تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توبه زيباست، ولى از جوان زيباتر .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862353792




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زاکانی: مشکلات کشور به دست خودمان حل می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: زاکانی: مشکلات کشور به دست خودمان حل می‌شود
رئیس کمیسیون برجام مجلس گفت: هر حزبی نیاز به یک الگو و چارچوب دارد و بهترین چارچوب همانی است که مقام معظم رهبری تبیین کرده‌اند.
فارس:  علیرضا زاکانی شامگاه سه‌شنبه در جلسه مجمع اصولگرایان قم که در مسجد شهید مصطفی خمینی برگزار شد گفت: هر حزبی نیاز به یک الگو و چارچوب دارد و بهترین چارچوب همانی است که مقام معظم رهبری تبیین کرده‌اند. ایشان در سال 78 در دیداری که با احزاب و جناح‌های مختلف داشتند تاکید کردند که حول محور اسلام، انقلاب، امام خمینی و ولایت فقیه حرکت کنید و جبهه متحد دفاع از انقلاب تشکیل بدهید.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند از آن جایی که جنس احزاب در ایران غربی است، فعالیتشان سخت است اما اگر حزبی در پی روشنگری و بصیرت‌افزایی باشد نه دستیابی به قدرت می‌تواند نقش موثری داشته باشد.


رئیس کمیسیون برجام با اشاره به وقایع سال 88 ابراز کرد: دشمنان تا قبل از سال 88 به مردم می‌گفتند در انتخابات شرکت نکنید اما در آن دوره در پی آن بودند که کسی رای بیاورد که با کمک او تغییرات اساسی در انقلاب ایجاد کنند.


وی ادامه داد: در انتخابات‌های گذشته اصلاح‌طلبان امکان پیروزی نداشتند اما تفرقه اصولگرایان سبب شد تا ماجرا به نفع آنها تمام شود بنابراین در شرایط وانفسای مشکلات لزوم وحدت و همگرایی اصولگرایان بیش از پیش احساس می‌شود.


نماینده مردم تهران در مجلس انواع نفوذ دشمن پس از برجام را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: دشمن از چند بخش در پی نفوذ است. یکی از سمت مردم یعنی با باورزدایی و تخریب اعتقادات می‌خواهد شرایط را به سویی ببرد که عقبه انقلاب خالی شود. دیگری نفوذ در مجموعه‌های مدنی و احزاب است تا آنها را تبدیل به دست توانمندی برای توخالی کردن نظام کند و در نهایت نفوذ در نخبگان سیاسی و مسئولین کشور است که با نزدیک شدن به آنها و دادن اطلاعات غلط، آنها را دچار اشتباه محاسباتی در اداره مملکت کند.


وی تصریح کرد: اکنون دو نگاه بر کشور حاکم است، عده‌ای از مسئولین می‌گویند ما باید با همان اهداف و آرمان‌هایی که انقلاب کردیم مسیر را ادامه بدهیم و اگر دچار مشکلات هستیم به خاطر فاصله گرفتن از همان آرمان‌هاست و عده‌ای مسئولین صراحتا می‌گویند ما باید اندیشه‌های انقلاب را رها کنیم و در نظم نوین جهانی زیر سایه آمریکا نقش ایفا کنیم.


زاکانی با اشاره به فرق دیپلماسی ذلت ـ دیپلماسی عزت تصریح کرد: در ماجرای منا وزیر خارجه به امیر کویت متوسل شد که پادرمیانی کند تا عربستان وزیر بهداشت ما را راه بدهد اما با وجود پادرمیانی امیر کویت عربستان گفت اکنون 60 هزار حاجی شما در کشور ما هستند و اگر بخواهیم جور دیگری برخورد می‌کنیم. پس از آن رهبر انقلاب با اقتدار تمام فرمودند که اگر عربستان همکاری نکند برخورد سخت و خشنی از جانب ما خواهد دید که نتیجه‌اش تغییر رفتار فوری دولت سعودی بود.


وی ابراز کرد: امروز رئیس جمهور روسیه به ایران می‌آید و پس از دو ساعت گفت‌وگو با رهبر انقلاب صراحتا می‌گوید ما به شما اعتماد کامل داریم و رهنمودهایتان همواره برایمان راهگشا بوده است. این عزت و اقتدار بهتر است یا زیر سایه آمریکا رفتن؟


رئیس کمیسیون برجام مجلس گفت: در دوم خرداد بعضی از مسئولان به اسم تنش‌زدایی می‌گفتند ما باید با طالبان و اسرائیل مذاکره کنیم. اگر این کار را می‌کردیم ملت ما تاکنون چند بار طعم بمباران‌های رژیم صهیونیستی را چشیده بود؟


وی با بیان اینکه مشکلات کشور به دست خودمان حل می‌شود خاطرنشان کرد: هرچند باید از ظرفیت‌های جهانی استفاده کنیم اما تکیه اصلی ما باید بر توانایی‌های داخلی باشد و با هوشیاری از وابستگی به غرب بپرهیزیم.





تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن