومت كن" بهره گرفتيم يعني به اين نتيجه رسيديم كه بايد برضد شيعه منظم و مستحكم از رويكرد تفرقه افكني استفاده كنيم.
برهمين اساس تصميم گرفته شد كه شايعه كافر بودن شيعيان گسترش پيدا كند و با تبليغات منفي برضد اين گروه، تشيع از ديگر جوامع اسلامي جدا شود. تصميم گرفته شد كه مطالب نفرت انگيز برضد شيعيان نوشته شود و افرادي براي اين كار اجير شوند. يكي ديگر از تصميمات اتخاذ شده اين بود كه افراد كم سواد و بي سواد برضد شيعه تقويت شوند.
تصميم ديگر، ايجاد و تقويت يك جبهه تمام عيار براي مقابله با مرجعيت شيعه بود تا با عنوان ستون پنجم چهره شيعيان را مخدوش و در واقع مسخ كند. در برنامه ريزي هاي سازمان سيا قرار شد شيعيان به عنوان گروهي جاهل و خشونت طلب معرفي شوند كه در ميان توده هاي مردم مشكل آفريني مي كنند. مبالغي براي از هم پاشيدن جريانهاي شيعي اختصاص يافت. افرادي اجير شدند تا به گونه اي سخن بگويند كه شيعه ديني غيرمنطقي جلوه داده شود.
دكتر مايكل برانت در بخش ديگري از اظهارات خود تصريح مي كند: پيروزي انقلاب ايران در سال 1979 به منزله زمين لرزه اي در مسير تلاش هاي سازمان سيا بود كه اين طرح بلند مدت سيا را كه از سالها پيش آغاز شده بود و هدف نهايي آن تسلط بركشورهاي اسلامي بود از هم پاشيد. غرب مي خواست بر جهان اسلام حاكميت پيدا كند و ارزشهاي مدنظر خود را بر اين كشورها تحميل نمايد. در ابتداي امر تصور مي شد كه انقلاب ايران بخاطر سركوبگري هاي شاه است. ظاهراً افراد و شخصيت هاي مذهبي و ديني ايران يعني علما از اين وضعيت به نفع خود بهره برداري مي كردند. با پيروزي انقلاب اسلامي، نفرت از غرب در كشورهاي مختلف از قبيل لبنان و پاكستان افزايش يافت و شيعه قوي تر شد.
انقلاب سال 1979ضربه هاي اساسي به خط مشي مورد نظر امريكا براي حاكميت بر كشورهاي اسلامي وارد كرد. پس از ناكامي غرب در چند سال اول پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران براي كنترل اين انقلاب و رشد فزاينده بيداري اسلامي و گسترش دامنه نفرت از غرب و ظهور اثرات جوش و خروش انقلابي در شيعيان كشورهاي مختلف بويژه عراق، لبنان، كويت، بحرين و پاكستان، مقامات بلندپايه سيا دورهم جمع شدند. در سال 1983 كنفرانسي تشكيل شد كه در آن مقامات بلندپايه سيا شركت داشتند. در اين جلسات، نماينده دستگاه اطلاعات مخفي انگليس مشهور به "ام آي 6" (Mi6) نيز شركت داشت زيرا انگليس تجربه زيادي در مطالعه روي كشورهاي اسلامي داشت.
در اين نشست ها بود كه شركت كنندگان به اين نتيجه رسيدند انقلاب ايران فقط نتيجه طبيعي سياست هاي شاه نبود بلكه واقعيتهاي پشت پرده ديگري نيز مطرح است كه همان جايگاه مرجعيت شيعي و شهادت (امام) حسين است.
مايكل برانت در اين مصاحبه مراحل مختلف اجراي طرح سازمان سيا براي نابودي تشيع را در 3 مرحله "جمع آوري اطلاعات"، "اهداف كوتاه مدت" و "اهداف بلند مدت" توصيف مي كند.
در مرحله اول كه جمع آوري اطلاعات بود، پژوهشگراني به كشورهاي مختلف جهان براي جمع آوري اطلاعات فرستاده شدند. 6 نفر از اين افراد به پاكستان رفتند. (نام اين افراد در اصل مقاله ذكر شده است اما در جستجوهاي اينترنتي بخاطر فيلترينگ سازمان سيا امكان يافتن اسامي همه اين افراد وجود نداشت). از جمله اين افراد دكتر "ساموئل" در پاكستان بود. وي در خصوص عزاداري هاي شيعيان در پاكستان تحقيق مي كرد. وي مدرك دكتراي خود را نيز در همين زمينه اخذ كرده است.
يك خانم ژاپني به نام "نكومه" هم در كويته پاكستان درباره قوم هزاره و شيعيان اين خطه تحقيقات مفصلي انجام داد و رساله دكتراي خود را نيز در همين حوزه ارائه كرد. دكتر "شومي وِيل" (Whale) تحقيقاتي در كراچي پاكستان انجام داد و رساله دكتراي خود را نيز در همين زمينه تكميل كرد. وي براي انجام اين تحقيق در خانه يكي از شيعيان در مناطق شيعه نشين كراچي اقامت گزيد.
در تحقيقات اوليه سؤالات اساسي ذيل با هدف تهيه نقشه جامع شيعيان جهان مطرح بود:
الف) شيعيان در چه نقاطي از جهان ساكن هستند و ميزان تراكم جمعيتي آنها در نقاط مختلف چقدر است؟
ب) وضعيت اجتماعي و اقتصادي شيعيان چگونه است و چه تفاوتهايي ميان آنها وجود دارد
ج) با چه شيوه هايي مي توان منازعات داخلي و اختلافهاي موجود ميان شيعيان را تشديد كرد؟
د) چگونه مي توان به اختلافات موجود ميان دو فرقه اساسي اسلام يعني تشيع و تسنن دامن زد و آن را تقويت كرد؟
ه ) چرا سني ها از شيعيان مي ترسند؟
در بخش ديگري از اين مصاحبه آمده است: اهداف كوتاه مدت با تبليغات برضد تشيع، راه اندازي آشوب و ايجاد تفرقه ميان شيعه و سني آغاز شد. هدف از اين تفرقه افكني اين بود كه اكثريت سني با اقليت شيعه درگير شود تا توجه آنها از امريكا منحرف شود.
مرحله سوم و اهداف بلند مدت نيز پايان كار تشيع بر اساس اهداف دراز مدت بود.
پس از جمع آوري اطلاعات و تحقيقات ميداني درباره شيعيان جهان در كشورهاي مختلف، نتايج زير به دست آمد:
مرجعيت شيعي قدرت واقعي مكتب شيعه جعفري است كه از تشيع در همه شرايط به هر قيمتي كه باشد پاسداري مي كند. مراجع شيعه در اعتقاد به اصول و باورهاي خود بسيار قوي هستند. در طول تاريخ تشيع، مراجع هرگز با حاكماني كه به فرامين اسلامي عمل نمي كنند، بيعيت نكرده اند. فتواي آيت الله شيرازي مانع از ورود انگليس به ايران شد. در عراق نيز بزرگترين مركز تعليم آموزه هاي اسلامي براي مكتب شيعه جعفري در نجف است. صدام حسين تلاش كرد تا حوزه علميه نجف را با رشوه بخرد و كنترل كند اما نتوانست اين كار را انجام بدهد، در نهايت تصميم گرفت اين حوزه را تعطيل كند. حوزه علميه قم نيروي اصلي حركت گسترده مردمي ايران بود كه به سرنگوني شاه منجر شد.
مرجعيت شيعه با امريكاي ابرقدرت، به زورآزمايي پرداخت و دربرابر آن قد علم كرد. در لبنان نيز آيت الله موسي صدر نيروهاي نظامي امريكا، فرانسه و انگليس را وادار كرد، از اين كشور عقب نشيني كنند و خارج شوند. از زماني كه اسرائيل موجوديت پيدا كرد، آيت الله موسي صدر بزرگترين تهديد براي اسرائيل بود. در حال حاضر نيز حزب الله اين مانع بزرگ در برابر اسرائيل است.
مايكل برانت در ادامه تصريح كرد: پس از گفتگوها و بررسي هاي گسترده اين نتيجه حاصل شد كه رويارويي مستقيم با شيعيان بجاي اينكه موفقيت آميز داشته باشد، زيانبار است و به همين خاطر بايد به اقدامات پشت پرده و اجراي اصل انگليسي تفرقه افكني متوسل شد.
اين مقام سابق سيا در ادامه، برنامه هاي سازمان جاسوسي و اطلاعات امريكا را براي براندازي تشيع به شرح ذيل بيان مي كند:
1) بهره گيري از كساني كه برضد شيعه نگرشهاي تعصبي دارند و با آن خصومت دارند.
2) حمايت و ستودن افراد فوق به منظور تقويت آنها در جريان سازي برضد شيعيان.
3) استفاده از تبليغات منفي برضد شيعيان براي منزوي كردن آنها در جهان اسلام.
4) انتشار مطالبي كه ترويج كننده خصومت با شيعيان است.
5) به موازات افزايش شمار افراد متعصب مذكور، بايد از آنها به عنوان حربه اي برضد شيعيان استفاده شود. طالبان و سپاه صحابه از جمله اين گروهها هستند.
6) ترويج اطلاعات غلط عليه علماي شيعي. اين اقدام سبب باز شدن باب ديگري براي توطئه مي شود. بدين ترتيب ستون پنجمي در ميان شيعيان ايجاد مي شود تا محبوبيت مراجع شيعي در ميان شيعيان از بين برود و شيعيان از علماي خود متنفر شوند. بايد چهره تشيع منسوخ شود.
مايكل برانت در بخش ديگري از اين گفتگو به اهميت موضوع عزاداري براي امام حسين (عليه السلام) و عاشورا در تعاليم شيعي پرداخته است.
به گفته اين مقام سابق سازمان سيا، عزاداراي براي امام حسين سبب مي شود احساسات شيعيان به شدت تحريك شود. شيعيان گردهم جمع مي شوند تا ياد (امام) حسين را گرامي بدارند و به ياد واقعه كربلا باشند. در اين تجمع يك نفر درباره اين فاجعه سخنراني مي كند و چهره اي روشن از واقعه كربلا ارائه مي كند.
در اين مراسم، همه مردم اعم از پير و جوان براي (امام) حسين و خاندان وي عزاداري و گريه مي كنند. سخنران اين مراسم و كساني كه در اين مراسم حضور پيدا مي كنند، اهميت خاصي دارند و بايد به آنها توجه شود. بخاطر همين تجمع و سخنراني، احساسات شيعيان به گونه اي تحريك مي شود كه آنها آماده مي شوند تا براي دفاع از حق و راستي بر ضد ناراستي و بدي قيام كنند حتي اگر اين اقدام به بهاي از دست رفتن زندگي شان تمام شود. بنابراين، بايد ميلياردها دلار هزينه شود تا نه تنها اين سخنرانان بلكه توده هاي شيعي ربوده شوند(!)
مايكل برانت در ادامه مي گويد در اين راستا طرح هاي ذيل مطرح شد:
1) در وهله نخست بايد شيعياني كه ماديگراتر هستند و عقايدشان ضعيفتر است، شناسايي شوند. اين افراد بايد كساني باشند كه تاحدودي مشهور باشند و بتوان از آنها به عنوان منبع مورد رجوع استفاده كرد. از اين افراد براي تأثيرگذاري در شيعيان استفاده مي شود.
2) شناسايي و حمايت از سخنراناني كه اطلاعات درستي درباره عاشورا و اسلام شيعي ندارند.
3) جستجو براي يافتن و شناسايي شيعياني كه به كمكهاي مالي يا مادي نياز دارند و استفاده از آنها براي مبارزه با مذهب تشيع به منظور تضعيف پايه هاي تشيع و انداختن تقصير اين كار به گردن علما و مراجع شيعي.
4)ترويج شيوه هايي در عزاداري براي (امام) حسين كه با عقايد واقعي شيعي منطبق نيست و ترويج شيوه هاي جديد عزاداري كه برضد آموزه هاي شيعي است.
5) بايد عزاداري هاي شيعيان به گونه اي مطرح شود كه تصور شود شيعيان افرادي جاهل و خشونت طلب هستند كه مي خواهند ميان توده هاي مردم ناآرامي و هرج و مرج بوجود بياورند.
6) مبالغ هنگفتي براي حمايت از اين جريانها هزينه شود و از سخنران هايي حمايت شود كه به گونه اي سخن مي گويند كه شيعيان را افرادي غيرمنطقي جلوه مي دهند. با اين اقدامات، تشيع مبتني بر صورت مكتب فكري منطقي، به گونه اي مطرح مي شود كه فاقد منطق و خرافاتي است. اين اقدامات سبب مي شود ميان شيعيان ناآرامي و هرج و مرج بوجود بيايد و شيعه از درون خالي شود.
7) در نهايت با اقدامي ضعيف به شيعيان حمله شود.
اين مقام سابق سازمان سيا در بخش ديگري از اظهاراتش به كارهاي فكري برضد جريان تشيع مي پردازد و تصريح مي كند كه براي نيل به اين اهداف بايد اقدامات ذيل صورت پذيرد.
1) تحقيق و جمع آوري اطلاعات برضد علماي شيعه و ارائه اين اطلاعات به نويسندگان ناشناس.
2) هزينه كردن مبالغ هنگفتي براي تبليغ اين اطلاعات انحرافي.
3) ترويج مطالب (خرافي و تحريفي) ميان مردم و سخنرانان مذكور.
در اين راستا، در مرحله نهايي اقدامات برضد شيعيان، ضربه نهايي براي نابودي تشيع وارد مي شود كه از هم پاشيدن قدرت مركزي آن يعني مرجعيت است كه شيعيان فتاواي خود را از آن مي گيرند. بدين ترتيب، قدرت علماي اسلامي كه مي توانند برضد حاكمان غيرمتعهد به اسلام قيام كنند، تضعيف مي شود و شيعيان خودشان قدرت علماي اسلامي را نابود مي كنند.
در بخشي از اين مصاحبه تصريح شده است براي انجام اين ماموريتهاي محرمانه، مبالغ حاصل از قاچاق مواد مخدر در كلمبيا و افغانستان در نظر گرفته شد.
دكتر مايكل برانت در انتهاي اين مصاحبه افشاگرانه مي افزايد بخشي از اين برنامه ها اجرا شده و برنامه هاي ديگري باقيمانده است كه بايد در آينده عملياتي شود.
گفتني است كانون هاي انديشه امريكا از قبيل اينترپرايز و موسسه مطالعات خاورنزديك، تحقيقات گسترده اي را درباره شناسايي مرجعيت شيعي و باورهاي تشيع صورت داده اند كه نمونه آن پژوهشي است به قلم مهدي خلجي كه سال گذشته با عنوان "آخرين مرجع: آيتالله سيستاني و قدرت ديني سنتي تشيع" در امريكا از سوي موسسه تحقيقاتي سياستهاي خاورنزيك واشنگتن منتشر شد.
اخيراً نيز موسسه كارنگي براي صلح جهاني، پژوهشي را با عنوان "واكاوي شخصيت آيتالله خامنهاي" به قلم كريم سجاد پور منتشر نمود./انتهاي پيام/
جمعه 10 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[مشاهده در: www.snn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]
-
گوناگون
پربازدیدترینها