تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر نزد خداوند عبادتى بهتر از شكرگزارى در همه حال بود كه بندگان مخلصش با آن عبادتش ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860898741




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابراهیمی: کی‌روش لجبازی با رحمتی را تمام کند


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: ابراهیمی: کی‌روش لجبازی با رحمتی را تمام کند
سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال تاکید کرد:با توجه به عذرخواهی سیدمهدی رحمتی دروازه بان استقلال، کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی باید لجبازی را کنار گذاشته و این دروازه بان آماده را به جمع سنگربانان تیم ملی اضافه کند.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایرنا، ناصر ابراهیمی گفت: از اینکه کارلوس کی روش بعد از 4 سال تازه به فکر جوان سازی تیم ملی افتاده خوشحال هستم و پیش از این نیز بارها گفته بودم که لازم است یک تیم ملی ب تشکیل شود.

وی با بیان اینکه استفاده از مدافعین و هافبک های جوان در تیم ملی باعث شده تا آنها خد را نشان دهند، اظهار داشت: سردار آزمون و مهدی طارمی نیز وقتی در تیم ملی از آنها استفاده شد، عملکرد بهتری از خود ارائه دادند.

این مربی با سابقه فوتبال ایران، از تعطیلی 20 روزه بازی های لیگ برای برگزاری دیدارهای تیم ملی مقابل ترکمنستان و گوام انتقاد کرد و گفت: 10 روز تعطیلی برای این دیدارها کافی بود و دستکم می شد در 10 روز دیگر یکی از بازی های هفته لیگ برتر را انجام داد.

ابراهیمی نمره قبولی به عملکرد کارلوس کی روش و کادر فنی تیم ملی در بازی ترکمنستان داد و افزود: تیم ملی ما همواره از گروه های مقدماتی بالا آمده و خیلی کم پیش آمده که ما از گروه خود صعود نکرده باشیم؛ حتی اگر تیم های لیگ ما نیز در این رقابت ها شرکت کنند، از گروه های مقدماتی بالا می آییم.
تیم ملی فوتبال ایران روز پنجشنبه و در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی فوتبال 2018 روسیه در ورزشگاه آزادی تهران با نتیجه 3 بر یک از سد تیم ملی ترکمنستان عبور کرد.

سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال گفت: کی روش بیش از اندازه به خودش مغرور است و من به عنوان یک معلم فوتبال برخی رفتارهایش را قبول ندارم؛ کی روش باید حق سیدمهدی رحمتی را که عذرخواهی نیز کرده را داده و وی را به تیم ملی دعوت می کرد ولی سرمربی تیم ملی با آوردن 4 گلر به نشست خبری خودش پیش از بازی ترکمنستان نشان داد که دارد با رحمتی لجبازی می کند.

وی به اختلافات به وجود آمده بین کی روش و علیرضا اسدی دبیرکل فدراسیون فوتبال اشاره کرد و افزود: در اختلافات پیش آمده بین سرمربی تیم ملی و دبیرکل فدراسیون فوتبال، عملکرد کفاشیان قابل قبول نبود و من وی را در این زمینه مقصر می دانم ؛ بعضی اوقات کی روش طوری رفتار می کند که به نظر می رسد که سرمربی تیم ملی سرکارگر و فدراسیون کارگر اوست.

ابراهیمی درباره دیدار روز سه شنبه تیم های ملی فوتبال ایران و گوام اظهار داشت: به هر حال بازیکنان تیم ملی برای رسیدن به گوام 24 ساعت پرواز داشته اند و حتما خسته هستند.

سرمربی اسبق تیم فوتبال پرسپولیس با یادآوری دو کارته بودن برخی بازیکنان و همچنین عدم صدور روادید از سوی دولت آمریکا برای چند تن دیگر از ملی پوشان گفت: به هر حال تیم ملی فوتبال ایران به راحتی توانایی شکست تیم گوام را دارد و اگر بازیکنان اصلی ما نیز در زمین نباشند، بازیکنان روی نیمکت از نظر فنی تفاوت چندانی با آنها ندارند.

این مربی فوتبال خاطرنشان کرد: درحالی که تیم ما در خط میانی مشکل چندانی ندارد و بازیکنان با یکدیگر هماهنگ هستند ما باید اصول دفاعی را بیشتر رعایت کنیم.

ناصر ابراهیمی (مربی) کارلوس کیروش(سرمربی) تیم ملی ایران سید مهدی رحمتی

ارسال به تلگرام


10:44  1394/08/24





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن