تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چه چيزى مانع توست كه زندگى پسنديده و مرگ با سعادت را داشته باشى، چرا كه من براى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869043636




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برنامه سلامت دندان در شهرستان همدان اجرا می شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: برنامه سلامت دندان در شهرستان همدان اجرا می شود معاون سیاسی اجتماعی فرماندار همدان گفت: در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، برنامه بهداشت دهان و دندان اجرا می شود.
۱۳۹۴ سه شنبه ۳ آذر ساعت 11:41

خبرگزاری پانا+

به گزارش پانا از استان همدان، مجاهد بنی‌عامریان در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان همدان، اجرای طرح تحول نظام سلامت را مثبت ارزیابی کرد و گفت : برنامه بهداشت دهان و دندان با هدف بهبود شاخص بهداشت عمومی در شهرستان همدان اجرا می شود.
وی با بیان اینکه سلامت دهان و دندان از شاخه‌های مهم بهداشت عمومی است افزود : این طرح کودکان زیر سه سال، زیر 14 سال، روستائیان و سایر اقشار جامعه هدف را با برنامه مشخص تحت پوشش قرار خواهد داد.
بنی‌عامریان با اشاره به گزارش رسیده نسبت به استفاده از فاضلاب بیمارستان ارتش در آبیاری سبزیجات حاشیه شهر همدان، اظهار کرد: بعد از بازدیدهای میدانی، چنین خبری تکذیب شد.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار همدان با بیان اینکه بوی تعفن ناشی از باز بودن مخزن فاضلاب پشت درمانگاه حصار نیز باعث نارضایتی شده است، افزود: باید اقدامات لازم برای پوشش فاضلاب صورت گیرد .
بنی‎عامریان در ادامه با اشاره به اربعین حسینی و عبور زائران از مسیر همدان به کربلای‌ معلی، بهداشت سرویس‌های بهداشتی بین‌راهی را ضروری دانست و اضافه کرد : شهرداری باید تدابیر لازم را برای احداث نمازخانه و سرویس‌ بهداشتی عمومی در مراکز تجاری بیاندیشد.
مسئول بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت شهرستان همدان نیز با بیان اینکه سلامت دهان و دندان از شاخه‌های مهم بهداشت عمومی است، گفت: این موضوع در سلامت کلی افراد تاثیر به‌سزایی دارد و به نام تعریف شده است.
مسئول بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت شهرستان همدان نیز با بیان اینکه شاخص بهداشت دهان و دندان یا  DMFT در کشور 2.9 درصد است، خاطرنشان کرد: هدف کلی اجرای طرح سلامت دندان طی برنامه 6 ساله، رساندن این شاخص به یک است.
محمد خیراندیش با اشاره به اهمیت پیشگیری از پوسیدگی دندان گفت: دولت گروه‌های آسیب‌پذیر را کودکان زیر 14 سال و مادران باردار می‌داند و برای آنها اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از آسیب دندان‌های کودکان زیر سه سال در مراکز درمانی بسته آموزشی به مادران ارائه می‌شود، تصریح کرد: 16 هزار و 102 مسواک انگشتی برای کودکان کمتر از سه سال در شهر همدان توزیع شده است.
مسئول بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت شهرستان همدان با اشاره به گروه‌های سنی 6 تا 14 سال گفت: وزارت بهداشت با همکاری آموزش و پرورش توافق‌نامه‌ای را انجام داده تا چند کار در این حوزه صورت گیرد.
وی با اشاره به انجام فلورایدتراپی در مدارس همدان گفت: 53 هزار دانش‌آموز همدانی فلورایدتراپی خواهند شد که این عمل پس از 6 ماه نیز تکرار می‌شود.
خیراندیش با اشاره به انجام سنجش دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی افزود: همزمان با عمل سنجش برای 9 هزار دانش‌آموز دوره ابتدایی فلورایدتراپی انجام شد.
وی با بیان اینکه در پایه دوم ابتدایی نیز در روستاها این طرح انجام شده است، خاطرنشان کرد: در شهر همدان نیز این طرح برای سایر دانش‌آموزان هدف با کمک 25 نیروی بهداشتی صورت خواهد گرفت.
مسئول بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت شهرستان همدان با بیان اینکه فلورایدتراپی باعث استحکام ساختمان دندان خواهد شد، گفت: مصرف بیش از حد این ماده باعث زردی و خشن شدن دندان‌ها شده و کم بودن آن نیز دندان را در برابر پوسیدگی ضعیف خواهد کرد.
وی با بیان اینکه پس از پنج دقیقه مصرف شیرینی، اسید در دهان تولید می‌شود که مینای دندان در مقابل این اسید آسیب‌پذیر است، افزود: مصرف فلوراید در ساختمان دندان نفوذ کرده و  این امر باعث ترمیم و استحکام دندان می‌شود.
خیراندیش از توزیع 50 هزار ماده فلوراید در شهر همدان طی امسال خبر داد و گفت: در استان نیز این ماده به تعداد دانش‌آموزان توزیع خواهد شد.
وی با اشاره به اصلاح بوفه مدارس در جلوگیری از توزیع مواد غیرمجاز و شیرین، خاطرنشان کرد: امیدوارم مواد شیرین از بوفه مدارس خارج شود تا به جای آن لقمه سالم توزیع شود.
مسئول بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت شهرستان همدان ادامه داد: با عمل فلورایدتراپی و اصلاح مواد بوفه مدارس می‌توان شاخص بهداشت دهان و دندان را ارتقا داد.
 وی از رایگان بودن تعرفه‌های دندان‌پزشکی برای بیمه روستایی و گروه‌های هدف خبر داد و افزود: گروه‌های هدف 0 تا 14 سال و مادران باردار هستند و برای سایرین نیز بیمه با تعرفه 30 درصد پذیرفته می‌شود.
خیراندیش با اشاره به طرح بسته تشویقی مسواک و خمیر دندان از توزیع 9 هزار مسواک و خمیر دندان بین دانش‌آموزان خبر داد و گفت: امیدواریم با تأمین اعتبار بتوانیم همچنان این طرح را در دستور کار داشته باشیم.
وی با اشاره به اجرای مرحله اول طرح سنجش دانش‌آموزان در بین 9 هزار دانش‌آموز همدانی که در مرداد و شهریورماه انجام شد، گفت: احتمالاً مرحله دوم اسفند ماه آغاز خواهد شد.
مسئول بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت شهرستان همدان افزود: با انجام فلورایدتراپی بر روی دانش‌آموزان تمام اطلاعات آنها ثبت خواهد شد.



 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن