تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869373685




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یادداشت/ محمدکاظم انبارلویی ارزشی‌ها و پروژه نفوذ


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: یادداشت/ محمدکاظم انبارلویی
ارزشی‌ها و پروژه نفوذ
امروز متأسفانه بسیج و نیروهای ارزشی در بدنه نظام مورد تخطئه فردی و جریانی هستند. دشمن می داند بسیج اولین خاکریز محکم و استوار انقلاب در برابر هجوم و نفوذ نرم و سخت است. کسانی که در مسیر این تخطئه گام برمی دارند انگشت نما هستند. ملت به آنها اجازه نمی دهد این جماعت پروژه نفوذ را تکمیل کنند.

خبرگزاری فارس: ارزشی‌ها و پروژه نفوذ



به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس «محمدکاظم انبارلویی» در سرمقاله شماره امروز روزنامه «رسالت» نوشت:
هیچ تردیدی نیست که انقلاب ما یک انقلاب ارزشی بر مبنای ارزش های وحیانی و قرآنی است. انقلاب اگر تاکنون سر پا ایستاده است به برکت مردان و زنانی بوده است که تا پای جان برای حفظ ارزش های الهی در جامعه ما ایستادند و با نثار خون خود نهال آزادی و استقلال را در جمهوری اسلامی آبیاری کردند.امنیت و آسایش کنونی مردم ما مرهون انسان های پاکباخته ای است که در مرز عصمت حرکت کردند. امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی، علمای بزرگی چون شهید مطهری، شهید مفتح، شهدای محراب، شهید بهشتی و شهدای هفتم تیر و شهدای هشتم شهریور اینگونه بودند حتی بالاتر از آن شهدای جنگ تحمیلی در همین سطح برای نگهبانی از قرآن و اسلام و ایران به میدان آمدند.کافی است وصیت نامه های شهدای جنگ تحمیلی و شهدای ترور و بسیجیان را مطالعه کنیم و ببینیم چه انسانهای پاکی در چه سپهری از اندیشه، ایمان و عرفان سیر می‌کردند. سرّ اینکه امام(ره) بارها همگان را به مطالعه وصیت نامه شهیدان سفارش می فرمود، همین بود که با سرانگشتان هدایت خود مسیر این انسان های الهی را بازگو کند و همه را دعوت به رفتن در چنین مسیری نماید. بسیجیان به تعبیر مقام معظم رهبری کسانی هستند که برای بذل جان حتی بذل آن چیزهایی که از جان گاهی عزیزتر است آمادگی دارند.
مقام معظم رهبری در جمع بسیجیان چهارشنبه گذشته فرمودند: "اتهام تندروی به ارزشی ها بخشی از پروژه نفوذ است." باید دید چه کسانی به ارزش ها پای می فشارند و چه کسانی آنها را متهم به افراطی گری و تندروی می‌کنند؟آدرس هردو را می توان از رصد رسانه های داخلی و خارجی به دست آورد.
روشن است عناصر کلیدی بسیجی در هر قشری و گروهی که بر ارزش های
الهی انقلاب تاکید می‌کنند، مورد هجوم هستند. دشمن با هجوم به این جریان نیرومند انقلاب می خواهد سربازان خط مقدم انقلاب را از سنگرهای اراده و عزم بیرون بیاورد و به مرخصی بفرستد!
مسئولان کشور و نخبگان و عناصر مؤثر باید مراقب ادبیات گفتگوهای خود باشند. چرا که به فرموده رهبری آنها هدف پروژه نفوذ هستند. اگر مسئولی از روی غفلت نیروهای ارزشی را متهم به تندروی و افراطی گری کند، باید بداند در مسیر هدف دشمن است و اگر از روی عمد این کار را بکند باید فهمید خود او بخشی از نفوذ دشمن را دارد عملیاتی می کند.اگر حزب،گروه یا جریانی به این امر خطرناک مبادرت ورزد باید در فعل و قول خود تجدیدنظر کند. تردیدی نیست که نفوذ جریانی بدتر از نفوذ فردی است.
امروز متأسفانه بسیج و نیروهای ارزشی در بدنه نظام مورد تخطئه فردی و جریانی هستند. دشمن می داند بسیج اولین خاکریز محکم و استوار انقلاب در برابر هجوم و نفوذ نرم و سخت است. کسانی که در مسیر این تخطئه گام برمی دارند انگشت نما هستند. ملت به آنها اجازه نمی دهد این جماعت پروژه نفوذ را تکمیل کنند. رهبر معظم انقلاب در این دیدار به آفت هایی که این نهال عظیم را تهدید می‌کنند اشاره فرمودند و بسیجیان را از آن برحذر داشتند. ایشان "غرور"،"غفلت" و "ورود به مسابقه زرق و برق زندگی" را به عنوان سه آفت بزرگ نام بردند و از تقوا و طهارت و بصیرت به عنوان اولویت های بسیج یاد کردند.
بسیج امروز باید تهدیدهای درون و برون را دقیقا بشناسد تا بتواند از آنها یک فرصت برای خدمت به اسلام و انقلاب بسازد.متأسفانه در خلال بحث های همگرایی بین اصولگرایان برخی از روی غفلت گروه هایی که در جریان اصولگرایی در صیانت از ارزش های انقلاب نقش پیشتازی دارند، را متهم به تندروی و افراطی گری می‌کنند. از سوی دیگر برخی که این پیشتازی را نمایندگی می‌کنند برخی دیگر را متهم به وادادگی و فاصله گرفتن ازاصول و شعارهای انقلاب و ارزش ها می‌کنند. دشمن و نامحرمان انقلاب هم در این شکاف، واگرایی بین اصولگرایان را مدیریت می‌کنند.
تقوا و طهارت سیاسی و همچنین بصیرت انقلابی حکم می کند، از این مرحله عبور کنیم و چشمانمان را به افق های دورتر بسپریم. افقی که همه دوستداران ولایت و جانبازان قرآن و اسلام را زیر یک خیمه جمع می کند.
کسی که اصل را تولی به ولایت و تبری از کفر، الحاد و نفاق می داند نباید در فکر فاصله فکری برخی با خود باشد. قرار نیست همگرایی روی فاصله افراد با خود شکل گیرد. چنین پدیده ای همگرایی نیست. همگرایی روی إنی سلمٌ لمن سالمکم و حربٌ لمن حاربکم شکل می گیرد.
همگرایی روی اصل و محور ولایت شکل می گیرد. دلیلی ندارد دو اصولگرا که ولی واحدی دارند با هم مسیر نزاع و تخاصم را طی کنند.
بیماری تکثر و تکثرگرایی در جریان اصولگرا یک سمّ مهلک است و باید آن را درمان کرد. درمان آن هم فقط تولی به ولایت فقیه است. انتهای پیام/ز
 

http://fna.ir/3N3ADU





94/09/07 - 04:16





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن