تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مردم به انجام روزه امر شده اند تا درد گرسنگى و تشنگى را بفهمند و به واسطه آن فقر و بيچا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868150557




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئیات دارایی‌ و بدهی‌‌ شبکه بانکی


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مجموع بدهی بخش دولتی به بانک‌ها و موسسات اعتباری تا پایان شهریور ماه به رقم 110 هزار و 60 میلیارد تومان رسید که در مقایسه با اسفند ماه سال قبل 5.8 درصد و شهریور سال گذشته 18.2 درصد افزایش یافته است.

به گزارش تراز ، بر اساس جداول خلاصه دارایی‌ها و بدهی‌های بانک‌ها و مؤسسات اعتباری حجم کل دارایی‌های بانک‌ها که شامل دارایی‌های خارجی، اسکناس و مسکوک، سپرده نزد بانک مرکزی، بدهی بخش دولتی، بدهی بخش غیردولتی و سایر دارایی‌ها می‌شود در پایان شهریور ماه امسال به رقم یک تریلیون و 787 هزار و 450 میلیارد تومان رسیده که نسبت به اسفند سال گذشته 2.7 درصد و در مقایسه با شهریور پارسال 19.7 درصد افزایش داشته است.

طبق آمارهای بانک مرکزی، دارایی‌های خارجی بانک‌ها، مؤسسات اعتباری 227 هزار و 910 میلیارد تومان (19.4 درصد رشد نسبت به اسفند) اسکناس و مسکوک 9 هزار و 440 میلیارد تومان (34.7 درصد رشد) و سپرده نزد بانک مرکزی 97 هزار و 420 میلیارد تومان (9.5 درصد رشد) بالغ می‌شود.

در بخش سپرده بانک مرکزی سپرده قانونی 93 هزار و 910 میلیارد تومان و سپرده دیداری 3 هزار و 510 میلیارد تومان محاسبه شده است. بدهی بخش دولتی با 5.8 درصد افزایش به رقم 110 هزار و 60 میلیارد تومان رسیده که البته نسبت به شهریور ماه سال قبل 18.2 درصد رشد داشته است. بدهی دولت 107 هزار و 120 میلیارد تومان و بدهی شرکت‌ها و مؤسسات دولتی 2 هزار و 940 میلیارد تومان است.

بدهی بخش غیردولتی 4.7 درصد افزایش یافته و به رقم 660 هزار و 390 میلیارد تومان رسیده است. سایر دارایی‌ها با 11.3 درصد رشد نسبت به اسفند 428 هزار و 10 میلیارد تومان بالغ شده است.

در بخش بدهی‌ها، بدهی بانک‌ها به بانک‌ مرکزی با 6.1 درصد کاهش به رقم 80 هزار و 600 میلیارد تومان رسیده که در 12 ماه منتهی به شهریور ماه رشد 16.7 درصدی را نشان می‌دهد.

در بخش سپرده‌های بخش غیردولتی رقم کل به 842 هزار و 110 میلیارد تومان افزایش یافته به طوری که در 6 ماه اول رشد 12.7 درصدی و در 12 ماه منتهی به شهریور رشد 24.3 درصدی را بیان می‌کند.

سپرده دیداری با 2.1 درصد افزایش به 87 هزار و 380 میلیارد تومان، سرمایه‌گذاری مدت‌دار با 14.9 درصد افزایش 700 هزار و 860 میلیارد تومان قرض‌الحسنه با 1.4 درصد رشد 39 هزار و 620 میلیارد تومان و سایر سپرده‌ها با 14.5 درصد افزایش 14 هزار و 250 میلیارد تومان رسیده است.

وام‌ها و سپرده‌های ارزی در بخش بدهی‌ها عدد 177 هزار و 230 میلیارد تومان را نشان می‌دهد که نسبت به اسفند 20.8 درصد رشد داشته است.

سایر بدهی‌ها 4 درصد افزایش یافته و حساب سرمایه 3.3 درصد رشد داشته است.


منبع: فارس



زمانبندی انتشار: 6 آذر 1394 - 13:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن