تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):راستى عزّت است و نادانى ذلّت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869027275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چاپ دوم كتاب «امامت در بينش اسلامي» به بازار آمد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: چاپ دوم كتاب «امامت در بينش اسلامي» به بازار آمد
گروه انديشه: كتاب «امامت در بينش اسلامي» نوشته «علي رباني گلپايگاني» به همت مؤسسه بوستان كتاب تجديد چاپ شد.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)، امامت و پيشوايي در معناي گسترده آن يكي از ضرورت‌هاي زندگي اجتماعي بشر است. از گزارش‌هاي تاريخي و مطالعه جوامع بشري در گذشته و حال به دست مي‌آيد كه همواره در جوامع گوناگون بشري، فرد يا افرادي بوده‌اند كه با عناوين و به شيوه‌اي مختلف نقش امامت و رهبري را ايفا كرده‌اند. اين واقعيت تاريخي گواه عيني سخن امام علي(ع) است كه فرمودند: «مردم را از اميري نيكوكار يا تبهكار گريزي نيست.»

امامت و رهبري نه تنها به عنوان يك ضرورت و واقعيت عيني در تاريخ بشر مطرح بوده است، بلكه فيلسوفان و متفكران نيز از دير زمان به آن توجه كرده و درباره گونه‌ها، ويژگي‌ها، شيوه‌ها و آسيب‌هاي آن سخن گفته‌اند. تاريخ فلسفه سياسي بهترين گواه بر اين مدعاست.

اگر از منظر دين ـ به ويژه دين وحياني ـ به مسئله امامت بنگريم، تاريخ امامت و رهبري را با تاريخ بشر برابر مي‌يابيم؛ زيرا پيامبري نخستين جلوه امامت و رهبري ديني در حيات بشر است كه تاريخ آن همزاد با تاريخ بشر است. در نخستين دوره كه زندگي بشر روند ساده‌اي را مي‌پيمود پيامبران الهي با بهره‌گيري از عقل صائب و الهام‌هاي قدسي در موارد لازم، جامعه بشري را رهبري مي‌كردند، و پس از آن‌كه زندگي بشر پيچيده‌تر شد اين مهم بر اساس كتاب و شريعت آسماني معين انجام گرفت.

امامت معناي خاصي نيز دارد و آن عبارت است از رهبري جامعه بشري به عنوان جانشيني پيامبر الهي. از روايات به دست مي‌آيد كه همه پيامبران جانشيناني داشتند كه پس از آنان رهبري امت را بر عهده مي‌گرفتند. بر اساس اين روايات، علي‌بن ابي‌طالب(ع) وصي و جانشين پيامبر اسلام(ص)است.

همان‌گونه كه پيامبر اسلام(ص) خاتم انبياست، علي(ع) نيز خاتم اوصياست و مقصود اين است كه پس از او فردي كه وصي پيامبر(ص) ديگري غير از پيامبر اسلام(ص) باشد، وجود نخواهد داشت و اين مطلب با اين‌كه پيامبر اسلام(ص) پس از علي(ع) اوصياي ديگري نيز داشته باشد منافات ندارد.

مباحث كتاب حاضر به بررسي مسائل امامت عامه اختصاص يافته است. در نقل اقوال و آراي متكلمان اسلامي مذاهب گوناگون كوشش شده است به منابع دست اول و معتبر آنان استناد شود و در ارزيابي و نقد آرا و اقوال نيز از عقل و وحي و گزارش‌هاي مستند تاريخي بهره‌گيري شده است. اگرچه مضامين و مفاهيم بحث‌هاي اين كتاب جديد نيست و از قرن‌هاي پيش، مورد گفت‌وگوي متكلمان اسلامي بوده است، ولي ساختار و تا حدي ادبيات آن با آثار ديگران متفاوت است.

ايفاي مسئوليت بيان حقايق، دفاع از مباني اصيل اسلامي، زدودن ابهام‌ها و ايهام‌ها در مسئله امامت كه از عوامل سوءظن و زمينه‌ساز نزاع‌هاي غير منطقي به شمار مي‌رود و در نتيجه فراهم شدن بستر تقريب مذاهب اسلامي در پرتو گفتمان منطقي، عالمانه و منصفانه انگيزه‌هاي نگارنده در پژوهش و نگارش اثر حاضر به شمار مي‌رود.

كتاب «امامت در بينش اسلامي» نوشته «علي رباني گلپايگاني» به تازگي خردادماه سال جاري، به همت مؤسسه بوستان كتاب به شمارگان 4000 نسخه در قطع وزيري (شوميز) در 444 صفحه براي تجديد چاپ شد.

بهاي اين اثر 53000 ريال است.
 جمعه 10 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 794]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن