تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهشت را درى است كه ريّان ناميده مى شود از آن در، جز روزه داران وارد نشوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868601669




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مصرف روزانه 15 میلیون لیتر بنزین در پایتخت


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مصرف روزانه 15 میلیون لیتر بنزین در پایتخت
کد خبر: ۵۵۰۳۸۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۰ - 27 November 2015


سخنگوی فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار در مجلس با بیان اینکه روزانه 15 میلیون لیتر بنزین در پایتخت می‌سوزد، گفت: تا زمانی که معضل ترافیک در پایتخت حل نشود نمی‌توان انتظار کاهش آلودگی هوا را داشت.

موید حسینی صدر در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درخصوص دلایل پایداری آلودگی هوای پایتخت، گفت: پایداری آلودگی محیط زیست به ویژه هوای پایتخت دلایل مختلفی دارد، به عنوان مثال با شروع فصل زمستان مصرف سوخت افزایش پیدا کرده و دربرخی شرایط با کاهش میزان گاز از سوخت‌هایی مانند مازوت و نفت کوره  استفاده می شود.

نماینده مردم خوی و چایپاره درمجلس شورای اسلامی، افزود: همچنین با توجه به اینکه در فصل زمستان ترافیک بسیار سنگین است، آلودگی هوا به مراتب افزایش بیشتری دارد؛ البته  درحال حاضر 700 تا 800 هزار دستگاه موتورسیکلت درسطح شهر تردد دارند که همگی دودزا است، بنابراین این عامل نیز نقش مهمی در پایداری آلودگی هوا دارد.

وی تاکید کرد: هرچند که تاکنون اقدامات بسیاری درجهت کاهش آلودگی هوا مانند کنترل کیفیت بنزین و ارتقاء استاندارد بنزین انجام شده اما این اقدامات کافی نبوده و به طور حتم راه درازی برای حل معضل آلودگی هوا ازجمله در کلانشهرها درپیش است.

حسینی صدر با یادآوری ترافیک سنگین به عنوان مهم ترین عامل درافزایش آلودگی هوا، عنوان کرد: به طور حتم تا مشکل ترافیک حل نشود، آلودگی هوا کاهش پیدا نخواهد کرد؛ زیرا تردد خودرو در داخل ایران 2 برابر میزان جهانی بوده و روزانه بیش از 15 میلیون لیتر بنزین درتهران می سوزد، بنابراین پایتخت دیگر گنجایش این تعداد ماشین را نداشته و باید سیستم های مصرف کننده سوخت مانند خودروها و بخاری ها راندمانشان افزایش پیدا کند.

سخنگوی فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درحال حاضر راندمان بخاری‌های گازی کمتر از 40 درصد بوده و 60 درصد در آنها اتلاف انرژی صورت می‌گیرد، تصریح کرد: اگر موارد این چنینی اصلاح شود، مصرف گاز درتهران و دیگر استان های کشور به نصف کاهش پیدا می کند؛ بنابراین پیگیری اقدامات ضعیفی مانند زوج و فرد کردن اتومبیل ها و ارتقاء کیفیت بنزین هیچ مشکلی را در جهت کاهش آلودگی هوا ندارد، ازاین رو بازهم باید به این نکته تاکید کرد که مصرف بنزین درتهران باید به نصف کاهش پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، رحمت الله حافظی رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران، گفت: تا زمانی که وضعیت موتورسیکلت‌های بنزینی ساماندهی نشود، نمی‌توان به بهبود کیفیت هوا امیدوار بود.
















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن