واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بصیرت و شجاعت 2 ویژگی بسیجیان
نویسنده : سعيد پورملائي هريس
بعد از آنكه غرب به سركردگي امريكا نتوانست در جنگ هشت ساله ايران را شكست دهد، سطح درگيريهاي خود با جمهوري اسلامي ايران را به «جنگ نرم» انتقال داد و تا به امروز محور دشمني خود را در اين حوزه قرار داده است.
حوزههاي مورد توجه دشمن در جنگ نرم متفاوت و متنوع است به شكلي كه حوزه فرهنگ، اجتماع و سياست و اقتصاد را شامل ميشود كه وجه مشترك آن تغيير باورها و افكار جامعه است، به اين معنا كه در اين استراتژي انديشههاي مذهبي- انقلابي مردم كه باعث پيوند بين حاكميت و مردم شده و طي ساليان گذشته شكل گرفته آرام آرام تغيير كرده و جاي خود را به انديشههايي دهد كه نسبتي با دين و انقلاب ندارند بلكه دقيقاً در تضاد با آن هستند.
اكنون در شرايطي كه دشمن به اين واسطه درصدد براندازي نظام است، بايد توجه داشت كه برخي از نهادهاي انقلابي كه نقش محوري در آنها را مردم ايفا ميكنند، ميتواند هم از نفوذ دشمن كاسته و هم جامعه را در مقابل توطئههاي دشمن ايمن سازد.
يكي از مهمترين اين نهادها بسيج است كه هر ساله هفته اول آذرماه جهت پاسداشت و زنده نگهداشتن ياد اين نهاد مقدس در تقويم رسمي كشور به نام هفته بسيج ثبت شده است.
همانطور كه بارها گفته شده است بسيج جايگاه بسيار مهم و اساسي در مقابله با هجوم حركات نرم دشمنان دارد آن هم به اين دليل كه ابزار مبارزه با دشمنان انقلاب به خصوص در بحث جنگ نرم «بصيرت» و «شجاعت» است؛ ويژگيهايي كه ميتواند موفقيت را تضمين كند و دشمنان را در هر رده و ترازي با شكست مواجه سازد. با نگاهي گذرا به عملكرد بسيج در طول سالهاي حيات ميتوان به وضوح دريافت كه اصليترين ويژگيهاي نيروهاي بسيج «بصيرت» و «شجاعت» است و به همين دليل است كه اين نهاد در بحرانيترين شرايط كشور و از جمله فتنهها، حضوري فعال و تعيينكننده داشته كه بايد از آن به عنوان بهترين عملكردها ياد كرد.
در حقيقت اگر فردي داراي بصيرت باشد ميتواند به راحتي در مقاطع حساس راه حق و باطل را از هم تمييز دهد و اين خصيصهاي است كه در بسيج براي هميشه نهادينه شده است.
نقشپذيري و ايفاي درست وظايف توسط بسيج تا به حدي است كه غرب به كمك رسانههاي خود تلاش ميكند چهره اين نهاد را مخدوش كرده و از پويايي و رشد آن جلوگيري نمايد، البته در داخل كشور هم هستند احزاب و رسانههايي كه تخريب بسيج را يك هدف اصلي براي خود تعيين كرده و گاه و بيگاه با انتشار مطالبي و موضعگيرهايي تلاش ميكنند بسيج را يك سازمان واپسگرا و در مقابل مردم تعريف كنند، اين در حالي است يكي از بارزترين ويژگيهاي بسيج مردمي بودن آن است. اساساً بسيج تشكيلات و سازماني نيست كه براي عضوگيري محدوديت و ضوابط دست وپاگيري داشته باشد، به همين دليل است كه هم اكنون حجم قابل توجهي از اعضاي اين نهاد را از مردم كوچه و بازار گرفته تا اقشار مختلف اجتماع تشكيل ميدهد.
همين مردمي بودن بسيج است كه منجر به آن شده تا امروز اين سازمان عملكردي تحسين برانگيز در عرصه جنگ نرم داشته باشد و در مواجهه با دشمن موفقترين كارنامهها را داشته باشد، پيوستگي و يگانگي هر نهاد و تشكيلاتي با مردم ميتواند به چنين نتيجهاي ختم شود.
به همين دليل بسيج را بايد مركزي از جذابيتهاي خاص براي جوانان و اقشار مختلف اجتماع توصيف كرد كه ميتواند به محملي براي تبلور انديشههاي ناب و اصيل ناب اسلام بدل شود.
در شرايطي كه دشمنان اهداف مختلفي از ابتذال جوانان ايراني گرفته تا رويگرداني از دين و جدايي مردم با نظام را در سر دارند، به نظر ميرسد جايگاه و نقش بسيج بيش از گذشته بايد مورد توجه قرار بگيرد، به همين دليل است كه سردار نقدي در تريبونهاي مختلف تأكيد ميكند بسيج خواهان فعاليت و نقشپذيري در حوزه رسانه، اقتصاد و فرهنگ و... است و از كارگزاران نظان خواسته تا به اين نهاد ولايتمدار توجه بيشتري نمايند.
با توجه به آنچه گفته شد، جامعه انتظار دارد برخي از كارگزاران و مسئولان دولتي و غيردولتي بسيج را - به عنوان محور بصيرت و شجاعت جامعه و سنگر استوار در مقابله با جنگ نرم - بيش از هر زمان ديگري در تصميمگيريها بهكار بگيرند تا جمهوري اسلامي ايران در مواجهه با توطئههاي غرب بتواند عملكردي موفقتر داشته باشد.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]